Translate

четвртак, 27. фебруар 2014.

Rumenila - Deborah HI TECH vs Bourjois



Drage moje danas pisem o rumenilima Deborah i Bourjois.

*Svaku sliku mozete da uvelicate klikom na sliku pa na lupu


Jos jedna italijanski proizvodjac ali ovog puta su to Deborah HI TECH rumenila. Dve nijanse koje ja trenutno koristim su 58 Paprika i 59 Mogano (a evo i linka ka sajtu gde mozete videti nijanse - koje veze nemaju sa tim nijansama :D ). 

Levo 58 Paprika, desno 59 Mogano
Rumenila su kupljena u Jasminu po ceni od 720din (po komadu). Lepo, elegantno pakovanje, od kvalitetne plastike kombinovane iz crne boje i providne plastike. Poklopac je providan i rumenilo nema ogledalce. Sa zadnje strane se nalazi mala cetkica, potpuno beskorisna, ali simpaticno izgleda. Cudno da nigde ne pise koliko grama je pakovanje.



Veoma lako se nanosi na cetkicu i lepo se blendira na licu. Imaju malo simera u sebi sto ja licno kod rumenila volim. A evo i jedne slike za one koje interesuje sastav proizvoda.


Kliknite na sliku i uvecajte za bolji prikaz
Ova tamnija nijansa (59 Mogano), je bas tamna i stavljam je po malo jer se jako lako pretera.
Moj licni dozivljaj je da je rumenilo ok, ali bih sledeci put kupila nesto drugo da probam.


Francuska Bourjois rumenila nijanse 16 Love-stuck Rose i 33 Golden Lilac su kupljena u Sephori po ceni od 920din (cena na racunu ne znam da li je sa snizenjem od 10%, ali tu je negde). Male slatke elegantne kutijice, sa ogledalcem unutra i (opet beskorisnom) okruglom cetkicom napravljene su od kvalitetne plastike za 2,5g proizvoda. Mali magnet koji drzi kutijicu zatvorenom izgleda skroz simpaticno i neobicno. Boja svake kutijice je drugacija i ona je zapravo kao nijansa rumenila. Sledece sto me odusevilo kad sam ih otvorila i sto me i dalje svaki put iznenadi i ponovo odusevi je predivan miris ovih rumenila. Cini mi se da bih ih mogla stavlajti na vrat samo da mirisem tako  :D





Dobra strana ovih rumenila je sto su BEZ PARABENA.
Naravno necu vam ostati duzna sastav i ovih rumenila koji se nalazi na poledjini kutijice ispod gornjeg sloja nalepnice.


I naravno klik na sliku pa na lupu za veci prikaz
Losa strana ovih rumenila je sto mi treba celicna cetka ili smirgla da nanesem proizvod na cetkicu, ok sporo se trosi, ali ja i hocu da ga trosim  :D  Treba mi vise vremena i da ih nanesem. Na licu lepo izgledaju, diskretno, nista napadno i rumenila su dosta svetla. Koliko god proizvoda da nanesem necu dobiti tamnije. Kao i Deborah i ova rumenila imaju stras (zlatkast).

A evo i kako izgledaju






Prirodno svetlo bez blica



Blic
Razlika u velicini kutijica je primetna, ali ne mora da znaci da je tolika razlika i u gramazi.



DEBORAH - Levo 58 Paprika, desno 59 Mogano (rumenilo u dva sloja)

BOURJOIS - Levo 16 Love-stuck Rose, desno 33 Golden Lilac (rumenilo u dva sloja)



Jedan sloj rumenila (bez blica) - redosled sa leva na desno 16 Love-stuck Rose, 33 Golden Lilac,
58 Paprika, 59 Mogano



Dva sloja rumenila (bez blica) - isti redosled


Jedan sloj rumenila (sa blicem) - isti redosled



Dva sloja rumenila (sa blicem) - isti redosled

Da li ste vi imale iskustvo sa ovim rumenilima i kakvi su vasi utisci? Znate li za neko bolje?



Hvala sto citas  :)


8 коментара:

  1. Imam Deborah 58 Paprika i 46 Rosa Pesca (kupljena u Lilliju u paketu dva za cenu jednog), ali nekako kako god da ih nanesem izgledaju mi prejako :S

    Mnogo mi se sviđa kako izgleda ovo Golden Lilac, pošto volim da se šminkam u lila nijansama mislim da bi bio pun pogodak za mene :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da, bas sam napisala da su dosta tamna rumenila i da se stavlja bukvalno mrvica i da se dodaje po maaaalo ako treba jos :)

      Zavisi i od tena, a meni su ta oba rumenila lepa :) Imam jos jedno za nijansu svetlije ARTDECO-vo i koristim ga preko dana, bukvalno samo maaaalo, skoro se i ne vidi, taman koliko treba :) Za noc uglavnom koristim neki od ova dva Deborina ili bronzer malo dodam preko rumenila i onda bude superiska :)

      Избриши
  2. Bourjois rumenila su jako slicna Chanelovim,a Deborah je nesto drugo,pogledaj nijansu Rosa Pesca,jedno od najlepsih i najprirodnijih rumenila u drogerijama,Deborah ima i fantasticna mat rumenila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na savetu, bas cu pogledati tu nijansu :) Ja jos uvek istrazujem rumenila :)

      Избриши
  3. I meni se kod Bourjois rumenila dopada jako lep, puderast miris :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман1. март 2015. 00:30

    Bourjois ima savrsene maskare! Ali bukvalno savrsene!

    ОдговориИзбриши