Translate

недеља, 20. јул 2014.

Svilene trepavice - kada se odlučiti za nadogradnju

Pošto sam već objavila na fejsu i instagramu da sam završila obuku za nadogradnju svilenih trepavica (dlaka na dlaku), mnogo devojaka me je pitalo "A kakva je to nadogradnja i kakve su to svilene trepavice?"



Evo par reči o tome.

*Pisaću o trepavicama sa kojima ja radim - Luxus Lashes
 - Sve slike su skinute sa interneta




Šta su to svilene trepavice?

Kao i ostale inovacije na tržištu, tako su i svilene trepavice nastale u želji da se dobije što bolji krajnji rezultat,  PRIRODNIJI IZGLED, UDOBNOST, PRAKTIČNOST kao i mogućnost da se vaše prirodne trepavice NE OŠTETE posle nadogradnje.
Sa ovim trepavicama dobijate na gustini, dužini i "boji" trepavica.

Kako se radi nadogradnja?

Postoje različite metode nadogradnje trepavica. Kod ove metode lepi se dlaka na dlaku tako da je vašim prirodnim trepavicama omogućen nesmetan rast. Sam proces nadogradnje traje u proseku dva sata.

Koliko će mi stajati nadogradnja?

Svilena trepavica će otpasti kada dodje vreme da otpadne vaša prirodna, ali postoji još nešto što je potrebno znati  

"Koliko vi pružite vašim trepavicama toliko će vam i one vratiti"

Postoje odredjena "pravila ponašanja" kada je nadogradnja upitanju.
Pre svega trepavice ne treba stalno dirati rukama, ne treba ih čupati i čačkati, agresivno pritiskati peškirom ili rukavicom za skidanje šminke... Sve prethodno nabrojano su metode kako efikasno uništiti i vaše prirodne trepavice.

Takodje zavisi od vaših prirodnih trepavica, koliko one brzo otpadaju, kao i od stručnosti osobe koja radi nadogradnju i od materijala koji koristi.

Dopuna?

Kao i kod nadogradnje noktiju i kod trepavica je potrebno raditi dopunu kako bi one uvek izgledale uredno. Dopuna se radi na 2 - 3 ili 4 nedelje. Ako redovno radite dopunu trepavice mogu da vam stoje "zauvek" (sve dok ne odlučite da ih skinete) jer vaše nove trepavice nesmetano rastu. Ako ne želite više trepavice idite na skidanje koje traje celih 10min, a na taj način nećete ošteteiti vaše pirodne.

Da li meni treba nadogradnja svilenih trepavica?

Posao mnogih devojaka i žena zahteva svakodnevno lep izgled, frizuru i šminku, ali u današnjem načinu života i večitoj trci s' vremenom ne stižemo da ispoštujemo sve zahteve, pa nam često šminkanje predstavlja muku (radije bi popili neku kaficu na terasi i pripremili se za novi radni dan).
Takodje devojke koje se bave sportom, žele da svakodnevno izgledaju lepo i sveže, a nisu baš makeupkoholici odlučiće se za ovu inovaciju.

I najzad devojke koje obožavaju sve što je novo na tržištu i koje polažu mnogo na svoj izgled.

Trepavice su te koje nam "otvaraju pogled" i nekada je dovoljno staviti samo maskaru i karmin. 




Očekivanja!

Pre nego što dodjete na nadogradnju trepavica treba da znate da se ovde lepi dlaka na dlaku i da krajnji rezultat nadogradnje zavisi od vaše prirodne dlake. Ako su vaše trepavice izuzetno retke i tanke, vaše oko nikako ne može izgledati ovako


Nećemo preterivati, ovde je reč o prirodnom izgledu :)
 


Evo nekoliko primera PRE i POSLE




Kada ne možete nadograditi trepavice?

Ukoliko postoje bolesti oka kao što su konjuktivitis, čmičak, tumori očnog kapka, odvajanje mrežnjače, sindrom suvih očiju, zapaljenje rožnjače i povrede oka u tom slučaju se nadogradnja ne radi.


Preparati za negu trepavica

Kako bi produžili trajnost nadogradjenih trepavica Luxus Lashes je razvio liniju proizvoda koji će vam pomoći u tome. Takodje postoje proizvodi koji su namenjeni za negu vaših prirodnih trepavica.
Pored ovih postoje i drugi kozmetički proizvodi za lice. Listu proizvoda možete pogledati ovde.
 

Za adrese nekih od salona koji rade nadogradnju svilenih trepavica u Srbiji kliknite OVDE!


Evo jednog korisnog teksta!!! Obavezno procitajte!

http://wannabemagazine.com/nadogradnja-trepavica-koliko-je-bezbedna/


Za više informacija o kvalitetu materijala i sertifikatima posetite zvaničnu stranicu LuxusLashes
ili na srpskom jeziku LuxusLashes-balkan.


 


Hvala što čitaš  :)

25 коментара:

  1. uuuu odličan članak. A je l' znaš možda koliko otprilike košta nadogradnja? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala :) Naravno da znam, kad je ja radim :D

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман20. јул 2014. 15:12

    A da li mozemo da ih mazemo maskarom,ako zelimo npr za vece i da onda masakru skinemo,a da se ne ostete ili odlepe? I jel nece da se 'izguzvaju' ili prelome kad spavamo? :) Stavljala sam do sad na nekoliko mesta i sve su mi bile kao cement na kapcima,ove deluju kao perce lagane.Prelepo izgledaju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postoje maskare za te trepavice koje i nisu mnogo skuplje od ovih obicnih maskara, a ako imate trepavice i zelite da ih imate duze, maskara ce se svakako isplatiti :) Inace, moguce je mazati i obicnu maskaru, ali ce to smanjiti trajnost trepavica. Nece se odlepiti odmah sve, ali ce se lepak brze razgradjivati... Ne lome se i ne guzvaju, ali brze se prorede na strani na kojoj spavamo :) Kod moje mame nor je taj slucaj, jer uvek spava na istoj strani, nije drasticna razlika, ali kada se zagledamo vidi se :) Ove NIKAKO nisu kao cement (to svi tvrde)... Ja ih nisam nosila, ali stalno smaram mamu i ispitujem je... Kaze da ih ne oseti, a ona jos ima toliko spustene kapke da joj se oci zatvaraju... Eto nada se da sam pomogla :)

      Избриши
  4. Da li znas kako se krecu cene? Kontam da ide po komadu, ali koliko prosecno ode za oba oka? :)

    Meni ova nadogradnja super zvuci samo nr plasi to sto sam kod nekih zena videla trepavice koje izgledaju kao da ih je neko prosuo po kapku tj upletene su i idu na sve strane... to je do odrzavanja, jel?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam kako je po drugim salonima, ali ovde gde sam ja polagala i kod mene je cena 5 500din. Zavisi od onog ko radi, to je moguce da su stavljane deblje i duze trepavice od preporucene debljine i duzine za te prirodne, pa da dlaka ne moze da izdrzi.
      Trepavice se cesljaju svako jutro i da treba ih odrzavati i ici na dopunu redovno da bi izgledale uredno :) A svakako tebi ako krenu da se uplicu (ako te mrzi da ih odrzavas) posle nekog vremena ti mozes da ih skines bez da ostetis tvoje prirodne i nema cega da se bojis :) Kada ih skines izgleda kao da ih nikada nisi ni stavljala, samo sebi izgledas kao "golisava" jer se naviknes na njih :D

      Избриши
  5. Анониман20. јул 2014. 20:24

    Da li sme da se uradi nadogradnja ukoliko se nose sociva?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moze, trepavice ne remete nista, jedino ako tek pocinjes da nosis sociva pa si nespretna u stavljanju, onda bi moglo biti malo nezgodno, ali ako ih vec dugo nosis i bez problema ih stavljas u oko i vadis, onda slobodno :)

      Избриши
  6. Milice, da li možete da mi ojasnite od kog materijala su napravljene te trepavice? Kada pročitam da su svilene , zamišljam baršunaste i lagane, dakle , od prave svile, trepavice. Ili mogu samo da zamišljam?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ove trepavice sa kojima ja radim i koje sam predstavila ovde u postu zaista izgledaju kao na slikama. Trepavice su od sintetike i postoji razlicita debljina trepavica i bira se u zavisnosti od prirodnih trepavica na koje se nadogradjuju. Po mom misljenju jesu barsunaste :) Nadam se da sam odgovorila na pitanje :)

      Избриши
  7. Анониман10. јун 2015. 21:43

    Ово изгледа фантастично,свака част. Мене занима ако је цена 5500 дин,колико је допуна? Да ли је цена увек иста?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da super su te trepavice i taj nacin nadogradnje :) Cena se razlikuje u zavisnosti od toga koliko se nadogradnja proredila i koliko je vremena proslo...

      Избриши
  8. Анониман23. јун 2015. 21:52

    Kazete da otpadaju zajedno sa prirodnim, da li to znaci da i sve prirodne odpadnu odjednom i treba cekati da ponovo izrastu ( ne bih htela da nemam nikako trepavice :-D) ili kako ide? Ne razumem bas najbolje ako moze objasnjenje :-) i mogu li se skinuti nakon tri nedelje ako i lh vise ne zelim, ali da moje ostanu kakve su i bile?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovana :) Nase trepavice otpadaju jedna po jedna, kao i kosa sto nam opada i raste nova... Nase trepavice se potpuno promene u roku od 3 meseca, kod nekoga brze kod nekog sporije... Posto se ovde radi o lepljenju trepavica "dlaka na dlaku", to znaci da kad otpadne Vasa prirodna sa njom ide i vestacka... Vama ce se trepavice proredjivati dok ne otpadnu sve, a na njihovom mestu ce rasti nove. Ne brinite necete ostati bez trepavica, osim ako ih ne budete sami cupali. Postoji tecnost sa kojojm se one skidaju i Vi mozete da ih skinete odmah sutradan. Procedura traje citavih 10 minuta bez ikakvih posledica :) A za tri nedelje one ce se i same prorediti mozda i otpasti (zavisi od Vaseg ophodjenja prema nadogradnji). Nadam se da sam bar malo pojasnila i pomogla :)

      Избриши
  9. Milice, mene zanima da li postoji bilo kakva opasnost kod stavljanja ovih trepavica ( u smislu ostecenja oka, potencijalnih iritacija i sl.)? Na koji nacin se one "lepe" za prirodne i da li je proces potpuno bezbedan?

    Hvala unapred :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav,
      Uvek postoji opasnost od iritacija. Postoje situacije kada se ne sme raditi nadogradnja, a to je kada su prisutne bolesti oka (mislim da sam navela gore koje su to bolesti). Ako se radi pazljivo rizik je sveden na minimum. Nitno je da je devojka koja radi nadogradnju strucna. Da radi pazljivo, da vodi racuna o higijeni. Lepak ne dolazi u dodir sa kozom, tako da je jedino stetno isparenje lepka. Ukoliko se i desi da dodje, odmah se skine acetonom. Bitno je samo ne otvarati oci u toku nadogradnje zbog isparenja od kojeg oci pocnu da suze i nije moguce nastaviti sa radom. Takodje ukoliko i dodje do nekih iritacija, postoji sredstvo za skidanje istih, koje u roku od 5 min uredno skine sve bez ostecivanja prirodnih trepavica.
      Izvinjavam se na opsirnosti, nadam se da sam pomogla ☺

      Избриши
  10. Milice da li mozete da mi kazete gde ste zavrsili obuku ili da mi date njihov kontakt unapred hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvinite sto tek sada odgovaram na poruku. Naravno da mogu nikakav problem, javite mi se na mail makeupbymilica@gmail.com

      Избриши
  11. Gde se tacno nalazi salon? Da li mogu da dobijem adresu i telefon na koji da zakazem?

    ОдговориИзбриши
  12. Ja sam ih stavila u salonu Starmedic, 2 puta. Prvi put sam bila jako zadovoljna, dugo su trajale. Onda sam došla na dopunu i počeo je cirkus. Rekli su mi da rade sa novim materijalima i da su zato i poskupeli. Onda su mi rekli da ne mogu da dopune nego da moraju sve da skinu jer je prošlo 4 nedelje i da stave sve novo. Te nove su otpale posle 7 dana. Ne samo da su otpale nego sam se i nervirala kojojm brzinom su otpadale. Više nikada neću ići kod njih ni u kom slučaju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi ej da si bar prvi put imala lepo iskustvo i da znas da to moze super da bude, ali da zavisi od devojaka kako urade... Moja preporuka su ove trepavice, jer imaju zdravstvene sertifikate i nacin na koji se radi je odlican. A to za 4 nedelje da, po pravilu se ne radi dopuna, posle 4 nedelje ide nova nadogradnja, a i omoguce da ti ih nisu dobro odmastile, pre nego sto su pocele sa nadogradnjom... Jesi si isla na reklamaciju?

      Избриши
  13. Ako ih stavim pred more, da li bi ih slana voda, sunce i ostali mogući spoljni uticaji mogli poremetiti, tj. učiniti da otpadnu brže? :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nazalost da... Sve to utice da brze otpadnu, ali ima nesto cime ih mazes da ih zastitis od tih spoljnih uticaja. Raspitaj se kako se tacno zove proizvod. Znam da Luxus Lashes ima u ponudi takav proizvod :)

      Избриши
  14. Milice, jedno pitnje....dali se e svilene trepavice trebaju cesljati?
    kako ih je najlakse negovati?
    koje duzine ima?

    ОдговориИзбриши