Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 27. март 2014.

Proizvodi koje obozavam i rado koristim

Evo liste nekoliko proizvoda koje vec dugo (neke i godinama) koristim i koji su se pokazali kao odlicno resenje. Naravno da bih mogla bez njih, ali ako bi ih nekada povukli iz prodaje bila bih veoma tuzna.
Verujem da se dobar deo vas oseca kao da sam zavirila u vase kupatilo i izvukla ovo  ;)





 
Ovako stoje stvari  :)

1. Pocecu sa SERICAL Frutta pakovanjem za kosu koje je privuklo paznju mnogih blogokoleginica i da ne bih pisala sad (po ko zna koji put na netu) o njemu i prenosila odusevljenje, potrazite na google-u ima vec milion postova u vezi sa ovim proizvodom.




2. Sledece na red dolazi Macadamia ulje za kosu o kojem sam detaljno pisala ovde i nesto bez cega ne dozvoljavam sebi da ostanem je ALOE LIPS (stik za usne) o kojem sam pisala ovde.






3. Deciji sapun uz koji je odrasla vecina nas  :)  To je sapun koji se proizvodi vec godinama i sa kojim su nas mame kupale kad smo bili bebe  :)  Ne priznajem ni jedan drugi sapun (ove vrste). Za tusiranje koristim ove sapune vec duze vreme.



Postoji ovaj obicni u belom pakovanju, med i mleko - zuti omot i sa alojom u zelenom omotu. Proizvodi ih Henkel i teze 87g sto moze da potraje.






4. Evo dva proizvoda koji su mi spasili zivot na brodu  :)  Prve dve nedelje sam imala uzasne zuljeve na nogama od novih cipela, pa sam morala izaci napolje i prvom prilikom kupiti hanzaplaste. Tada nisam znala koje da uzmem i po preporuci apotekarke sam kupila ove. Bila sam prilicno iznenadjena. Nisu se odlepljivali, i bili su udobni. Cak se desavalo da se i tusiram sa njima i nisu otpadali. Sledeci put sam kupila kutiju od 100kom (da se nadje) :D  Jos ih imam...
Kao konobarica u restoranu morala sam cesto prati i dezinfikovati ruke. Vreli tanjiri su takodje doprineli da mi popuca koza na prstima. Da ne spominjem svakodnevnu izlozenost hemikalijama (ribanje restorana, kabine, kupatila)... Koza na rukama mi je bila kao koza gustera, suva i ispucala... Jedan kolega sa broda mi je dao da koristim ovu kremu sa nevenom dok mi se ne oporavi koza. Odmah sam videla poboljsanje, a posle sam se i navukla na kremu  :D  Poklonio mi je  :)








5. Ovde vam predstavljam  ALOE PROPOLIS kremu koju sam "upoznala" pre godinu dana i od tada smo nerazdvojne  :)  O njoj cu pisati u jednom od sledecih postova jer zasluzuje potpunu paznju!

Konac za zube ORAL - B  koji je sastavni deo odrzavanja higijene mojih zuba. Imam jako guste zube (dva su mi morali izvaditi kad sma bila mala da bi stali svi) i cetkica ne moze da dopre do svih delova, pa sam primorana da koristim i konac. Na ovaj sam se navikla i stalno njega kupujem. Mozda postoji i neki bolji, ali ja ga jos nisam otkrila.








6. Za kraj sam ostavila NIVEA Intimo Sensitive - losion za intimnu negu. Probala sam i zeleni (Natural sa kamilicom), ali sam se ipak vratila na rozi i ne planiram da ga menjam. Jedno vreme sam koristila gore pomenuti bebi sapun (za intimnu negu), ali moja intimna regija nije bas bila zadovoljna  :D  Vratila sam se na staro i provereno  :)




Koje proizvode ste koristili i znate li za neke bolje?  




Hvala sto citas  :)