Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

уторак, 2. јун 2015.

AURA veštačke trepavice - moje iskustvo

Vidim da se sve više devojaka raspituje za ove trepavice. Zašto i ne bi kada je odnos cena - kvalitet odličan.
Već sam pisala dva posta o trepavicama, ali trepavice su mi uvek interesantna tema  :)

Kada me devojke pitaju da li da ih stave ili ne, ja im uvek objasnim da ni jedna maskara ne može da da efekat koji dobijemo sa ovim malim čarobnjacima.

Pre svega potrebno je znati da nisu svake trepavice namenjene za svaki oblik oka. Ako "sve devojke" kupuju jedan model trepavica, ne znači da će i vama baš taj model odgovarati.

Ovde u prikazani svi modeli koje nam Aura nudi.
Sve slike sam preuzela sa zvaničnog sajta kompanije Aura.   


Moje dosadašnje iskustvo je pokazalo da su najčešće korišćene (bar u mom radu) 02 Cat Mystic. One su najuniverzalnije i odgovaraju najvećem broju devojaka. Sa njima ne možete pogrešiti. Dovoljno su guste i dugačke da nam daju predivan izgeld, a da izgledaju prirodno.


Sledeće na listi su bile 04 Miaou Miaou koje su redje a duže od gore pomenutih, ali vremenom sam shvatila da su prilično retke i sve redje počela da ih koristim. 




Na njihovo mesto došle su čuvene 10 Slightly Nightly. Skoro su se pojavile na tržištu. Ove trepavice su najsličnije 02 ali su za nijansu duže i maaaaalo prirodnije izgledaju. Po mom mišljenju FAVORIT medju Aura trepavicama.



Sledeće koje su našle mesto u mom koferu su 07 Numbian Queen. Ove trepavice ne stoje svim devojakama i ne nalazim ih kao univerzalne, ali zato devojke kojima ove trepavice stoje su prave srećnice jer je efekat koji one daju glamurozan  :)  Uvek imam jedne u rezervi.



Ostale nisam probala i ne mogu vam pisati o njima, ali verujem Auri kada su trepavice upitanju i sigurno ću ih probati!

Ove trepavice su pre svega udobne za nošenje i lake za apliciranje. Cena im je pristupačna (oko 360din u Liliju). Dostupne su i u Jankovića apotekama po znatno nižoj ceni (oko 315din)

Znam da postoji i Aura lepak za trepavice (crni i providan), ali takodje ga nisam koristila pa ni o njemu ne mogu da vam pišem. 



Ja koristim Duo lepak koji kupujem u Inglotu po ceni od oko 1200din i nikada nisam imala problema sa apliciranjem ili otpadanjem trepavica. Rado bih probala i ovaj Aura jer je razlika u ceni znatna.

Ako mene pitate, uvek ću reći DA za ove trepavice!!! Volim ih i rado koristim! :)


Mala tajna  :)

Prvo nanestite ajlajner (ako planirate da ga stavljate) pa onda trepavice. Ako želite da sačuvate ove trepavice i iskoristite ih više puta, nemojte spavati sa njima i skinite ih pre umivanja. Voda će ih upropastiti.



Hvala što čitaš  :)