Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

среда, 3. децембар 2014.

Aesop - Moje oduševljenje

Evo jednog neplaniranog posta...
*Sve slike su preuzete sa interneta

Retko se desi da me neki proizvod toliko oduševi da razmišljam o njemu duže od dan - dva. O ovoj kremi razmišljam već danima!

Neću vam pisati o brendu, ceni, ambalaži (koja izgled kao farba za kosu), napisaću vam samo moj utisak. 




Kako krene hladnije vreme krema za ruke mi se uvuče u torbu i ne izlazi odatle do leta. U torbi, u kupatilu, u sobi, u kolima, u kuhinji, svugde imam po jednu za svaki slučaj. Koža na rukama mi je toliko suva da mi ruke izgledaju kao da imam 60 godina, a ne toliko koliko imam  :) 

Mi smo devojke, žene i treba da budemo negovane. Koža treba da nam bude mekana, nežna i svilenkasta, a ne kao šmirgla i da škripi. Ruke su "prvi fizički kontakt" sa nekom osobom i treba da ostavimo utisak dame. Često nije moguće biti i dama i "kućna pomoćnica", pa još ako radimo posao gde su nam ruke izložene štetnim uticajima, ulogu dame možemo slobodno prepustiti drugoj ženi.
Ovo je zvučalo kao neka reklama  :D



Pre neki dan na red je došlo ribanje kupatila. Veliko ribanje podrazumeva detaljno spremanje celog kupatila i na kraju ribanje poda ribaćom četkom (dama). Kada radim sa jakom hemijom obavezno koristim rukavice i to one debele žute. Čim vidim da su se oštetile, zamenim ih novim. Ovog puta kasno sam primetila da su se pojavile rupice na njima. Kada sam ih skinula već je bilo kasno. Isprala sam ruke i naravno kao što sam i očekivala, moju već suvu kožu ovo je dotuklo... 

Spremajući kupatilo naletela sam na uzorke koje sam dobila u bašti Metropoliten parfimerije još letos kada sam bila na okupljanju blogera  :)
Ne znam kako te uzorke sam izgubila iz vida. 
"Balzam za ruke! Odlično! Baš ću sada da ga probam!"

Spremila sam se za spavanje i namazala ruke. 

"Fuj miris limuna!" bilo je prvo što sam pomislila, da bi se ubrzo (posle minut, dva) taj miris izgubio i ostavio trag svežine i čistoće.
Jedan sloj koža je upila u sekundi, drugi, treći... Potrošila sam skoro ceo uzorak. 
Ne mogu da vam opišem koliko se promenila koža na mojim rukama. Zategla se, vratila joj se prirodna boja i elastičnost... Taj osećaj je ostao do jutra. Posle nekoliko pranja ruku koža je i dalje bila u boljem stanju nego pre kreme. Već je danima ne koristim i koža se vratila na staro. 

Ja vam ovde prenosim oduševljenje od samo jednog nanošenja! Ne mogu ni da zamislim kakva bi koža bila posle družeg korišćenja.

Ujutru sam otišla na sajt Metropolitena u potrazi za cenom. 3.025,00din za 75ml... kad me nije šlog udario... 
Prvi susret sa cenom je bio prilično neprijateljski. Danima već razmišljam o ovoj kremi i stavila sam je na wish listu za neka bolja vremena. 

Svakome ko je u mogućnosti da odvoji ovu svotu novca za kremu za ruke ovo je moja preporuka! Jedino što me teši je tih 75ml ("veliko" pakovanje). 

Uskoro će i ostali uzorci doći na red, ali tako u razmišljanju upadnem u dilemu da li uopšte da probavam ovo savršenstvo kad ne mogu da ga kupim...  :)


Evo nekoliko linkova o samom brendu detaljnije kod mojih blogokoleginica:

http://makeupandmore.net/blog/aesop-krema-od-mandarine/
- http://supernovakozmetika.blogspot.com/2014/05/promocija-aesop-proizvoda-u.html
http://pudrijera.blogspot.com/2014/06/beauty-event-aesop.html
- http://wannabemagazine.com/beauty-trendovi-stigao-je-aesop/
http://budilepa.com/pticica-stize-nova/



 Da li ste koristile išta od ove kozmetike i kakvi su vaši utisci?



Hvala što čitaš i komentarišeš  :)





 

TOP 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu

Pošto mi je blogokoleginica Le Prettiness NAREDILA, šta sam ja drugo mogla nego da napišem ovaj post...



 Da vidimo šta tu ima... 4 proizvoda za negu i jedan da se malo ulepšam...

1. Dezodorans Rexona Cobalt o kojem sam već pisala recenziju ovde - Kao što vam je već dobro poznato, treba se voditi računa o ličnoj higijeni...

2. Labello - Super mi je i koristim ga već godinama (ovaj isti, pre njega je bio neki Rose Powder ili tako nešto)... Volim taj rozikasti trag koji ostavlja

3. Pupa maskara (mogla je doći bilo koja druga u obzir ali ova je fotogenična) - kad smo već kod ove ima recenzija i za nju ovde

Za vikend sam izašla sa sestrom u grad, naravno naoružana do zuba (ful šminka). Dobila sam nekoliko komplimenata tipa da sam prelepa (zašto mi to niko ne kaže u sred bela dana kada idem ko od majke rodjena (ovde mislim isključivo na šminku, naravno da ne hodam golišava po ulici)). Jedan od momaka kojeg sam upoznala je sestrin drug i juče je dolazio kod nas u goste. Kako to situacija nalaže, kuća se sredila, istuširala sam se i stavila maskaru uz komentar "Samo malo da se dovedem u red... Brate garant će mi pružiti ruku da se ponovo upozna..."
Bez maskare se osećam kao golišava, tako da je ona uvek uz mene za "brzinsko osvežavanje"

4. Bioderma o kojoj sam takodje napisala recenziju ovde -  Kraljica svih micelarnih voda bez konkurencije

5. Balzam za kosu iz Lorealove farbe
 

Neću posebno pisati o proizodima za koje sam već pisala recenzije. Takodje o labelu nema šta mnogo da se kaže  :) 

...ali ovaj Lorealov balzam za kosu je SAVRŠENSTVO i zaslužuje ovde jednu mini recenziju.

Balzam se dobija uz Loreal Casting farbu za kosu. Iako je pakovanje od samo 40ml, traje do sledećeg farbanja, a (moja plava, sa izblajhanim pramenovima) kosa je savršeno mekana. OD KAD KORISTIM OVAJ BALZAM, JA SAM MOG MOMKA UPOZNALA, A I SMUVALA!!!

Ako neko zna da li ovaj balzam može da se kupi bez farbe, biće mi drago da me obavesti o tome  :)



Da li ste koristile ove proizvode i imate li omiljeni?


Hvala što čitaš  :)