Translate

понедељак, 10. март 2014.

Metropoliten - Prvi Otvoren Dan Za Blogere


 Povodom organizovanja jedne ovakve nagrade koja ce se na nasim prostorima dodeliti prvi put ove godine u saradnji sa Metropoliten-om, parfimerija je organizovala druzenje za sve devojke koje vode kozmeticke blogove.

Preuzeto sa FB stranice Serbian Beauty Bloggers

Prvi Otvoren Dan Za Blogere organizovan je u petak 07.03.2014. 
Evo kako sam ja to dozivela  :)

Kada sam cula da se ovako nesto organizuje pomislila sam "JAO DIVNO, ETO MI PRILIKE DA UPOZNAM NEKE OD DEVOJAKA CIJE BLOGOVE REDOVNO PRATIM", jer sam ja taj poziv tako shvatila, kao jedno druzenje i upoznavanje.

U dogovoru sa blogokoleginicom Le Prettiness, nasle smo se na autobuskoj stanici, na moju radost zvanicno upoznale i zaputile pravo u Metropoliten (gde sam nesto kasnije upoznala jos jednu blogokoleginicu, autorku bloga  Beauty stuff by Ana  )  :)

U parfimeriji nas je docekao ljubazan mladic koji nas je dalje prepustio Maji. Moram da pohvalim strucnost, ljubaznost i zelju ove devojke da nam na sto bolji nacin prezentuje sve linije proizvoda koje su se tamo nalazile, pocevsi od "zdrave" sobe, preko sveca, do parfema...

Ljubazni mladic i Maja  :)
Prvi moj utisak je bio "Ok, ja ovde znam za jednog ili dva proizvodjaca, a za ostale nisam ni cula... Fina ova apotekica". Sve je lepo "skockano", uredno i cisto. Atmosfera je opustena i prijatna (iako sam na pocetku bila malo suzdrzana, kako to kod mene obicno biva u novom prostoru).









 
Maja nam je sa puno strpljenja ispricala o svakom brendu ( Dr.Hauschka, WELEDA, RoC, BIOKAP, Cinq Mondes, Dr Sebagh, DARPHIN, Erborian i mnogim drugim), odakle dolazi, koje linije postoje (za lice, telo, kosu...), neka iskustva i naravno, ono sto nam pomaze da najlakse zapamtimo, neke interesantne pricice   :)
 



Sto se cena tice, postoje proizvodi koji su nam pristupacni, a naravno postoje i oni o kojima mozemo da mastamo  :)  Postoje proizvodi cije cene rastu srazmerno sa nasim godinama, tako da treba da smo srecne jer vecina od nas jos nemama bas mnogo godina  :)

Prirodna Dr. Hauschka sminka

Svaka od nas ima verovatno neki svoj favorit!
E sad moje odusevljenje!!!  SVECE!!!  Posle razgledanja dela za negu krenule smo ka parfemima i usput zastale u delu sa svecama. Ja ne mogu da vam prepricam moje odusevljenje! Naravno i one, kao i sve ostalo su imale veoma interesantnu pricicu koju mozete ovde procitati (link). U parfimeriji ih drze pod staklenim zvonom, jer bi (kako nam je Maja objasnila) cela parfimerija mirisala samo na njih. I naravno sad onaj deo sa cenom. Kada je nesto tako JAKO dobro bilo jeftino?!  :D Kostaju negde oko 7 000din, ali verujte da kad se jednom susretnete sa njima, pocecete o njima da mastate  :)








E sad, stigose i parfemi na red  :)  Parfimerija prepuna necega sto ne srecemo svaki dan. Parfemi za osobe koje vole da istrazuju i eksperimentisu. Ne postoji ni jedan od onih koje mozete naci u drugim parfimerijama. I sad se vracam opet na to da svaki ima svoju neku interesantnu pricu (ili je Maja to ispricala na interesantan nacin)  :)













 
Parfemi cija cena ide i do 45 000din



 
Od ovih parfema, ne znam za koji bih se odlucila  :)


Ono sto je meni bilo neobicno su npr parfemi koji su pravljeni prema krvnim grupama koji se osecaju malo "metalno". Evo i linka.




Druga neobicna linija parfema....uh... Ne morate pomirisati bas sve sto vam se gurne pod nos, ali ja znatizeljna moram svoj nos svugde zabosti  :D  Evo malo teksta o ovim "cudnim" i drugacijim "mirisima"  (link). Ono sto sam ja dobila da pomirisem bilo je, malo je reci, odvratno. Brze bolje sam potrazila posudu sa kafom. Ja nisam bas tako osetljiva na mirise, ali ovaj smrad u zivotu nisam osetila. Evo tog cudesnog parfema (link). Ne znam da li postoji iko ko bi ovo stavio na sebe!!!

 
7. u gornjem redu je "taj" parfem  :D



 
 
Kafa koja mi je spasila zivot  :D


Toliko o mojim ipresijama  :)

Posle ovog iscrpnog ali interesantnog i poucnog razgledanja, bile smo upucene na sto u "zdravoj" sobi, gde su se nalazili sokovi i cokoladice, kao i uzorci koji su nam preporuceni prema nasem tipu koze i nasim potrebama.  
*(Posto sam slucajno zamenila kesu sa blogokoleginicom, ovo je od uzoraka sto je trenutno kod mene, pola je moje, ali polovina ce biti azurirana)

Iskreno, kad sam krenula iz Novog Sada, nisam znala sta me ceka i prijatno sam se iznenadila (osim iskustva sa "onim" parfemom)  :)
Jedino sta bih volela da je bilo drugacije je to upoznavanje sa blogokoleginicama. Volela bih da sam ih vise srela i upoznala  :)


 




 
Ova slika ce biti azurirana

 Zahvaljujem se na pozivu, kao i svima koji su se potrudili da ovako lepo organizuju i daju nam priliku da saznamo nesto novo i prosirimo svoje informacije iz sveta lepote  :)



Takodje ostavljam link blogokoleginice  SuperNova Kozmetika   gde ona opisuje Prvi Otvoren Dan Za Blogere iz njenog ugla  :)
Evo jos jednog linka na istu temu, kod blogokoleginice Le Prettiness sa jos bogatijim sadrzajem  :)





Hvala sto citas  :)




6 коментара:

  1. Čim sam došla do dela sa drugom linijom NEOBIČNIH parfema nije mi bilo dobro :D Baš smo se lepo družile i kvalitetno provele vreme, nadam se da ćemo sledeći put upoznati više devojaka :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom u potpunosti :) Ali dobro, druzenje je tek pocelo, bice jos prilika ;)

      Избриши
    2. ju ar kiling miii ;)
      Već sam ti kod imenjakinje pisala koliko mi je žao što nisam došla...
      Ma sledeći put vodim i decu, nek ide život! :D

      Избриши
    3. :D Nego sta, od malih nogu da se uce :D Tebi je izostanak opravdan ;) Sitna deca... malo jos dok porastu, bar na crvstu hranu ova manja beba da predje :)

      Избриши
    4. E, sećam se da sam sa Petrom išla u Sephoru kad je imala 17 dana... Mila već kasni... ;)
      Ma razbolela se baba i javila mi u petak ujutru, a muž zaglavio na poslu, došao tek oko 19h, inače bih ja njega ostavila samog da se malo bakće s njima ;)

      Избриши
    5. A pa dobro si se ti udala, kad muz hoce da pomogne ;)

      Избриши