Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

недеља, 27. јул 2014.

AURA Explicit farba za kosu - NIKAD VISE!

Evo jednog neplaniranog posta.
Oprala sam kosu, umotala je u peskir i rešila da sa vama podelim ovo moje loše iskustvo.

Pre neki dan ušla sam u Lilly i onako na brzinu i frku kupila farbu za kosu po ceni od 333din (uzela sam za mamu i mene i račun je bio 666din, znala sam da nešto mora krenuti po zlu) :D . Kako još uvek tragam za onom pravom uvek kupim neku drugu u nadi da će baš ta nova biti to što ja tražim. Tog momenta nisa bila baš pri parama, a htela sam da kupim farbu i mami i meni kad sam već tu i uz pomoć ljubazn prodavačice izabrala ovu o kojoj pišem. Ako se prodavačica farba sa tom farbom već godinu dana i ništa joj je fali, valjda neće ni meni... Inače gledam da je bez amonijaka i sve ono što treba da piše na kutiji, ali ovog puta sam na brzinu izabrala ovu.







Evo i sadržaja kutije:



Jutros sam otišla kod drugarice da me ofarba, sa "izrastkom" od 4cm. Prošli put je farba ispala malo tamnija pa je momak mislio da tek treba da se farbam jer mi je prilično velik izrastak (a ja se ofarbala pre toga 2-3dana). Sada sam rešila da uzmem neku baš svetlu i popravim stvar. Inače na mojoj kosi se moglo videti nekoliko "nivoa" (izrastak, farba, prethodna farba, prethodna i na kraju pramenovi... užas...).
Ova boja koju sam izabrala je odlično izvukla i popravila stvar, ali je to jedino dobro u vezi sa ovom farbom.

Na suncu i u hladu
Kada sam čitala šta devojke pišu o farbama za kosu po blogovima, nisam mogla da verujem kako nekome može farba da ne valja! Nije mi trebalo dugo da saznam. 
ETO KAKO!  :D Kada je devojka počela da me farba nisam mogla da gledam koliko me je to isparenje peklo za oči. Posle 10min sam već gledala na sat kad treba da ispiram (na uputstvu piše "za tonove 4 nijanse svetlije držati 45min"). KAKVIH 45MIN?!!!!! Jedva izdržah i 35min! Ustala sam i izvadila kesicu od hidrogena da vidim da nije 12%. Nije. Piše 9%.
Nisam se fenirala, jer ne idem nigde i neću da pržim kosu, ionako sveže isprženu!  :/

U pakovanju postojii hranljivi tretman (neprijatnog mirisa), koji nije ništa posebno.



 Došla sam kući cela glava me pekla... Imam utisak i da me celo lice peče (sreća nema nigde vidne alergijske reakcije)...
Evo sada sam ponovo oprala kosu i držim je zamotanu u peškir. Držala sam glavu pod hladnim tušem jer sam imala utisak da mi glava gori i ispirala... ispirala... ispirala... ispirala... i smrzla se...

Evo i sastava:


A i uputstva:




Do sada sam koristila razne farbe (i lošije i bolje), ali nikada mi se nije desilo ovako nešto. I druge farbe su imale amonijak pa mi nije glava "izgorela". Farba mi je isušila kosu.
Najgore što sam doživela je iskustvo sa Macadamia farbama koje smrde ko na takmičenju (posle mene niko ne može da udje u kupatilo dok se ne izluftira), a i prilično su mi isušile i stanjile dlaku, ali me nisu pekle.

Inače i mamu sam ofarbala pre neki dan i ona se nije žalila. Danas sam je pitala da li je peklo, kaže da je nije peklo. Ništa nije osetila.

Eto možda sam ja osetljiva na ovu farbu, ali što se mene tiče, obilaziću je u širokom luku sledeći put!!!






Da li ste vi imali iskustva sa ovom farbom?



 

Hvala što čitaš  :)