Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

понедељак, 6. октобар 2014.

MAC mono senka za oči

Ovo je moja prva i jedina MAC senka... takodje ovo je i početak redovne kupovine MAC senki  :D
Ove senke vrede SVAKI DINAR koji date za njih... 

Evo šta me je toliko oduševilo...



Pri mojoj prvoj poseti MAC prodavnici (o kojoj sam pisala OVDE) gde me je ljubazna blogokoleginica Ana (za čiji blog tada nisam ni znala) uslužila i nesebično pomogla da potrošim novce, došla sam do ove senke.

Posle (čini mi se) nekolikočasovnog biranja senki konačno se odlučih za jednu (kupila bih i više da nisu bile tako skupe). U tom momentu mi se činilo mnogo (oko) 1900din za jednu senku, ali sada bih kupila celu paletu ovih senki. Malo je reći da sam oduševljena. Ipak za 1900din dobijemo 3.4g senke koja traje čitavu večnost  :)

Da se vratimo temi. Kada sam došla kući, ne baš presrećna izborom senke (nije bilo ni jedne koja se meni svidela pa sam na kraju jedva izabrala PINK FRONTIER nijansu), ćušnula sam je na dno kofera za neke bolje dane. Možda sam se i pribojavala da je probam da se ne bih razočarala i u kvalitet...
Malo po malo, našla se ispred PUPA senki (za koje sam mislila da su najbolje senke ikada napravljene).

Ovde izgleda ko da vuče malo na narandžastu, a nije uopste takva


Čini mi se da je na ovoj slici nijansa najpribližnija realnom stanju  :)



Moram reći da se na slikama ne vidi prava nijansa!!! Ko je video ili koristio ovu senku zna o čemu govorim. Jedva uslikah i ovo, ali na slikama (u kutijici) izgleda malo tamnija nego što zaista jeste, a na ruci izgleda mnogo svetlija i jedva je uslikah. Ovu senku treba videti uživo da bi se stekao pravi utisak. Senka je sedefasta i toliko svečana, a opet je isto toliko nosiva (za svaki dan).





 
Sa NYX bazom (koja košta oko 600din), ova senka se odlično blenda i ne mrda CEO DAN! Odlično pigmentovana, pakovanje od 3.4g sporo se troši (iako izgleda kao da se kruni), a i kutijica je simpatična i lagana. Koristim je kao klasičnu senku (na starinski način). Nisam probala da je kvasim, niti znam da li su za to predvidjene...

Ne znam šta bih još rekla, a da već nisam... Ako sam nešto zaboravila da napišem slobodno pitajte  :)


Da li ste koristile i kakvo je vaše iskustvo sa ovim senkama?




Hvala što čitaš  :)