Translate

четвртак, 25. децембар 2014.

Angel - Thierry Mugler - LJUBAV!

EVO KAKO SAM SE ZALJUBILA!!!!!

Ovaj post odlažem, kao treba mi još malo vremena da bih stvorila pravu sliku. Ne! Ne treba mi!
Treba mi samo dnevna svetlost da u najboljem mogućem svetlu uhvatim aparatom svu njegovu lepotu (nisam sigurna koliko sam uspela).

Thierry Mugler - Angel Rising Star 100ml (refillable version)

refillable version
refillable version
refillable version
refillable version


Verujem u ljubav na prvi pogled, ali meni se nije desila (do sada). Suviše sam realna da bih se prepustila tek tako.

Ovaj parfem sam probala pre nekoliko godina i dobro se sećam moje tadašnje reakcije. Momentalna mučnina. Nisam mogla da razumem kako devojke mogu da stave tako nešto na sebe. *

Nisam tip koji voli prejake parfeme, ali mi je i prag tolerancije na iste veoma visok. Takodje se sećam horora koji mi je sestra priredjivala svaki dan sa Avon-ovim Far Away parfemom... 


Obožavam parfeme. Da sam u mogućnosti verovatno bih ih imala 16021792185 (za dan, za noć, za izlaske, za šetnje, za leto, za zimu, za jutro, za podne, za posao, za šoping, za trening, za spavanje...)

Moja koža je jako čudna i svaki parfem se promeni na njoj. Svi znamo da se parfem promeni, ali kod mene se BAŠ promeni da ne možete ni da naslutite koji je to parfem. 
Jednom prilikom sam u parfimeriji probala neki kul, novi, elitni parfem. Pečena paprika! (ona crvena špicasta za salatu sa blim lukom!) BUKVALNO miris pečene paprike  :D
Takodje svaki parfem i koji se promeni nekako vuče na kiselo (kiselo - D&G Light Blue).

Sećam se 2004. godine kada je sestra "radila Avon". U katalogu se pojavio novi parfem "Surrender". To je poslednji parfem za kojim su se okretali i pitali me koji je to parfem. Svaki put kad bih ga stavila bar jedna osoba je rekla kako je divan i pitala koji je to parfem.
Na žalost, on se odavno više ne proizvodi. 


Od onda sam pokušavala da pronadjem nešto što mi odgovara, ali bezuspešno. Bili su ok, ali niko me nikada nije pitao koji parfem koristim :(

Da se vratim na zvezdicu gore...
*Pre nekoliko dana imala sam priliku da biram parfem za sebe. Deda Mraz me izgleda baš voli pa je rešio da me obraduje, a ruku na srce baš sam bila dobra cele godine. 

Svima je dobro poznato pravilo "Ne više od tri parfema". Kao malo majmunče morala sam dobar deo pomirisati kako ne bih slučano propustila nešto. Možete da zamislite zbrku! Iako znam da se parfemi ne biraju tako, ja sam to uradila (isto kao što znam da se puder bira u nijansi kože, ali ja ipak stavim 2 nijanse tamniji i ešarpu) O:)




U momentu kad mi je već bilo muka bio je red da izaberem nešto. Od 4 koja su završilana mojoj koži, odabrah jedan, kao odlučila sam. Odluka je pala na Armani - Si. Nakon toga dobila sam jednu pumpicu "Angel"-a za vrat uz komentar "Sada je možda prejak, ali videćeš za pola sata..."
Hm, od svih onih pomešanih mirisa ovo je bio šlag na tortu. Hitno mi je bio potreban svež vazduh. Izašla sam navlačeći duks na vrat kako mi ne bi miris "Angel-a" ostao na jakni. Prvi moj susret sa ovim parfemom je prošao neslavno, pa sam bila oprezna i nisam želela da perem jaknu (kad joj još nije vreme).


Nakon nekog vremena (kada sam se izluftirala) samo u momentima sam osećala prijatan miris oko sebe. Počela sam da njuškam jaknu i duks tražeći taj miris. Želela sam ponovo da ga pomirišim... Posle nekoliko minuta, opet i još jednom... Nisam mogla da se oduprem želji da ponovo osetim taj miris.

Iako je sestra uporno luftirala kola, kreveljila se i govorila da smrdim, ja sam se kao opijena samo smeškala i uživala. Kada smo došle kući znala sam da sam da sam pogrešila u izboru parfema. Kontaktirala sam prodavca i zamolila ako je ikako moguće da uz doplatu zamenim parfem. Na moju sreću bilo je moguće.

Tu noć nisam mogla da zaspim do 3 ujutru. Stalno sam razmišljala o tom mirisu, njuškala i jedva čekala da svane. 

Zar se ne osećate isto tako kad se zaljubite?  :)  Stalno mislite o toj osobi, uzivate u njenom prisustvu i zbog nje ne možete da spavate...  :)

Sutradan sam otišla da ga zamenim. U momentu kada sam ga stavila na sebe osećala sam se kao narkoman kad uzme dozu (ne znam iz iskustva, ali valjda je to taj osećaj)... Svaki put posle tuširanja jedva čekam da ga stavim na sebe i da osećam taj miris... 
Sada bih napisala da se sa ovim parfemom "Osećam čarobno", ali mi odmah sine slika Čvarkova i njegovo dobro poznato "Sad ću se u*rati"...


Sestra i dalje luftira i buni se, ali živ se čovek na sve navikne... Ni ona mene nije pitala kada je koristila Far Away  :)

Izvini sestro, ali ako neko može da razume ljubav onda si to ti  :) 

Po komentarima na netu vidim da su mišljena podeljena i da se ovaj parfem ili voli ili mrzi, da sa njim nema izmedju.


Postoji interesantan sajt Punmiris gde možete naći skoro sve parfeme i sve o njima. Takodje dole možete pročitati utiske korisnika.





Da li ste se vi zaljubile ili još čekate? Ako ste se zaljubile očekujem vaše komentare... ko, šta, kako, gde  :)






Hvala što čitaš i komentarišeš  :)

20 коментара:

  1. Joj, kako si to lepo napisala <3
    Sad mi dođe da odem po njega :)
    Meni je na prvu bio bljak. Možda da pokušam ponovo? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Predlazem ti da pokusas. Vredi pokusati. Jeste drugaciji i par osoba mi je reklo vec da je cudan i drugaciji od ocekivanih mirisa na koje su navikli... Sestra mi je rekla da smrdim na budj :D Rekoh ja ili ga volis ili mrzis :) Javi ako probas :)

      Избриши
    2. Buđ hahahaah :D pa ne verujem! Hoćem :)

      Избриши
    3. Da, moja sestra je jos kreativnija od mene :D Ja je ubedjujem da pocne da pise, bio bi to najcitaniji blog, kakav WANNABE BLOGER :D I ja bih to citala svaki dan, ali ona nije zainteresovana :/ Javi utiske ako ga ponovo probas :)

      Избриши
  2. Ja sam ga nekad obozavala. Prvi put sam tako kao ti dobila tester, ali sam bila klinka i nisam imala para da ga kupim, pa sam nabavila iz Njemacke njegovu kopiju Diable Blue ( Lamis ), koja je bila iznenadjujuce vjerna. I uzivala sam u tom mirisu. Tek za dvije godine sam ga kupila, i naredne tri godine mi je bio omiljeni. Imala sam i ljubicasti Violet Angel koji je takodje divan. Kako to cesto biva, vremenom mi se zgadio i sada ga ne mogu smisliti, ni na sebi, ni osjetiti na drugima. Previse je cest, previse ima kopija i osjeti se na sve strane, pa me i to odbilo. Vec duze mi je zato omiljeni Thierry Mugler Alien, ne mogu ti opisati kako ga volim. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se nadam da se meni nece smuciti, bar ne nardnih 5 godina jer konacno pronadjoh sta mi se svidja :D Ne znam zasto svi pisu da su ga toliko puta osetili... Ja ga nisam sretala tako cesto na devojakama... Secam se u srednjoj da je pola grada mirisalo na Kenzo Elephant i da mi se taj smucio... Ali ne secam se da sam ovaj miris tako cesto sretala :) Probacu Alien kad budem u prilici, bas me interesuje kakav je :)

      Избриши
  3. Одговори
    1. Probaj ga pre nego sto ga kupis :D Nemoj se zaletati na osnovu moje recenzije :D Ja sm se zaljubila, sto ne znaci da ce se i na tvojoj kozi isto pokazati :) Javi ako ga probas :)

      Избриши
  4. Ako je to ovaj na koji mi miriši cela soba još dva sata nakon tvoje posete onda mi je divan i mnogo mi se sviđa,plus ne boli me glava od njega :D

    ОдговориИзбриши
  5. Ali "pečena paprika" hehehe, evo i dalje se smejem! :D
    Apsolutno te razumem, i nekako se i osećam privilegovano kada spadam u krug onih koji ovaj parfem vole, ovi što ga ne vole ne budu mi jasni (iako je sve, naravno, stvar ukusa). Ljubav je to! :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da pecena paprika :D Ni ja nisam mogla da verujem... Prvih dana niko nije primecivao moj parfem (ili su oprimecivali u negativnom kontekstu pa nisu hteli nista da kazu) :D Sada sve cesce mi kazu kako lepo mirisem i pitaju koji je :)

      Избриши
  6. Ja sam imala identicno iskustvo kao i ti. Secam se, pre godinu-dve bilo je vreme da obnovim svoju kolekciju parfema, pa sam se uhvatila za Jimmy Choo, ponovo. Njega je moralo da bude na polici. Medjutim, odgovori mene moj momak od ideje. Rece treba malo da promenis... Tu me je odveo do Angel TM i rekao, ovo je parfem za tebe. Kada sam ga pomirisala, osetila sam mucninu... Ne znam, mirisao mi je na neki jaaaak sprej protiv insekata. Katastrofa! Od kupovine nista.

    Par meseci kasnije, momak mi je doneo poklon. Rekao mi je da zatvorim oci i stavio mi neku kutijucu u ruku. Kada sam otvorila oci, bio je to Angel TM... Joj, pa poklonu se u zube ne gleda, ali... Uzas. Stajao je na polici dugo. Odlucim jedan dan da ga naprskam neobavezno, ni slucajno za neku priliku. Nakon par sati sam na kosi osetila diiiivan miris, reko gde li sam ovo pokupila, kad ono omrazeni Angel. I tad se ja zaljubih.

    Tako da draga Milice, delim tvoje misljenje. Parfem je prelep, nekako ekstravagantan, prefinjen, drugaciji... Ne znam da li si crnka, ali meni nekako on ide uz smele crnokose devojke :). Cudno...

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na ovako opsirnom odgovoru i vremenu koje si izdvojila da procitas i komentarises :) He he, nisam crnokosa, ali jesam smela ;) Da obicno su takve reakcije i slazem se sa tobom za sve sto si napisala "Parfem je prelep, nekako ekstravagantan, prefinjen, drugaciji..." :)

      Избриши