Translate

недеља, 24. август 2014.

AURA paketic :)

Sreća, sreća, radost  :D
Pošto sam na FB stranici objavila sliku, red je da napišem i neki tekst.


Ko me prati zna da sam nedavno pisala post o AURA farbi za kosu, sa kojom sam imala jako loše iskustvo.

Tada sam u postu napisala "Došla sam kući cela glava me pekla... Imam utisak i da me celo lice peče (sreća nema nigde vidne alergijske reakcije)...". Ta rečenica je bila okidač za jedan novi mail u inbox-u.

Ni manje ni više nego rukovodilac razvoja u AURA kompaniji. Ono što mi je napisala u mailu prilično me je iznenadilo. 
Skrenula mi je pažnju da to što se meni desilo JESTE ALERGIJSKA REAKCIJA, samo što se kod mene tako ispoljila. Takodje je napomenula da je OBAVEZNO uraditi test na preosetljivost. Iako sve znamo da "bi trebalo" ni jedna od nas ne radi taj test. 
Evo neka se javi neka koja je bar jednom u životu uradila taj test, pa da mi bude lakše  :)
Takodje mi je rekla da se reakcija na farbu može desiti u bilo kom periodu života i da je moguće da se godinama farbate istom farbom i da se odjednom pojavi reakcija. Zbog toga treba misliti na svoje zdravlje i uraditi test na preosetljivost (na način koji je naveden na kutiji ili u uputstvu).
Što se mene tiče, neće mi biti teško dan ranije da ga uradim (svaki put pre farbanja), jer stvarno ne želim da mi se ono iskustvo ponovi.
Biće mi drago da znam da je bar jedna od vas posle ovog posta promenila mišeljnje i počela da se pridržava uputstva.

Bila sam iznenadjena saznanjem da (u današnje vreme) postoji neko ko brine o svojim potrošačima i neko kome je bitan razvoj kompanije i kvalitetan odnos sa potrošačima. Tim koji pretražuje internet, forume i blogove u želji za napredovanjem i pobošanjem kvaliteta proizvoda. Stvarno retko u Srbiji.

Mogla sam nikada da ne dobijem mail i te informacije i da možda nekada u životu opet dodjem u istu situaciju (ili ne daj Bože goru), napišem još jedan post o farbi za kosu koju nikada više neću koristiti i na tome bi se završilo...

U toku razgovora pedlog je bio da mi kao malo raspoloženje (zbog neprijatnog iskustva sa farbom) pošalju AURA hranljivi uljani tretman. Što da ne  :)
Iz daljeg razgovora predlog je bio (pošto su me već pronašli (na ovaj ili onaj način) i pošto sam šminkerka koja vodi blog) da mi pošalju nekoliko proizvoda na probu. Što da ne  :)

Tako sam pre 3 dana dobila ovu "kesicu" sa proizvodima. Iznenadila sam se količinom proizvoda koju su poslali. Odabir proizvoda je bio savršen. Sve što bih ja koristila i što inače koristim  :)

Evo i slike  :)




1. Hranljivi uljani tretman za kosu sa arganovim uljem
2. Koso sečena višenamenska četka
3. Maskara za volumen trepavica
4. Veštačke trepavice Velvet eye (05)
5. Pakovanje pramenčića trepavica
6. Tečni ajlajner
7. Bela olovka za oči
8. Senka za oči Divine Eyes (64 i 68 nijanse)
9. Prime ME! Baza za šinku
10. Cover ME! Tečni puder (nijanse 102 i 104)
11. Refresh ME! Tečni puder (nijansa 201)
12. Fix ME! Fiksator za šminku
13. Papirni listići za upijanje viška sebuma kože
14. Rumenilo Glorius Cheeks
15. Olovka za usne (nijansa 36)
16. Ruž za usne Nano rouge (77 Amsterdam)
17. Lak za nokte (Extra Long Lasting) - Skinny Jeans
18. Lak za nokte (Inches) - 315 nijansa

Koliko vidim biće materijala za recenzije  :)


Još jednom želim da se zahvalim kompaniji AURA pre svega na brizi i pažnji koju posvećuju svojim potrošačima. Takodje želim da se zahvalim na ukazanom poverenju i "paketiću" koji su mi poslali.  :)





Hvala što čitaš!  :)


20 коментара:

  1. Posle tako ružnog i neprijatnog iskustva, ovo ti je sigurno popravilo raspoloženje :) Sjajan potez sa njihove strane, lepo je znati da neko brine o potrošačima. Na kraju, dobro si prošla :D Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mogu ti reci da su mi bas nabacili osmeh na lice :) I ja sam se bas prijatno iznenadila kada sam dobila mail :) Da, da ne mou reci da mi je lose, ali ipak krivo mi je jer sam KONACNO posle tolike potrage nasla boju koju sam zelela, a ono sipak....ne mogu da je koristim... Sada ponovo u potragu ;)

      Избриши
  2. Aura je sjajna i sve pohvale za njih! Mislim da zaista napreduju u svakom smislu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se za njihov napredak :) Politika poslovanja im je odlicna, bar ovo sto sam ja mogla da vidim :)

      Избриши
  3. Cekamo recenzije o svakom proizvodu, a posebno me zanimaju puderi, prajmer i fiksator. Stvarno divno sa njihove strane :)) Jovana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bice, bice :) Mozda ne bas puderi prvi, jer mi za njih treba malo duze da steknem pravu sliku, ali nesto od proizvoda sigurno :)

      Избриши
  4. Svaka im cast! Sve pohvale za Auru. Jedva cekam recenzije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve devojke su bas nestrpljive, izgleda cu biti lepa svaki dan (moram se sminkati sad svaki dan) :D

      Избриши
  5. Ovo je jako lepo s njihove strane :)
    Pored toga što su poradili na dizajnu i kvalitetu proizvoda, promenili su i pristup krajnjim potrošačima, što je za svaku pohvalu!
    E, sad, ti si profi šminker i to što su se potrudili da ti pošalju stvarčice baš za tebe (ili posao) je svakako veliki plus!
    A već ti naposah na IG, PrimeMe! me zanima ženo, bacaj se na isprobavanje i upoređivanje :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom i misilm da ako tako nastave da posluju mogu samo da napreduju. Super je to sto "slusaju" potrebe potrosaca. Jeste da sam dobila dva laka za nokte (koji su mi predivni), ali ja nisam profi sa te strane i ne znam koliko bi moja recenzija bila merodavna sto se lakova tice, ali zato sminka... :)
      Evo odoh da se nasminkam! :D

      Избриши
  6. hahahaha malopre sam kod mene na blogu odgovorila na tvoj komentar da nikada ne radim test na osetljivost, a sad vidim ovo hahahaha

    Svaka cast za Auru! Slazem se sa Smizletinom - cekamo recenziju prajmera! Sto se Aure tice imaju fantasticne lakove, cetke su mi neke dobre, nekima jos nisam pronasla namenu, a pre neki dan kupih i trepavice da probam... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo sad sam namazala nesto farbe iza usiju, ne bi li se ofarbala za dva dana :D i sela da vidim ima li sta novo ovde :)
      tako da... Test radim svaki put od sada :)

      Bice, evo upravo testiram puder bez prajmera da vidim kakva je situacija i mogu ti reci da je prvi utisak pozitivan :)
      A ta cetka koju su mi poslali, gledam je vec duze vreme i planiram da je kupim, ali nikako... A za vikend ima posla, tako da cu videti kako stoje stvari :)
      Sa trepavicama se neces pokajati! Moj favorit su mnjau, mnjau i cat mystic :D

      Избриши
  7. Bogami svasta si lepo dobila:) Imam ovu maskaru(odlicna),rumenilo,lipliner,senku,Nano ruz,listice,ova cetka je malo grublja ali moze da posluzi.Zakljucak je da volim Auru,ne samo zato sto sam lokal patriota :), nego je sve njihovo sto sam probala zaista dobro.Imaju i super ruzeve,linija Satin Extreme. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. He, he, svasta ti meni napisa ovde :) Trenutno sam u fazi isprobavanja, javicu utiske... Sto se mene tice ja sam za kvalitet pre svega, ali ako biram izmedju dva kvalitetna proizvoda uvek se pre odlučim za našu proizvodnju :)

      Избриши
  8. Super blogg,ako ti se svidja moj blog,mozes ga pratiti :)

    ОдговориИзбриши
  9. Divan paketić,rumenilo mi je nešto poznato :). Inače obožavam Aurine proizvode i dugo ih koristim .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. He he nadam se da ti se dopada ;) I ja se bas pozitivno izneandim sa nekim njihovim proizodima :)

      Избриши