Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

понедељак, 15. јун 2015.

Lista želja :)

Danas vam prvi put pišem svoje željice  :)

Mislim da je došlo vreme i za jedan ovakav post od mene. Pošto mi je prošao rodjendan (a do sledećeg će se ova lista zaboraviti), sada mogu da objavim ovakav post, a da nisam u svadji sa mojom savesti.
Dobro će mi doći kao "vraćanje u sedlo". Da vas ne zamaram razlozima zbog kojih sam malo zapostavila pisanje  ;)

Kako bi moja sestra rekla "Milica uvek nešto želi!"  :D  Pa ja kada ne bih želela, ja se ne bih osećala živom. Ja volim da maštam i da želim i super se osećam tada, meni je to kao neka vrsta hobija! Kod mene je jako tanka linija izmedju želje i mašte. Ja se čak i ne trudim da ostvarim svaku želju  :)


Moja lista želja će se sastojati iz nekoliko delova.

1. Nešto što želim da uradim i verovatno ću uraditi jednog dana
2. Nešto što mi se svidja i mogla bih da posedujem ali mi ne treba i verovatno nikada neću kupiti (jer će biti uvek nešto preče)
3. Nešto što želim da kupim, treba mi i na mojoj šoping listi je, samo čekam pravo vreme  :)


Ovako nekako bi to izledalo...


1. Nešto što želim da uradim (imam) i verovatno ću uraditi (imati) jednog dana...


- Jahanje

Moja jaaako velika želja je da idem na jahanje. Konji su predivne životinje koje u meni izazivaju strahopoštovanje i nikada se ni jednom čoveku ne mogu diviti koliko jednom konju. Ne samo jahanje nego i druženje (hranjenje, čišćenje i briga o njima) sa tim životinjama verujem da nema cenu. Pričali su mi često da je moj pokojni deda imao konje i da su bili najlepši u selu (kako to obično biva, nije što su naši ali najlepši su  :D ). 

Ne znam kako, ali ta aktivnost mi se uvek nekako izmigolji. Preko leta kada imam para i mogu sebi da priuštim to zadovoljstvo, nemam slobodnog vremena, a preko zime kada imam vremena na pretek, novac je deficitaran, a i hladno je za takve aktivnosti. 

- Pas

Jako mi čudno zvuči kad kažem da imam skoro 30 godina, a da mi otac ne dozvoljava da imam psa. Ako mislite da ima načina, NEMA! Verujte probala sam SVE što se moglo probati... I na lep način i na "zadnja vrata"... Jedino rešenje je da se odselim od kuće. 

Kada smo bili mali imali smo uvek nekog Džekija koji je trčao po dvorištu, jeo isto što i mi i bio kod veterinara samo jednom u životu (ili ni tada). Naravno da uz jedno takvo dvorište idu i mačke. Bilo ih je uvek nekoliko. Ne znam šta se sad povampirio pa ne dozvoljava ni jednu životinju... Odi je kod mene u sobi pa mu ne smeta, čak povremeno i pita za njegovo zdravlje.

Pas je ljubav i nećete me ubediti u suprotno. Nekome je pas obaveza, ali ja baš volim takve obaveze  :)
Pas nam pruža mnogo više nego što ćemo mi njemu ikada pružiti!!! 

- Putovanja 

 Završila sam srednju turističku školu i ekskurzije su nam bile obavezne. Madjarska, Grčka, Turska, Francuska, Italija, Španija. Našle su se tu još neke zemlje koje sam obišla Holandija, Belgija, Austrija, Nemačka, Švedska, Češka, Slovačka, Bugarska, Rumunija, Bosna, Hrvatska, Makedonija (mislim da je to sve). Kada putujemo u neku zemlju nije moguće obići sve gradove i videti sve što želimo. 
Postoje neke destinacije koje želim da posetim i nadam se da ću jednom moći sebi da ispunim te želje  :)

Nikada nisam bila, a želim da vidim Pariz, London, Rim (rekoše mi da je jako lep), želim ponovo da odem u Prag... DIZNILEEEEEEND!!!  :D  Naravno da želim!!! Od svega bih prvo to volela da obidjem  :)
O egzotičnim destinacajama da i ne počinjem  :)  Ne bih tu sitničarila  :D

Jedna u mom stilu  :)

 

Da ne preteram ovde ću stati sa prvom kategoijom.


2.  Svidja mi se, ali uredno živim i bez toga (nešto što mi se svidja i mogla bih da posedujem ali mi ne treba  (verovatno nikada neću kupiti, jer će biti uvek nešto preče)

- Beauty blender (verujem da je odlična stvar i ako se ikada i odlučim na kupovinu kupiću "pravi", nikakva zamena ne dolazi u obzir)
- Macadamia četka za kosu - zelena


Toliko sam čitala o njoj i sve devojke je hvale, ali meni nikada nije na spisku za kupovinu, uvek imam nekih prečih stvari, a četka za kosu mi traje godinama  :D

3. Nešto što želim da kupim, treba mi i na mojoj šoping listi je, samo čekam pravo vreme  :)

Ne znam odakle da počnem...  Većina zna o kakvim je proizvodima reč, pa da ne dužim, samo ću ih nabrojati...

Ne znam da li ste je već videli ili ne! Ne znam kojim čudom tako uspeju da hipnotišu!!! Ovo je svakako prvo na mojoj listi želja, ali još se nije pojavila u prodaji. Samo su ja najavili na zvaničnom sajtu Urban Decay-a.
Znači kod nas će stići za 1358465 godina kao i sve ostalo... Pre ću se ja odseliti i lično je kupiti  :D
Slika je preuzeta sa instagram naloga https://instagram.com/p/3caXlcAE2n/?taken-by=urbandecaycosmetics
 
- Ostale Naked palete


Sve tri su savršene i kupovala bih ih onim redom kojim su i izlazile. Već skoro dve godine maštam o njima i nadam se da ću skupiti hrabrosti da ih konačno poručim preko interneta (večiti skeptik)  :D 

- Too Faced Chocolate bar (kao i sve ostale TF palete)


Nije li ovo savršenstvo? Paleta koja će se kod nas pojaviti tek na jesen. I prva "čokoladica" je odlična tako da možda i neću čekati jesen  :) - Real Techniques četkice u svim bojama i oblicima  :D
Nemam ni jednu i planiram (tek nekih godinu dana) da počnem sa kupovinom, polako jedno po jedno  :)
- MAC korektoriNe bih dužila o njima. Videh ih jednom prilikom kod Dragana Vurdelje na seminaru i oduševila sam se  :)


- MAC AFU (All Fired Up) ruž


Ova nijansa je predivna. Nadam se da se blogokoleginica Le Prettiness neće ljutiti što sam pozajmila njenu sliku  :)


- Martinović senke za oči


Vidim da su devojke zadovoljne i čitala sam samo pozitivne komentare i želela bih da ih probam, ali nikako da dodju na red  :)- Kupa za kosuOvo je odlična stvar. Imala sam prilike da je probam, super uvije kosu i dugo stoje lokne, laka za rukovanje i ne isprži kosu  :)


To bi bilo to za sada, što se moje "wish list"-e tiče.  :)  Nadam se da ste uživali čitajući i maštajući zajedno sa mnom  :)
Hvala što čitaš  :)