Translate

недеља, 1. март 2015.

Derma Zero Deo Stik - Prvi utisak

Pre godinu dana napisala sam post o dezodoransima koje koristim (OVDE ako ste propustili).
U tekstu sam napisala da mi je Aloe Ever Shield Deodorant Stick zdravo rešenje, a Rexona Cobalt celodnevno rešenje.

 
Videla sam da devojke pišu o zdravim dezodoransima i da se sve češće provlače ti postovi po blogosferi, pa tako pre neki dan, predložih sestri da probamo Neutro Roberts Derma Zero koji je (kako mi se čini) apsolutni favorit  :)



Retko eksperimentišem sa dezodoransima jer mi je to nešto neophodno i ne mogu ostati bez onog koji mi je dobar, a da kupujem i probavam to mi je dodatni trošak. Ne znam koliko sam ih isprobala dok ne nadjoh kombinaciju ova dva gore navedena i malo sam teška na isprobavanju novih.


Evo jedne situacije:

Leto i kako to obično biva skoro 40 stepeni. Napolju pakao. Ja se istusirala i kad sam izašla iz kade shvatim da nemam dezodorans. Ok obučem se i odem do prodavnice, to mi je 5 min. Ušla u radnju, uzela dezodorans, stojim na kasi i osetim.... Osetim... i nadam se da drugi ne osećaju...  O:)
Brže bolje požurih kući da se dovedem u red!

Eto toliko ne mogu bz dezodoransa, za razliku od moje sestre koja može ceo dan bez njega  :D





U onoj mojoj potrazi probala sam Alverde, Seba Med, Rexonu, Niveu, Dove, Garnier... ali Neutro Roberts Derma Zero je moja topla preporuka
Najbolji dezodorans koji sam ikada probala!!!  :)

"Zdrav" dezodorans, prijatan miris, 24h zaštita, bez fleka po garderobi, cena pristupačna (oko 300din), dostupan (DM, Lilly...)... Šta vam više treba od jednog dezodoransa?  :)
Ja sam navikla na stikove i volim da ih koristim više nego dezodoranse u spreju.

 
Datum... da vidim koliko će mi trajati  :)


Ovo je za mene otkriće i žao mi je samo što sam toliko odugovlačila da ga probam!





 Da li ste probale ovaj dezodorans i kakvo je vaše iskustvo?


Hvala što čitaš i komentarišeš  :)



12 коментара:

  1. E, ja sam kao tvoja sestra ali mi ovaj dezodorans letos uopšte nije odgovarao tj. nije radio ništa. Sada, preko zime mi je odličan. Uopšte ne znam u čemu je fora, svi ga toliko hvale a meni ništa specijalno. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Blago tebi, pa ti ako si kao moja sestra tebi dezodorans i ne treba :D Joj, ne znam kako će biti preko leta, ali sad je i više nego odličan... Nadam se da će ostati ista situacija... :) Paaaa ja sam skeptik kad tako svi hvale neki proizvod i uvek mu prilazim bez očekivanja, ali sa ovim sam se stvarno oduševila :)

      Избриши
  2. Анониман2. март 2015. 01:34

    Ako te minuti odvajaju od kraja tusiranja do znoja koji se oseca ,to je neki bakterijski ili gljivicni problem i dezodorans samo prikriva posledicu. Uzrok treba leciti. Osim tokom menstruacije. Tad najcesce znoj dobije miris. Imas npr triderm kremu koja pokriva i gljivicne i bakterijske promene na kozi, mogla bi nju mazati.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam za triderm, ali se on ima vremenski period koji se ne sme prekoraciti u koriscenju... Meni je to tako od uvek... Npr ja kad stavim dezodorans i obucem nesto sa bretelama, nemam problem, ali ako mi je tkanina uz pazuh, kao da stvari ne mogu dobro da se operu... A i krmecak koristim :)

      Избриши
  3. Kažem ja lepo da i među zdravim ima onih koji su dovoljno jaki :) NR je i moj favorit, doduše meni je draža sprej verzija, ali čisto zato što mi je lagodniji taj oblik.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam verovala dok nisam ovaj probala :) Nisam probala sprej, mogla bih pa da vidim ima li razlike :)

      Избриши
  4. Aloe Ever dezodorans sam koristila i meni je bio odlican. Blag i suptilan, mada postojanost mu nije u mom slucaju bila jaca strana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ni kod mene, zato i koristim rexonu pored Aloe. Rexonamije kad treba da se zabetoniram za ceo dan :)

      Избриши
  5. Анониман3. март 2015. 13:52

    Svidja mi se sto uvek iskreno napises neku situaciju iz zivota koja je u vezi sa postom :). Ja nazalost nemam lepo iskustvo, imala sam letos NR u stiku, belo pakovanje, nista nije radio, tj nije radio ono zasto sam ga kupila ( stavim ga na cistu kozu, prosetam se po gradu, dodjem kuci i ne verujem koliko se oseca znoj ). Ostajem verna Dove i Fa stikovima, ipak. Moram reci da se ne slazem sa komentarom malo iznad, razni su razlozi zasto je nekom jaci/slabiji znoj, ne bi trebalo tako olako baratati nekim neosnovanim dijagnozama i nametati ih po svaku cenu. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na ovako detaljnom komentaru :) Ne znam kakav ce mi biti na leto, mozda ista situacija kao kod tebe... Za sada mi je super... Videcemo :) Ja sam koristila Dove dezodorans sprej Original, taj miris mi je najbolji, al sad se okrecem zdravom zivotu pa cunjam ne bih li nasla nesto manje stetno :) Pa ako samo imamo informaciju da svi imamo drugaciji miris koze nekada jei to dovoljno... Naravno da mi je u vreme perioda gore, ili kad se unervozim i to je kod svakog tako... Ni ja ne uzima sve zdravo za gotovo (sto se dijagnoza i lekova tice), ali volim da imam informacije i da ih proverim :)

      Избриши