Translate

четвртак, 17. април 2014.

Bioderma - Micelarna voda (Sensibio H2O)


Nikada ranije nisam probala ni jendnu micelarnu vodu, ali sam dosta čitala kod blogokoleginica na blogovima (najviše o Garnier-ovoj i Loreal-ovoj, tu negde se provukla i po koja LRP micelarna voda) i planirala da probam.





Ovu micelarnu vodu sam dobila na poklon od Metropoliten parfimerije za "Prvi otvoreni dan za blogere" . Bila je na testiranju neko vreme i evo došao je trenutak da svoje iskustvo podelim i sa vama.

Odlična inovacija u svetu kozmetike! Kako nešto tako nisu ranije otkrili?!  :)  Ne znam kakve su ostale (gore navedene vode), ali ova je za mene bila totalno otkriće!

Moja rutina skidanje šminke se sastojala iz umivanja toplom vodom i bebi sapunom (prvo da sva ta šminka malo "smekša"), a onda ostatke skinem mlekom za lice (Bioten roze), uglavnom je to bio predeo oko ociju i u korenu kose.

Ova voda je SAVRŠESTVO!!! Da ne kažem SVETA VODICA  :D
Tek sam sada videla koliko mi šminke ostane na licu posle umivanja vodom i sapunom.

Verujem da ce se devojke složiti da je jedina mana ovog proizvoda je cena. :(  Svako kome cena nije stavka, svakako ne treba da razmišlja, nego pravac u šoping, neće se pokajati  :)



Sve podatke o količini (pakovanju koje ostavlja utisak kvaliteta) i ceni Bioderma micelarne vode (Sensibio H2O) možete naći na stranici Metropoliten sajta (ostavljam vam link).





Proizvodjač kaže:

- SENSIBIO H2O, na bazi BIODERMA inovativne formule, nežno čisti i uklanja šminku sa lica i očiju. Micele efikasno mikro-emulguju nečistoće i čuvaju prirodnu barijeru kože. Umirujući akivni sastojci smanjuju iritacije kože. Hipoalergijski proizvod. Bez  parfema, alkohola, boja.

Upotreba:
Natopiti micelarnim rastvorom komad vate (blazinicu) i ukloniti nečistoće i/ili šminku.
Nije potrebno ispirati sa kože.


Ja kažem:

Oduševljena sam i sve sto kaže proizvodjač, mogu da potvrdim. Žao mi je samo što je toliko skupa inače je odlična!





Da li ste vi imale iskustva sa ovom micelarnom vodom i kakvo je vaše iskustvo?




Hvala što čitaš  :)

8 коментара:

  1. Da mi je da se dokopam tog testera, jer sam u fazonu ako budem koristila micelarnu to će biti Bioderma ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mrs Fox me je preduhitrila i sve vec detaljno napisala :D A sto se tice akcija, ovo sto sam ja nasla i nije neka akcija izadje te 150din jeftinije... Pih utrgli se...

      Избриши
  2. Smizlo, to nije tester već putno pakovanje i košta 820din, jer mu je zapremina 100ml. Inače i ja sam oduševljena ovom micelarnom. Smizla me ima na instangramu, pa moze da vidi da je trenutno svuda akcija za ove micelarnje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na tako detaljnom odgovoru :) Naleteh i ja na neku akciju, ali napisah vec Smizli da i nije neka akcija ako snize za 150din...

      Избриши
    2. Hvala vam Đevojke :*** Ma koliko god da košta - htela bih prvo da isprobam... A čini mi se da sam negde videla akciju ako kupiš jednu, drugu dobijaš za 500 dindži (ili sam samo sanjala ;))

      Избриши
    3. Hej, ako malo bolje pogledas mililitrazu I cenu videces da je snizenje samo 150din sto I nije tako pohvalno... Samo navlakusa :-)

      Избриши