Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

понедељак, 29. децембар 2014.

Moj uredjeni haos!

Drage devojke, verujem da je ovo pravo vreme za ovakav post. Poslednji post za ovu 2014. i uvodni za 2015. godinu. 
Šta je početak realizacije svake ideje? PLAN!  :)Kraj 2013. godine je bio početak mog malog biznisa (šminkanja), pa sam znala da će mi trebati nešto gde ću moći da se lepo organizujem. Pametan piše, budala pamti  :)
Prošle godine sam obišla ceo Novi Sad u potrazi za odgovarajućim planerom. Sve sami rokovnici, nekoliko planera, ali ništa što bi meni odgovaralo. Jedva pronadjoh jedan u Laguni za oko 1000din. Malo mnogo za svesku, ali kada nešto radi posao, ne pitam koliko košta.

Negde u toku godine sam naletela na Uredjeni Haos na FB-u. Tog momenta sam već imala svoj planer i nije mi bio potreban drugi. Kao što ste već možda naučili iz mojih postova, "KUPUJE SE SAMO ONO ŠTO JE POTREBNO"  :)

Pred kraj ove godine znala sam da će mi trebati ovako nešto. Procunjala sam opet po gradu i ove godine BAŠ NIŠTA!!! Čak ni u Laguni. Imali su neki koji meni nije odgovarao, ALI U CELOM Novom  Sadu jedan planer?!!!!  O.o
Onda sam se setila Uredjenog haosa.

Uz male pregovore nagodile smo se oko dostave kako bih planer dobila što ranije, jer je isporuka za Novi Sad bila planirana tek posle praznika u januaru.
Moja divna blogokoleginica Le Prettiness je preuzela ovaj planer za mene i hvala joj!

Kada sam pitala za cenu planera lepo mi je rečeno da planer košta ... + ptt 100din i ako želim i desk planer to je +...din (sniženo, redovna cena mu je ...din). Znači ...din. Kada mi je Milica donela planer na papiru je pisalo 100din više. Pitala sam je koliko je platila rekla je ...din. Tog momenta sam poludela, ne zbog 100din, nego zbog "uvaljivanja" onoga što nisam poručila (to-do lista). Nije problem ni to, nego što je devojka morala da izvadi iz svog džepa i plati ostatak. Ako sam poručila planer i desk planer za ...din onda očekujem to i da dobijem! 

Iz razgovora sa devojkom posle ispostavilo se da je došlo do nesporazuma. Ko radi taj i greši  :) 

To je bio moj prvi utisak... Ajmo dalje...


Kada sam otpakovala sve je bilo tu, uredno spakovano. Otvorila sam planer i oduševila se! Žao mi je bilo što se moje oduševljenje borilo sa mojim prvim utiskom i nisu mi dali da uživam u ovoj lepoti! Prelistala sam, pokazala ostalim blogerkama i spakovala ga u torbu. Želela sam da ga pogledam sutra, kada se smirim od negativnog utiska.

Sutradan sam otvorla planer, imala sam šta i da vidim! Ovaj planer je SAVRŠEN! Devojke su mislile na sve!Sve je lepo organizovano!
Nedeljni, mesečni plan, kalendar, ciljevi, adresar, kućni budžet... i još mnogo toga!

Neću vam otkriti SVE šta nalazi unutra, neka bude to malo iznenadjenje za devojke koje se odluče da ga kupe  ;)  Ja sam se stvarno iznenadila i oduševila!  Nisam očekivala sve šta sam zatekla unutra  :)  Ovo bi mogao da bude i savršen poklon za nekoga kome treba ovako nešto.


Mesečni planer
Nestrpljiva sam da počnem da ga popunjavam  :)  Popunjavanje je odlagano zbog fotografija. Jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam...!!!!  :D

Šta ste vi obećale sebi za sledeću godinu?


Nedeljni planer

Neću pisati nikakva oproštajna pisma 2014. godini! Neka ide gde je pošla! Mi ne idemo nigde! Nastavljamo posle 01.01.2015. kad se otreznimo ;)


Milice zaboravila sam da ti dam onih 100din, plaćam kafu sledeći put kad dodjem u BG!  :*
Hvala što čitaš i komentarišeš  :)