Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

уторак, 22. децембар 2015.

Too Faced Chocolate Bar - Recenzija

Evo me sa novim postom posle samo nekoliko meseci  O.o
Po predlogu moje blogokoleginice Lidije sa bloga Good Morning Goregeous pišem vam ovu recenziju. Hvala joj na pokretačkim sposobnostima!

Ovo je još jedna u moru recenzija o ovoj paleti, ali možda nekoga interesuje baš moje iskustvo, pa evo da napišem i ja nešto o njoj.


Verovatno ću da zvučim kao reklama, ali kao šminker moji kriterijumi za senkama su prilično visoki. 
Za ove senke mogu reći da ispunjavaju sve moje kriterijume! Sa bazom, bez baze, ove senke izgledaju odlično.

ZALJUBILA SAM SE U OVU PALETU I VOLIMO SE OD PRVOG DANA!
Pokušala sam da vam pokažem kako izgledaju senke, ali brzo sam odustala, jer slike ubiju svu njihovu lepotu. Ovako je to izgledalo:
 
Dole bez baze, gore sa bazom
I sami vidite da kod većine senki nije velika razlika ako koristimo bazu, ali moram da napomenem da je baza obavezna ako hoćete da vam traju ceo dan. 
Evo da preletimo ono što vidite i same... 14 manjih (0,95g) i dve velike (2,2g) senke smeštene su u predivnu metalnu kutiju u obliku čokolade, sa ogledalcem. Ako vas oblik ambalaže nije oduševio otvorite paletu i probajte da se ne oduševite! Ako vas je sve do sada oduševilo kupite paletu da joj se divite i da je mirišete  :D Ako vas ni njen slatkast miris ne oduševi onda joj dajte još jednu šansu i probajte senke koje se unutra nalaze. 

Mnogo puta sam čula da devojke kažu da im je paleta savršena i da su boje odlično iskombinovane sa čime bih se i ja složila. 

Prvo šta mi je zapalo za oko je ova velika "rozikasta senka" (16). Pomislila sam da stvarno nema potrebe da ta senka bude tolika, jer gde ću ja koristiti toliko roze senke, ali dobro, šta sad, ne može uvek sve da vam odgovara. Ako mene pitate sada mi je ta OMILJENA i verovatno ću patiti kad je potrošim.

Druga ODLIČNA senka je druga velika ("žućkasta" 15). Ako ste čitali moje ostale postove znate da sam u potrazi za dobrom baznom senkom. Evo je!
Te dve senke su prve na listi za trošenje.

Ako pišem redosledom kojim ih trošim sledeće tri na redu su ove koje vuku na bordo (10, 11, 14). 
Ne znam zašto, ali sa ovim senkama sam vrlo brzo našla zajednički jezik. Sve tri su različite, jedna skoro mat, jedna sedefasta i jedna sa puuuno šljokica, a zajedno daju odličnu kombinaciju. 

Ovako izgledaju na očima (16, 10, 11, 14).


Senke 6 i 13 koristim za popunjavanje obrva kod devojaka sa tamnijom kosom.
Senke 1 i 2 odlično stoje devojkama koje imaju zelene oči i ovako to izgleda:
 Senke 3, 4, 5 i 7 su sedefaste (što bih ja rekla, svečane) i možete ih lepo kombinovati sa ostalim senkama iz palete.

 I na kraju da spomenem senke 9 i 12... Ne znam zašto, ali nikada ih nisam koristila. Nisam nešto u ljubavi sa tim bojama, tako da vam o ovim senkama ne mogu reći ništa konkretnije. Verujem da bi kombinacija ove dve senke odlično stajala Lidiji koja me je naterala na ovu recenziju  :)

 I još malo o samom kvailtetu senki. Kako to obično biva ove sedefaste se malo više truse (ajde da i ja iskoristim tu reč, do sada je to kod mene bilo KRUNE, ali bitno je da znate o čemu govorim), dok su ove mat zahvalnije po tom pitanju. 

Paleta koja vredi SVAKI DINAR (6200din u Sephori) koji date za nju!!! Meni je samo žao što je nisam ranije otkrila. Za devojke koje razmišljaju da li da je kupe DA KUPITE JE!!!Hvala što čitaš i komentarišeš!  Aj uzdravlje!  :)