Translate

четвртак, 20. март 2014.

Prolecni "look" #1


Ovo vec duze vreme planiram da uradim, da vidim kako ce mi stajati ta plava senka, ali nikako da se usudim  :)  Retko nosim "boje", ali sam obecala sebi da cu ovog proleca to sigurno uvesti u praksu.

Kupila sam je pre nekih mesec dana, jednom je probala i to (pred umivanje) na vec postojecu sminku. Juce sam resila, posto je bio tmuran dan, da unesem malo boja dok se sunce ponovo ne vrati  :)  Nisam stigla da okacim slike, ali nikad nije kasno  ;)

Ovako je to izgledalo...





 




Lice:
Puder (tecni) MaX factor Lasting Performance - nijanse 105 (soft beige) i 111 (deep beige)
Puder u kamenu MAC Studio Fix C3
Rumenilo (bronzer) Deborah Milano (nijansa 5)

Oci:
Baza NYX HD High Definition
Senka AURA Smokey Eyes (sve osim druge)
Senka MAYBELLINE Color Tattoo Studio 24HR (plava) - 20 - Turquoise Forever
Senka NYX (braon koju sam koristila za obrve) - Nude Matte NMS11
Krejon MAYBELLINE Master Drama Ultra Black
Maskara SEPHORA
Maskara PUPA Vamp

Usne:
Labello -Witamin Shake (brusnica i malina)

Cetkice
- Pupa Professional brush (face)
- Blush 7A (za rumenilo)
- Blush 14B (za belu senku)
- CALA crease 515 (za belu i crnu senku)
- Blush 19B (za plavu senku)
- Blush 31 (za krejon)
- CALA eyeshadow 315 (za crnu senku)


Ako vas interesuje recenzija nekog od proizvoda pisite, bice  :)


Kako vam se dopao moj prvi "prolecni look"?   :)





Hvala sto citas  :)

16 коментара:

  1. Divno izgledaš, baš ti oči i njihova boja dođu do izražaja! :) Ja sam uvek za boje :)
    Interesantan je ovaj tip posta kao inspiracija za šminkanje :)

    Mene zanima kakva je Nyx HD High Definition baza za oči. Imam Nyx eye shadow base boja kože u kutijici i ok je mi je, ali pošto imam izuzetno masne kapke, tražim nešto još trajnije...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvo da se zahvalim na lepim recima :)
      Ja volim postove te vrste na tudjim blogovima, pa resih da stavim i na svoj :) Bice ih jos...

      NYX bazu sam kupila (mislim da je bila negde oko 600din u Aleksandru) cisto da probam i mogu ti reci da mi je dobra, senka je postojana, boja intenzivnija, ne skuplja se, lepo se blendiraju senke i ta neka boja koze lepo ublazi braon ili crvene kapke (sve sto se trazi od jedne baze). Nisam probala onu iz AVON-a koju svi na sva zvona hvale pa da mogu da uporedim sa tom :D Ja nemam problem sa kapcima i kad stavim senku i bez baze, ona traje. Ne znam koliko sam ti pomogla...

      Избриши
    2. Imam ja i Avon bazu :D Tu mi je negde u rangu sa ovom Nyx...
      Moj je problem što se našminkam oko 8 ujutro i onda odem na posao, a posle posla na trening ili budem po gradu, i retko se vratim kući pre 8 uveče. Zbog masnih kapaka bez baze od senke bi mi ostala samo mrlja, ovako se drži, mada se ipak uveče malo skupi u pregibima... Nema mi druge nego da isprobavam različite baze :)

      Избриши
    3. Koliko ja vidim tebi treba profi sminka svaki dan po ceo dan :D Nemoj se zezati, pusti malo lice da se odmori. Ne znam sto se bunis i kako mislis da ti sminka ostane posle posla i treninga do sutra ;) Covece, ja moju sminku nikada nisam na toliko testirala :D Ustvari sad sam shvatila da ja nisam uopste zahtevna sto se sminke tice :)

      Избриши
  2. Mico, jako mi svidja kako ti stoje ove boje i kako ti lepo oci dodju do izrazaja. Cak sta vise, ja obozavam tu plavu boju ali se ne usudjujem da izadjem napolje sa njom, uvek mislim na meni da je prejaka ali kad vidim na nekom drugom odusevim se :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sanja :) Veruj mi i meni je bilo tesko da se odvazim na ovakav poduhvat, ali kad sam se nasminkala i pojavila, sve su bile pozitivne reakcije (osim mog momka koji mrzi boje :D )... Moze spokusati jednom kad nigde ne ides, cisto za sebe da se nasminkas, da vidis kako ce ti stajati i kako ces se ti osecati :)
      A to da je na tebi prejaka, a na drugom savrsena i ja sam se isto tako osecala, ali sad me opalilo neke prolecno raspolozenje pa sam se malo "otkacila" i mogu ti reci da je bas super :D

      Избриши
  3. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Ti si lepa, pa je svejedno koja je boja na očima, look je jako, jako lep.
    Ne bih se usudila da nosim isto, ali tebi divno stoji :*.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao hvala ti Dijana od <3 :) :* Drago mi je da ti se se "look" svidja. Iskreno malo sam se plasila kako ce sve ispasti, ali super je ispalo na kraju :) Ja volim to kad neko gleda ne vidi se da ima puno sminke, a kad trepne ono "IZNENADJENJE!!!" :D

      Избриши
  5. Predivno, ali konturiranje mi je najviše ''zapalo za oko'' :) Iako ne volim šarenilo na licu, ovaj look je umeren i osvežavajući. Baš si lepa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvaaala ti od <3 :) :* Od kako sam pocela da konturisem lice sminka mi izgleda mnogo prirodnije :) Ranije nisam cak ni rumenilo stavljala :) Volim ja da to izgleda lepo i ne volim da preterujem ;)

      Избриши
  6. Prelepo ti stoji i istice boju ociju. Ja se sminkam neutralnim bojama i ne bih se usudila da probam ali mi se bas svidja kako na tebi izgleda :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, hvala :) Inace boja ociju se uklopila uz maramu i cesto se uklapa sa garedobom :) Nekad su zelene, nekad plave, nekad sive...
      I ja za svaki dan koristim neutralne boje i vise na braon, da izgleda lepo i diskretno, ali od kako imam svu tu sminku na raspolaganju, odlucila sam malo da "izletujem" u razlicite look-ove :)

      Избриши
  7. Odličan je look, volim kad i žene sa svetlim očima nose ovakve boje :)

    ОдговориИзбриши