Translate

среда, 27. април 2016.

Eserihija, citrobacter freundi, klebsiella - Kako sam ih IZLEČILA BEZ antibiotika



Kao što i sami vidite danas vam pišem još jedno svoje iskustvo. Verujem da je prošlo dovoljno vremena da vam napišem jedan ovakav post!



Od malena sam imala problem sa imunitetom i krvnom slikom (anemija), ali na svu sreću nisam imala nikakvih ozbiljnijih bolesti kako to obično ide uz slab imunitet.
Jedino sa čime sam se pored stalnih prehlada borila bio je herpes koji mi je iskakao na usni češće nego što možete da zamislite.

2010. je počela moja borba sa (u naslovu spomenutim) bakterijama u urinu.




Jedne noći sam se probudila sa užasnim bolovima u predelu celog stomaka, ledja (kod bubrega i niže) i sa jakom mučninom. Izašla sam u dvorište da prošetam jer sam osećala da mi fali vazduh. Šetala sam po dvorištu, već je počelo da sviće. Nisam više mogla ni da šetam, jedva sam ušla u kuću, plačući probudila mamu i otišle smo u hitnu.

Uradili su mi sve analize, osim urina (ženski problemi), sve je bilo ok. Primila sam infuziju i 4 injekcije. Onako ošamućenu vratili su me kući da se odmaram i ako mi ne bude bolje da dodjem sutra ponovo. Došla sam sutra ponovo. Tada su mi uradili nalaz urina i ispostavilo se da imam citrobacter freundi. NIKAD ČULA!

Naravno internet sve zna, ali o ovome mi je tada izbacilo samo jednu rečenicu, koja mi nije mnogo značila. Dobila sam terapiju, antibiotici mesec dana (kao za šerihiju), posle čega je nalaz bio negativan.

Super, izlečila sam se!

Sutra malo! Prvom sledećom prilikom kada mi je imunitet pao, ona se vratila... Isti bolovi, isti neobičan i neprijatan miris, ista procedura, samo što sam ovog puta znala šta je.

I tako nekoliko puta i nekoliko tura antibiotika... Jednom prilikom osetim ja tegobe i već onako besna predpostavljajući šta je, odem u laboratoriju, sačekam rezultat dva dana, kad imam šta i da vidim...
Klebsiella pneumoniae!  Gledam onaj nalaz, bakterija opet  NIKAD ČULA, ne znam ni da izgovorim šta je napisano...

"Ooooo pa je l moguće, svi imaju ešerihiju, a ja specijalan slučaj ove za koje niko nije ni čuo! Kako ja ne dobijem nešto sto svi imaju i znaju?!"

U laboratoriji su mi rekli da postoji, ail da je mnogo redja od ešerihije, a da je citrobacter najredja od svih, ali najupornija.

I naravno, nije mi trebalo mnogo vremena, spoznala sam i čari ešerihije.


Simpatična jedna bakterijica - Slika preuzeta sa sajta http://www.primarna-medicina.com/bolesti/organi-za-varenje/urinarne-infekcije/


Sve je to trajalo (za moj pojam) već predugo i svako moje lečenje podrazumevalo je mesec dana antibiotika.
Probala sam i čajeve i alternativnu medicinu, ali sve je to bilo kratkog veka i trenutno olakšanje.

SVE DO JEDNOM dok mi nije (kako mi to u narodu kažemo) puk'o film.

Nazvala sam drugaricu, koju sam par puta vešto izbegla verujući da hoće da mi "uvali nešto od tih proizvoda od FLP aloje" za koje sam već ranije čula (Ivana ako procitas tekst hvala ti do neba).
Tvrdila je da to može da mi pomogne, a ja večiti skeptik i neverni Toma, pa jos tvrd orah, jedva da prelomim, još kad treba da "odrešim kesu" i odvojim toliko para vodim se filozofijom "tri puta meri, jednom seci"...možete da zamislite  :D

Eto toliko mi je pukao film od silnih doktora, lečenja i antibiotika da sam rešila da probam i to. Nazvala sam Sanju (divna žena), objasnila joj u kratkim crtama koji je moj problem i pitala da li će mi to sigurno pomoći, ako ne budem pila antibiotike. Rekla je da hoće AKO se JA BUDEM PRIDRŽAVALA onoga što mi ona kaže i budem pila minimum tri meseca.

Da ne bude zabune, jer postoji mnogo proizvoda na bazi aloje, ja sam pila proizvode Forever Living Products (poznatu po čuvenoj žutoj boci).

Pomislila sam tada "kako ona može da mi garantuje da će mi to pomoći bez antibiotika!"
Dogovorile smo se da se nadjemo i lepo popričamo o svemu.

Kada mi je objasnila sve lepo kako to funkcioniše, odlučila sam da probam, jer sam sve ostalo već probala i negativni rezultati su uvek bili samo privremeni.

Moje sledeće pitanje bilo je "KOLIKO ĆE ME TO PRIDRŽAVANJE KOŠTATI?". 
Ne mogu reći da su proizvodi jeftini, ali ne mogu reči ni da je jeftino moje konstantno lečenje i zalečivanje baketrija. Ja sam u tom momentu bila nezaposlena. Odlučila sam da ću se potruditi i zaraditi. 

Inače i tetka mi je još odavno spominjala te proizvode, ali znate kada ste zdravi i ništa vam ne fali, pa vas baš briga za neku tamo aloju...

U životu sve je stvar prioriteta. Moj prioritet je moje zdravlje. Ne patim od materijalnog pa mi nije teško palo da ne kupim sebi ništa od krpica koje se ionako sve brzo ofucaju. Kada sam zdrava uvek mogu da zaradim sebi za krpice  ;)

Počela sam da pijem i već posle dva dana videla poboljšanje. Nastavila sam i ispoštovla šta mi je Sanja predložila.

To je bilo krajem 2012. početkom 2013. godine i evo da kucnem u drvo ni jedna od tri bakterije mi se nije vratila. 

Svako ko je imao problema sa bakterijama zna o čemu ja pišem i koliko one znaju da budu uporne i dosadne. 

Ovaj tekst sam napisala jer sam želela da podelm sa vama svoje iskustvo u nadi da će moje iskustvo pomoći još nekome. 


Takodje moram da kažem da sam se i učlanila (još te 2013. godine - informacija za sve moje prijatelje jer nemaju pojma da sam učlanjena), jer što da kupujem po redovnim cenama, kad može i jeftinije  :)  Svako ko želi da nabavi ove proizvode 15% jeftinije može to da učini uclanjenjem preko mog kodnog broja(a učlanjenje je besplatno)

Javite mi se na mail makeupbymilica@gmail.com ili na FB za preporuku i kodni broj. Imajte u vidu da je preporuka za svakoga drugačija. Ne možemo svi isto da pijemo jer nam nije ni isti organizam svima.

Napisaću vam i iskustvo moje sestre koja je tvrdila da je to sve "američko go*no" sve dok joj nije posle dve godine patnje i problema sa ušima isto to  "američko go*no" jedino pomoglo (i to naravno na moj nagovor i posle 2 godine ubedjivanja)!  

Samo da prikupim potrebnu literaturu  :)






Da li znate za ove proizvode i ako ste ih koristili kakva su vaša iskustva?


Hvala što čitaš i komentarišeš  :)











2 коментара:

  1. Dugo godina imam problema sa eserihijom koja se stalno vraća bez obzira na antibiotike i sve druge elternativne i prirodne metode. Koliko sam primjetila, najvažnije je jačati imunitet i naravno jako detaljno voditi računa o higijeni. Da budem iskrena, sve bih probala da se toga riješim, ali ja iz ovog posta stvarno nisam shvatila ni što si koristila, ni koliko vremena, koliko je koštalo, gdje se može nabaviti, ne vidim ni sliku proizvoda.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Dano, sto se higijene tice, ja mogu da ti potpisem da nema veze sa tim. Moja baba je za sestru u mene stalno govorila "sta se vecito sapirate ko Turci?!" I drugo joj je bilo "Zato vam stalno nesto i fali!"
      Ja sam ti osobe koja ne ide da vrsi veliku nuzdu, ako nema uslova da se posle lepo sve opere. Radije cu da trpim. Da ne spominjem (ne)sedanje na WC solju.
      A sto se imuniteta tice da to je kljuc svega.
      Sto se svih detalja tice javi mi se na mail makeupbymilica@gmail.com

      Избриши