Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 17. април 2014.

Bioderma - Micelarna voda (Sensibio H2O)


Nikada ranije nisam probala ni jendnu micelarnu vodu, ali sam dosta čitala kod blogokoleginica na blogovima (najviše o Garnier-ovoj i Loreal-ovoj, tu negde se provukla i po koja LRP micelarna voda) i planirala da probam.

Ovu micelarnu vodu sam dobila na poklon od Metropoliten parfimerije za "Prvi otvoreni dan za blogere" . Bila je na testiranju neko vreme i evo došao je trenutak da svoje iskustvo podelim i sa vama.

Odlična inovacija u svetu kozmetike! Kako nešto tako nisu ranije otkrili?!  :)  Ne znam kakve su ostale (gore navedene vode), ali ova je za mene bila totalno otkriće!

Moja rutina skidanje šminke se sastojala iz umivanja toplom vodom i bebi sapunom (prvo da sva ta šminka malo "smekša"), a onda ostatke skinem mlekom za lice (Bioten roze), uglavnom je to bio predeo oko ociju i u korenu kose.

Ova voda je SAVRŠESTVO!!! Da ne kažem SVETA VODICA  :D
Tek sam sada videla koliko mi šminke ostane na licu posle umivanja vodom i sapunom.

Verujem da ce se devojke složiti da je jedina mana ovog proizvoda je cena. :(  Svako kome cena nije stavka, svakako ne treba da razmišlja, nego pravac u šoping, neće se pokajati  :)Sve podatke o količini (pakovanju koje ostavlja utisak kvaliteta) i ceni Bioderma micelarne vode (Sensibio H2O) možete naći na stranici Metropoliten sajta (ostavljam vam link).

Proizvodjač kaže:

- SENSIBIO H2O, na bazi BIODERMA inovativne formule, nežno čisti i uklanja šminku sa lica i očiju. Micele efikasno mikro-emulguju nečistoće i čuvaju prirodnu barijeru kože. Umirujući akivni sastojci smanjuju iritacije kože. Hipoalergijski proizvod. Bez  parfema, alkohola, boja.

Upotreba:
Natopiti micelarnim rastvorom komad vate (blazinicu) i ukloniti nečistoće i/ili šminku.
Nije potrebno ispirati sa kože.


Ja kažem:

Oduševljena sam i sve sto kaže proizvodjač, mogu da potvrdim. Žao mi je samo što je toliko skupa inače je odlična!

Da li ste vi imale iskustva sa ovom micelarnom vodom i kakvo je vaše iskustvo?
Hvala što čitaš  :)