Translate

уторак, 10. децембар 2013.

Iskustvo - Macadamia - Healing Oil Treatment

Evo jednog proizvoda koji je privukao moju paznju i sebi obezbedio mesto kod mene u ormaricu   :)  
Za ovo ulje sam cula od drugarice, za dobru stvar se dalko cuje (bar u nasem zenskom svetu)  :D  
Moja kosa je plava, farbana. Izvlacim pramenove kod frizierke jednom u 4 meseca i sasvim sam sigurna da koristi blans (verovatno vam je jasno da je kosa malo namucena). Moja kosa je, da kazem, kao neka metlica  :D  Svakako moram da je feniram svaki put ili uvijam viklere, ali ona je bila takva i pre farbanja, ista. U martu ove godine sam teska srca odvojila 760din (u Aleksandru) za 30ml ovog ulja, ali reko kad je bal, nek je bal  :)  I to sam dugo razmisljala. Prodavacica je pokusala da me ubedi da ovo ulje bas DUGO traje (sve one hoce da prodaju neke price samo da bi prodale proizvod), medjutim odlucila sam se da ga probam, jer preporuka je ipak preporuka i nisam se pokajala  :)  

Hvala drugarici do neba sto mi je rekla da ovo postoji  :)  Moje pranje kose ne moze da prodje bez ovog ulja. Koristim ga svaki put posle pranja kose (sto znaci dva puta nedeljno). Inace kosa mi je do pola ledja. Ulje stavljam na krajeve i ono sto mi ostane na rukama provucem kroz kosu. Verovale ili ne, kupila sam ga polovinom marta i danas sam kupila drugu bocicu, jer u onoj staroj imam mozda jos za 2-3 pranja, a ne zelim da ostanem bez ovog ulja  :)  Prodavacica je govorila istinu  :D  Za one koje mrze da racunaju, ovu carobnu bocicu od 30ml koristila sam 9 meseci. Kosa mi bude kao svila, a na miris mogu reci da sam se "navukla"  :D  Kosa mi je lagana i leprsava, mekana... da nemam izrastak mislili bi ljudi da mi je prirodna   :)  Stavrno sam prezadovoljna sa ovim proizvodom i toplo bih ga preporucila svima.  


Evo i sastojaka



Stavila sam ovako u dve slike jer je bocica kriva i nikako ne mogu da uslikam  :)





Da li ste vi koristile ovaj proizvod i kakav je vas utisak? 



Hvala sto citas  :)

4 коментара:

  1. Još kad bi napravili neki parfem sa tim mirisom. Ja ga obožavam. :) Meni je odličan, zavolela sam ga posle prvog korišćenja. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao tek sada vidim komentar... Miris je fenomenalan i ja ga isto obozavam :)

      Избриши
  2. Ja se tek sad javljam ,godinu dana kasnije otprilike hahahaha,i reći ću samo savršeno <3

    ОдговориИзбриши