Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

среда, 19. новембар 2014.

1. Blogorodjendan - POKLONČIĆI :)

Danas nam je divan dan, divan, dan, divan dan  :)
(beše juče) :)




Kako brzo prodje godina, kao da sam juče napisala prvi post... Kada sam ga pisala mislila sam "Jaaaao kada ću ja imati toliko pregleda i kada ću imati toliko postova i kada ću ja slaviti moj prvi blogorodjendan..."  :)
Po običaju nestrpljiva, htela sam sve preko noći  O:)

Svaka od vas koja je proslavila prvi blogorodjendan već zna šta ću napisati (kako sam upoznala divne ljude preko svog bloga, ostvarila nekoliko uspešnih (i onih drugih) saradnji, kako je pored lepih bilo i onih ružnih (na svu sreću mnoooogo manje) trenutaka)... Devojke koje su tek počele sa blogovanjem, kao ja pre godinu dana savetujem da budu samo redovne, interesantne, "svoje", kvalitetne i pismene i rezultat neće izostati. Koliko truda toliko nagrade  ;)

Kada pomislim na blog misao me veže samo za lep osećaj, jer postove objavljujem kad ja to želim i pišem o čemu ja želim... Ne volim kada nešto moram... Tada obično ne dajem svoj maksimum, a blog pišem zato što volim, a ne zato što moram i potrudiću se da tako i ostane  :)

Takodje se radujem postovima dragih blogokoleginica koje me uvek oraspolože svojim načinom pisanja i čije postove rado čitam jer znam da ću se dobro zabaviti i saznati svašta korisno  :)


Zahvalila bih se svima koji prate moj blog i rado čitaju postove.

Nisam zaboravila na male poklončiće  :)




Rešila sam da darivanje podelim na 3 dela. Poklončiče ću objaviti na svojoj FB stranici za koji dan (dok ih kupim i uslikam kako priliči)  :)  

Prvi poklončić će ići Mariji Čolakić Jovanović koja me je podstakla na pisanje bloga i HVALA joj na tome  :)  :*  

Drugi poklončić sam namenila devojci koja je najaktivnija na mom blogu. U ovom momentu ne znam ko je to. Za nedelju dana ću instaliratiu aplikaciju koja će preračunati vaše komentare i devojka koja je najaktivnija će dobiti poklončić.

Treći poklončić će dobiti osoba koja bude izvučena iz "šešira". Planiram mali video zapis izvlačenja dobitnika :)
Blogodarivanje se završava 15.01.2015. u 21h i sve osobe koje se prijave do tog momenta biće u igri.

Da biste učestvovali u izvlačenju potrebno je:
- Lajkovati stranicu bloga na FB (ovde) i 
- Pratiti me na instagramu (ovde)
- Ostaviti neki kontakt dole u komentaru (ime, prezime, e-mail, FB stranicu, instagram...) kako bih mogla obavestiti dobitnika.

Mislim da nisam bila zahtevna. Pošto ne volim muljanje i petljanje, proveriću da li su uslovi ispunjeni, ukoliko nisu izvlačiće se drugi dobitnik. Dobitnik će biti objavljen na mojoj FB stranici i obavešten preko kontakta koji ostavi. Ukoliko se ne javi u roku od 48h izvlači se drugi dobitnik.

Poklone šaljem o svom trošku.
Zbog slanja paketa u ovom momentu poštom (post ekspresom ili Aksom) šaljem poklone samo na teritoriji Srbije, a ukoliko je neka devojka voljna da sačeka neki autobus, mogla bih tako poslati poklončić i van Srbije  :)

*zadržavam pravo izmene datuma i pravila ukoliko bude potrebe za tim