Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

уторак, 1. април 2014.

ZIAJA Losion za telo - kozije mleko

Po nekom nepisanom pravilu vidim da devojke cekaju da potrose ceo proizvod pa da onda pisu recenziju.
Ja ne mogu da sakrijem svoje odusevljenje, zelim sa vama sto pre da podelim to i ne mogu da docekam da ga potrosim jer je tek na pola sto znaci da bih recenziju pisala tek za dve nedelje :)

Ovo je bila LJUBAV NA PRVI KONTAKT!  :D




Rec je o losionu za telo koji sam kupila u Liliju na akciji "Kupis dva nosis 3". Proslog meseca su bili Ziaja proizvodi u toj ponudi.
Kupila sam tri losiona za telo Cocoa Butter, Argan Oil i Goat's Milch. Evo linka gde sam pisala o akciji i ceni za koju sam dobila ova tri losiona (link).

Iako proizvodjac navodi da je Agran Oil za veoma suvu kozu, ja sam se zaljubila u miris i odlucila da cu prvo testirati Goat's milch koje je za suvu i normalnu kozu (i ovo je za suvu, ali moja koza je spadala u veoma suvu). Cocoa butter je za svakodnevnu negu.

Losion dolazi u beloj plasticnoj ambalazi sa pumpicom (koju ja licno obozavam, jer ne moram da se maltretiram sa poklopcima i cesto masnim rukama) od 400ml na kojoj se nalazi jedna elegantna srebrna koza. Nije bas savrsena za putovanja, cini mi se da se ona "pljosnata" ambalaza lakse pakuje, ali meni to ne predstavlja problem.

Sto se mirisa ova tri losiona tice, svaki je za sebe. Cocoa je za mene previse sladak, Argan je blag (kao da je neki puderast, nezan parfem dodat u losion sto mi se dopada), dok je Goat's negde izmedju ova dva. Miris je jak, ali nije sladak niti napadan. Primetila sam da mi trenetka mirisi na losion. Na mojoj kozi mirisi na cisto i nezno.

Moja koza (tela) je suva i zima dodatno doprinese njenom isusivanju i perutanju. Toliko mi se isusi koza, da kad se sagnem da zavezem pertle osetim kako me pece koza na ledjima koliko se osusila. Koza na nogama (potkolenicama) mi izgleda kao brasnjava u tom "suvom" periodu. 

Nesto sto ne volim kod losiona i krema uopste je taj privremeni VAU efekat, da ne kazem "Drzi vodu dok majstori odu!". Kada namazem ruke ili telo koza je savrsena i cim se istusiram ili operem ruke ono se vrati na staro. Sa ovim losionom nije tako. Vec dve nedelje ga redovno koristim i desilo se da preskocim dan ili dva, a moja koza ostane onako nezna i lepa.

Takodje obozavam kod ovog losiona sto ga koza jako lepo upija (ne znam da li je to moja koza zedna pa zato), ne ostaje masna ili lepljiva :)  Uvek sam mrzela te losione i mleka jer sam morala da cekam da mi koza upije pa da se oblacim pa sam ih zato i retko koristila. Sa ovim dok pronadjem sta cu obuci, vec je sve upilo.

Nisam primetila bilo kakve znakove iritacije koze ili bilo kakvu negativnu reakciju na proizvod. 

Jednom recju SAVRSENO!  :)

Evo i sastojaka:



Na mojoj kozi ovaj losion se pokazao kao jako dobar i sigurno cu ga ponovo kupiti jer sam prezadovoljna. Koristim ga dve nedelje i potrosila sam ga pola. Za moje dimenzije potrebno mi je 3 pumpice za svaku nogu ( :D ovo mi je jako smesno, ali napisala sam da znate informativno ).

Proizvodjac kaze:

- Losion za telo na bazi kozijeg mleka za suvu i normalnu kozu. Revitalizuje i vidljivo omeksava epiderm. Intenzivno vlazi kozu. Stiti kozu od uticaja slobodnih radikala. Ne sadrzi koloranate i parabene.


Ja kazem:

- Verujte proizvodjacu, SVE je tako kako kaze  :)



Da li ste vi imale iskustvo sa ovim proizvodom i kakva je vasa reakcija na proizvod?







Hvala sto citas  :)