Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 21. новембар 2013.

PUPA maskare - Diva's Lashes vs Vamp

Kao neizostavni deo naseg magicnog nesesera i dnevne rutine ulepsavanja, bas ona je zasluzna za sjaj u ocima (ne racunam zaljubljenost). Svaka od nas se trudi da pronadje ono sto joj najvise odgovara. Buduci da su neke trepavice guste, neke retke, neke su duze, neke krace, svetlije, tamnije i zahtevi su nam razliciti. 

Ovde cu opisati moje iskustvo sa ovim maskarama. 





Moje trepavice su su dugacke, retke i svetle. Pre nego sto sam dosla do ovih maskara koristila sam dugo MAYBELLINE Colossal (zutu). Sa tom maskarom sam bila prezadovoljna jer je ispunjavala sve uslove. Lagana na trepavicama, toliko da cesto zaboravim i da sam je stavila (za razliku od maXfactor 2000 kalorija ). Koliko god slojeva da stavim ne naprave se one odvratne grudve. Ne kruni se i sto je jako bitno dugo traje, a i cena joj je odlicna. 

Zelela sam da probam nesto novo pa sam prvo kupila Diva's lashes i prvi utisak je bio "Nista specijalno za te pare". Bila je prilicno retka, kako to obicno biva sa novim maskarama. Naravno to nikada nije prava sika maskare. Dala sam joj drugu sansu, trecu, cetvrtu, petu i svaki put mi se sve vise dopadala. Za ovu maskaru vazi sve sto sam napisala i za MAYBELLINE.

Sledeci put sam otisla u istu parfimeriju i kupila Vamp. Naravno opet da probam nesto novo. Medjutim i posle 5 puta nisam promenila misljenje. Od pocetka mi se nije dopala. Ona je vise kremasta, teza je na ocima, cetkica je cudna i na njoj se zadrzava dosta nepotrebne maskare. Tesko se maze i trepavice se lepe. Oduzima mi mnogo vise vremena nego Diva's lashes, a u krajnjem rezultatu ima razike ali ne toliko velike (sto mozete da vidite na slici dole).

Inace svaki put kada skidam maskaru ja se prvo umijem kako bi se maskara razmeksala pa tek onda ocistim sredstvom za skidanje sminke. Kada se umijem ona se (normalno) razmaze po licu ali se nekako zalepi i treba mi vise vremena da je skinem.

Nekako mi je Diva's lashes draza. Uvek razmisljam koju da stavim, da malo promenim i uvek uzmem nju  :)  Vamp koristim za vecernju sminku.

Mana ovih maskara je njihova cena. Kostaju oko 2 000din u JASMIN-u. Ne mogu reci da je toliko velika razlila u kvalitetu u odnosu na MAYBELLINE.



Kakvo je vase iskustvo sa ovim maskarama? Jeste li zadovoljne? Ima li neka bolja koja ispunjava kriterijume?  :)

Hvala sto citate  :)