Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

среда, 5. март 2014.

Blogodarivanje za 8. mart - moje prvo darivanje :)

Drage moje dame, kako nam se blizi ovaj nas dan, resila sam da obradujem jednu od vas :)

Preuzeto sa  http://en.trend.az/article_photo/2009/03/07/8_mart.jpg
Ovo je moje prvo blogodarivanje i evo nekih smernica za vas koje se budete prijavile.

Resila sam da darujem dva pokloncica :)

ARTDECO torbica za cetkice sa 10 pregrada za cetkice (dve debelie, jedna srednja i 7 tanjih). Ukupna duzina cetkice (drska + dlacice) koja staje unutra je 16cm. Cetkice duze od toga vam nece stati.
Dimenzije zatvorene torbice 18cm x 10cm
Dimenzije otvorene torbice 30cm x 18 cm








A drugi poklon je Macadamia ulje za kosu od 30ml o kojem sam pisala u jednom od postova (evo link).




Jedan pokloncic ce dobiti devojka koja napise (po mom misljenju) najinteresantniji odgovor na pitanje "KAKO ZAMISLJAM 8. MART KOJI BIH VECNO PAMTILA?", a druga srecna dobitnica ce biti izvucena putem True Random Number Generator-a. Devojka sa najkreativnijm odgovorom ce moci da izabere koji od ova dva poklona zeli, a preostali pokloncic ide na adresu one najsrecnije od vas.

Resila sam da bilo koja devojka moze da ucestvuje u igri, jer postoje osobe koje ne pisu, ali prate blogove  :)

Ne trazim da serujete moj blog ne znam gde ili da posaljete na 10 e-mail adresa pa da cekate da se desi nesto lepo i nece vas zgaziti kamion ako ne serujete ovo...

Jedino ako zelite mozete obavestiti svoje drugarice kako bi i one ucestvovale u igri i dobile nagradicu, jer u blogodarivanju moze da ucestvuje bilo koja devojka. Muskarce na zalost izostavljam ovaj put, jer je ovo ipak nas dan  ;)

Ostavite komentar ispod posta, a ja cu u odgovoru ostaviti broj ispod svakog komentara kako ne bi doslo do nekih zabuna. Izvlacenje ce biti 07.03.2014. kasno uvece i dobitnice cu objaviti na mojoj FB stranici (evo link) i ovde u dopunjenom postu. U komentarima ostavite ime, prezime i pozeljno je ostaviti link vaseg bloga (ako ga imate) ili FB stranice kako bih mozda i ja saznala za neke nove blogove  :)  Svako ko bude komentarisao vise od jednog puta bice diskvalifikovan.

U ovom blogodarivanju mogu da ucestvuju devojke iz Srbije i iz regiona. Za tacne podatke cu kontaktirati osobe posle objavljivanja. 

Zelim vam srecu  :)




Hvala sto citas  :)