Translate

уторак, 1. април 2014.

ZIAJA Losion za telo - kozije mleko

Po nekom nepisanom pravilu vidim da devojke cekaju da potrose ceo proizvod pa da onda pisu recenziju.
Ja ne mogu da sakrijem svoje odusevljenje, zelim sa vama sto pre da podelim to i ne mogu da docekam da ga potrosim jer je tek na pola sto znaci da bih recenziju pisala tek za dve nedelje :)

Ovo je bila LJUBAV NA PRVI KONTAKT!  :D




Rec je o losionu za telo koji sam kupila u Liliju na akciji "Kupis dva nosis 3". Proslog meseca su bili Ziaja proizvodi u toj ponudi.
Kupila sam tri losiona za telo Cocoa Butter, Argan Oil i Goat's Milch. Evo linka gde sam pisala o akciji i ceni za koju sam dobila ova tri losiona (link).

Iako proizvodjac navodi da je Agran Oil za veoma suvu kozu, ja sam se zaljubila u miris i odlucila da cu prvo testirati Goat's milch koje je za suvu i normalnu kozu (i ovo je za suvu, ali moja koza je spadala u veoma suvu). Cocoa butter je za svakodnevnu negu.

Losion dolazi u beloj plasticnoj ambalazi sa pumpicom (koju ja licno obozavam, jer ne moram da se maltretiram sa poklopcima i cesto masnim rukama) od 400ml na kojoj se nalazi jedna elegantna srebrna koza. Nije bas savrsena za putovanja, cini mi se da se ona "pljosnata" ambalaza lakse pakuje, ali meni to ne predstavlja problem.

Sto se mirisa ova tri losiona tice, svaki je za sebe. Cocoa je za mene previse sladak, Argan je blag (kao da je neki puderast, nezan parfem dodat u losion sto mi se dopada), dok je Goat's negde izmedju ova dva. Miris je jak, ali nije sladak niti napadan. Primetila sam da mi trenetka mirisi na losion. Na mojoj kozi mirisi na cisto i nezno.

Moja koza (tela) je suva i zima dodatno doprinese njenom isusivanju i perutanju. Toliko mi se isusi koza, da kad se sagnem da zavezem pertle osetim kako me pece koza na ledjima koliko se osusila. Koza na nogama (potkolenicama) mi izgleda kao brasnjava u tom "suvom" periodu. 

Nesto sto ne volim kod losiona i krema uopste je taj privremeni VAU efekat, da ne kazem "Drzi vodu dok majstori odu!". Kada namazem ruke ili telo koza je savrsena i cim se istusiram ili operem ruke ono se vrati na staro. Sa ovim losionom nije tako. Vec dve nedelje ga redovno koristim i desilo se da preskocim dan ili dva, a moja koza ostane onako nezna i lepa.

Takodje obozavam kod ovog losiona sto ga koza jako lepo upija (ne znam da li je to moja koza zedna pa zato), ne ostaje masna ili lepljiva :)  Uvek sam mrzela te losione i mleka jer sam morala da cekam da mi koza upije pa da se oblacim pa sam ih zato i retko koristila. Sa ovim dok pronadjem sta cu obuci, vec je sve upilo.

Nisam primetila bilo kakve znakove iritacije koze ili bilo kakvu negativnu reakciju na proizvod. 

Jednom recju SAVRSENO!  :)

Evo i sastojaka:



Na mojoj kozi ovaj losion se pokazao kao jako dobar i sigurno cu ga ponovo kupiti jer sam prezadovoljna. Koristim ga dve nedelje i potrosila sam ga pola. Za moje dimenzije potrebno mi je 3 pumpice za svaku nogu ( :D ovo mi je jako smesno, ali napisala sam da znate informativno ).

Proizvodjac kaze:

- Losion za telo na bazi kozijeg mleka za suvu i normalnu kozu. Revitalizuje i vidljivo omeksava epiderm. Intenzivno vlazi kozu. Stiti kozu od uticaja slobodnih radikala. Ne sadrzi koloranate i parabene.


Ja kazem:

- Verujte proizvodjacu, SVE je tako kako kaze  :)



Da li ste vi imale iskustvo sa ovim proizvodom i kakva je vasa reakcija na proizvod?







Hvala sto citas  :)










24 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Proizvodi su odlični, koristim mleko i kupku od maslinovog ulja :)

      Избриши
    2. :) Da videla sam da ima i od maslinovog ulja u Liliju kad sam bila poslednji put :D I kreme za lice imaju od maslinovog ulja, ali ipak sam se odlucila za kozicu :) Moras probati i od kozice, moja topla preporuka :)

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Kako si stavila žig na prvoj slici - kao da je fabrički :D sad bih samu sebe prebila što ih nisam uzela na onoj akciji, ali gomila neotvorenih mleka za telo me čeka u kupatilu :/ Drago mi je da si zadovoljna, mene mami ovaj kokos :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da bas se uklopio :D Pa ja ti lepo rekoh, kupi otkupicu ja ako ne valjaju :) Nema veze, taman dok to potrosis sto imas, ovi ce opet doci na akciju ;) A nisi dobro procitala kakao je upitanju, a ne kokos... Mozda ima i od kokosa, a nisam videla...

      Избриши
    2. haahahah cocoa i ja mahinalno kokos :D nadam se da će skoro biti na nekoj akciji :D

      Избриши
    3. E a i ja kad sam videla u Liliju prvo sam pomilsila KOKOS! :D Bice, mora biti! :)

      Избриши
  4. Mislim da akcija na Ziaju još uvek traje u nekim (manjim) Lillijima, samo što izbor i nije neki - eventualno losion dva i isto tako kreme za ruke...
    Mislim da bi se meni svideo Cocoa butter :D
    A sa druge strane, sa svojim zalihama mogla bih slonicu da mažem... :) Muke kozmetičko-zavisničke ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahahhahahahah slonicu :D Ja nisam zavisnik i ne skladistim, vise volim novce da potrosim napolju u setnji, na kafi, pivu. :)
      Skladistile smo dok je sestra bila menadzer u AVON-u, pa je na tri nedelje porucivala iz kataloga za 5 000din, mozes misliti kako nam je izgledalo kupatilo i sta smo sve probale... Pita me nana PA STO NE PISES O AVONU, reko MAMA POVRACA MI SE KAD CUJEM AVON :D

      Избриши
    2. Mogu da zamislim... :D
      Meni je Avon super zato što mi bukvalno dođe na noge :) Nisam neko ko planirano kupuje kozmetiku zato što mi treba, nego više onako usput... I onda kada naletim na neku dobru akciju - jedan za cenu dva ili dva za cenu tri, teško mi je da se oduprem... :D
      Do sada me je mislim najviše uništila Deborah kada su se za jednu cenu Hi Tech Trio senke - dobijale dve u paketu... sada ih imam sve...

      Избриши
    3. :D JA sam pala samo jednom na tu deborah akciju i imam one plave i na braon nijanse :)

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Meni je od celog teksta zapala za oko elegantna srebrna koza i evo još se smejem :-D

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Pre svega, moram da pohvalim tvoj tekst! :) Definitivno jedna od boljih recenzija. Šteta što mi nije nju izbacio pretraživač prvu, bila bih poštedjena jednočasovnog kopanja po netu o raznim proizvodima za suvu kožu (ma, kao teško mi palo). :)

    Svidja mi se što si navela i cenu, i što si detaljno opisala kakva ti je koža (to je jako korisno), a i moja je skroz suva i ne znam šta ću više, a moram stalno da mažem i ne isplati mi se da kupujem skupa mleka. I meni jako bitno- to da nema parabena, i što si slikala sastav!
    Većini recenzija na koje naidjem nedostaje neka od informacija, a neke autorke pišu, eto, samo da bi rekle kako je miris proizvoda lep, a ne shvataju da neko traži konkretnu informaciju o ceni, kvalitetu, i tipu kože za koji je proizvod namenjen! :))))



    Pomogla si mi mnogo! Mislim da bi ovo mogla da bude baš korisna stvar za mene.
    Čini mi se da se neće brzo ni potrošiti? Kažeš oko mesec dana bi trebalo da potraje pakovanje?

    Samo tako nastavi! :D Tvoj blog je jedan od najboljih koji postoje na ovu temu! Odlična si! :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaaaaoooo :) Hvala na lepim recima!!! :* Trudim se da pisem sve informacije koje bi mene interesovale :)
      Drago mi je da sam ti pomogla. Meni tako oko mesec dana, zavisi koliko si "lake ruke" :) Nadam se da ce i tebi odgovarati koliko je i meni.
      Pokusaj da izvijas neku akciju, ovo na sta sam ja naletela je bilo stvarno smesno, 3 losiona od po 400ml za ukupno 1 000din, pa jos toliko zadovoljna :)
      Hvala jos jednom na podrsci i raduje me kad procitam ovakav komentar i kada vidim da su devojke nasle nesto korisno za sebe :) Obavezno javi ako budes ikada koristila kakvi su ti utisci :)

      Избриши
  9. Dobar post, ja sam razmišljala da uzmem nešto drugo za svoju suhu kožu osim bademovog ulja, mogla bih probati ovaj losion.
    domaće mlijeko

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман1. март 2015. 00:15

    preporucujem ti da probas MIXA mleko za telo, mnogo je bolje od ziaje, pogotovo ona za suvu i osetljivu kozu, miris je prijatan i blag, tekstura je gusca, ali je koza savrsena... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na preporuci :) Jos imama ista ta mleka :D Nikako da ih potrosim... Videla sam za MIXA kreme za ruke da su hvaljene pa sam probala, zasto da ne i ovo... :)

      Избриши