Translate

уторак, 18. март 2014.

NEW IN :) za 2 000din

Evo i ja da se pohvalim i da najavim o cemu ce biti reci jednom u buducnosti  :)

Bila sam danas u Liliju i malo uzivala  :)

U korpi su se nasli:
1. Ziaja losion za telo - Argan ulje
2. Ziaja losion za telo - Kakao maslac (kako pise na racunu)
3. Ziaja losion za telo - Kozije mleko
4. Krema za ruke VELNEA
5. NIVEA - Intimo (koji vec godinama koristim)
6. Vazelin (to sam kupila u apoteci za 100din, posle toliko procitanih hvala sa vasih blogova - morala sam ga probati)


Trenutno je u Liliju akcija "KUPIS DVA NOSIS TRI "  na ZIAJA proizvode, pa sam se ja odlucila na ova tri losiona za telo. Cena jednog je  487din, tako da sam za 974din dobila tri losiona za telo od 400ml sto je odlicno. Mirisi su savrseni  :)
Videla sam i kremu za ruke koja ima savrseno pakovanje, elegantno i drugacije od ostalih. Krema za ruke, sve vice KUPI ME, ali kada sam okrenula kremu i procitala sastav, samo sto nisam zaplakala... A jaaaako mi se svidja to pakovanje  :) Nista nego kupiti kremu i staviti unutra neku drugu  :D  

Krema za ruke VELNEA koja je na snizenju i kosta 169din i dobije se 100ml, a postoji ista kremau pakovanju od 30ml i kosta 99din.  :)

Ako ste koristile neki od ovih proizvoda slobodno pisite vasa iskustva.




Hvala sto citas  :)

16 коментара:

  1. Vazelin i ja koristim i ni sa ma više ne znam za šta. Kad god imam neki problem na koži, ja uzmem vazelin. Počeću da mislim da je magičan. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga sinoc stavila na usne, namazala ruke i legla da spavam, jutros nisam mogla da prepoznam svoju kozu na rukama :D Samo neisam sigurna da li smem da ga stavljam na lice?

      Избриши
  2. Dobro je sto nisi uzela kremu za ruke. Ja retko kad gledam sastav, tako da sam pri kupovini pomenute to preskocila. Jako sam razocarana, jer osim sto lepo mirise nema ama bas nista korisno,niti hidriraniti hrani, totalni promasaj. Bas sam razocarana jer sam koristila kupkui losion i bila zadovoljna i vodeci se tim, opredelim se i za kremicu. Tad i nikad vise

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam od skoro pocela da pratim sta pise na proizvodima i sta kupujem, ali sam se bas rastuzila (da ne kazem nesto drugo) kada sma procitala, a pakovanje... da se zaljubis :) A losione sam uzela da probam, jako lepo mirisu i za te novce ne mogu puno da pogresim :) Sinoc sam namazala prvi put, odusevila sam se jer ih koza skorz upije i ne ostavlja nikakav trag. E sad, ne znam da li je moja koza bas toliko zeljna neke hidratacije ili je to losion takav :D Hvala na odgovoru, sad sigurno necu vise razmisljati o kremi za ruke :)

      Избриши
  3. Анониман18. март 2014. 12:02

    vazelin ne na lice nikako,napravice haos!On dodje kao zastitni omotac i cuva vlagu koju koza poseduje iznutra,ali niceg hranljivog niti vrednog nema.Koriscenjem bi zapusio pore.Moze na usne,trepavice,ali celo lice-ne.Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  4. Bas me interesuje kakvi su Ziaja proizvodi, posto trenutno koristim njihovu kremu za ruke i odusevljena sam :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E vidis tebi odlicna, a Aleksandri ne odgovara... Meni je jedino sto ima tako puno te hemije u njoj. A sto se mleka tice, prvi utisak je dolican, ali nikad ne sudi na prvu loptu ;) Bice post sigurno o njima, cim steknem neki utisak :)

      Избриши
  5. Jeste li probale Ziaja decije kupke? Mirisi su ludilo, coca-cola, cookies, itd... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam znala ni da postoji, nisam videla u liliju :) Mogu da zamislim samo :) Meni je to super, ali mi je zao sto ne mogu da podnesem te slatke mirise na kozi, bude mi muka i ovaj kakao puter mi je presladak. Sestra imala onu kremu i parfem kao cokoladni za nekim crvenim srcima, ja svaki put to kad sam pomirisala htela da padnem u nesvest, a ne jos na kozi i da taj miris ide za mnom :D

      Избриши
  6. Nikako da probam nešto Ziaja i tek sad skapirah da nije ZLaja, nego Ziaja :D Piši brzo, dok još traje akcija, pa ako mi se svidi da trknem do Lilija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ej sto se mene tice idi uzmi, pa ako ti ne odgovara evo otkupicu dva za 650 to ti taman dodje to :D ali onda gledaj da uzmes ovaj koziji ili argan jer ovaj sa kakaom mi je presladak :D

      Избриши
  7. Ja sam probala par Ziaja stvari i nisu mi baš nešto legle. Čekam recenziju ovih tvojih, pa im možda dam još jednu šansu.
    A koja je to krema koja viče ''Kupi me'', nisam shvatila iz posta :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam sad prvi put probala bilo sta od Ziaja proizvoda. Sto se prvih utisaka tice ja sam zadovoljna sa ovim mlekom za telo za kozom :D Ozbiljno, nekako sam se za nju vezala jos u prodavnici :) Ima osvezavajuc, ali malo jaci miris, a o delovanju nesto kasnije :)
      A ova sto vice "kupi me" je krema za ruke, ali malo neuobicajeno pakovanje za krenu za ruke...
      Ovako nekako izgleda pakovanje...
      http://natura-kozmetika.i-mall.hr/images/artikli/2/26504/velika.jpg

      Избриши
  8. Одговори
    1. Jedino ti ovu kremu ne preporucujem, bacene pare, ali sreca pa nije skupa... Neces nista propustiti :) Ostalo je super :)

      Избриши