Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

субота, 25. јануар 2014.

Bronzeri PUPA vs DEBORAH

*Bronzere sam slikala ovako da mozete bolje da vidite razliku. Levo na slikama je PUPA, desno DEBORAH
 



Ako bi me neko uslovio i rekao "Mozes da koristis samo jedan brend!", to bi definitivno bila PUPA.
Odavno sam cula da je njihova sminka odlicnog kvaliteta, ali tek pre nekoliko meseci mi se ukazala prilika da i sama isprobam nesto od njihovih proizvoda.
Obzirom da sam PUPA sminku kupila za sebe (pre velike kupovine "profi" sminke), kupovala sam ono sto bih ja najcesce koristila i nijanse koje odgovaraju mom tenu.

Jedan od proizvoda koji po kvalitetu opravdava ocekivanja je svakako i Baked Bronzing Powder (moj u nijansi 04 - svetliji)
 
*Slika preuzeta sa interneta

Kutijica u kojoj se nalazi sadrzaj (od 9g) je izradjena od kvalitetne plastike i neobicnog oblika (kao neki okrugli mis za komp :) ). Pakovanje je skroz po mom ukusu, providna plastika u kombinaciji sa mat narandzastim poklopcem i okruglim ogledalcem. 



Ovaj mat bronzer je svilenkaste strukture koja se lako nanosi na lice. Jos jedna osobina koja se ne sme zaboraviti je njegova postojanost. U to nemojte sumnjati, trajace vam sigurno ceo dan. Koliko god da ga koristim imam utisak kao da je jos uvek nov i kao da se uopste ne trosi  :)  Jedino na sta imam primedbu je njegova nijansa (malo vuce na narandzasto), ali to se pripisuje mom neiskustvu (da na brzinu izaberem za sebe nijansu), a ne kvalitetu proizvoda. Ako zelim da dobijem tamnije, koliko god da ga stavljam lice je sve narandzastije, a nije tamnije. Sto se mene tice proizvod bih ocenila sa 5/5 i ako budem ponovo imala prilike da ga kupim kupicu tu tamniju nijansu.
A cena, ne mogu da se setim koliko sam ga platila, ako neko stigne da proveri cenu u BG moze da mi javi, jer u NS nema (ili ja ne mogu da nadjem). U BG ima da se kupi u Jasmin parfimerijama.


E sad malo o DEBORAH bronzeru  :)

Za Novu Godinu, drugarica je htela da je nasminkam i najavila da hoce nesto tamnije, a ja znajuci da nemam tamniji bronzer, pravac parfimerija i soping  :) 
Ljubazna prodavacica u Jasminu strucno me ispitala sta mi treba i ponudila ovo kao najbolje resenje. Zajedno smo dosle do zakljucka da trazim nijansu 05 (tamniji bronzer sa malo shimera). Kutijica na prvi pogleda odaje utisak jeftinog proizvoda, mada kad se uzme u ruku pravo je iznenadjenje  :)  I ovaj put odradjeno je od kvalitetne plastike. Jedino sto pakovanje nema ogledalce. Meni iskreno ne smeta, ali neko kome treba i ko to koristi, mogao bi ovo navesti kao manu proizvoda. 




Sto se samog kvaliteta tice, i ovde je svilenkasta struktura, prijatna na dodir. Lepo se nanosi. Ono sto mi se ovde vise svidja nego kod PUPA bronzera je NIJANSA i kad ga dodajem po malo dobijem ono sto trazim, lice se predivno senci i tacno mozete da odredite kada je dosta i kada treba da stanete. Shimer je toliko diskretan da se skoro i ne primeti, ali super je jer ne izgleda kao da ste trljali ciglu po licu, nego ipak daje malo prirodniji izgled.
I cena mu je odlicna, mislim da je kostao oko 800din (za 11g (2g vise nego PUPA) - nisam sigurna da li je bio na snizenju).
Jedino sto bih navela kao manu je njegova postojanost. Zapravo ne znam da li bih to pripisala postojanosti. Jednostavno vi mozete da nanosite proizvod koliko zelite, neka mala kolicina ce za kratko vreme spasti, a ostatak ce vam potrajati dobar deo dana. Tako da preporucujem da stavite slobodno mrvicu proizvoda vise, svakako ce se skinuti.





Da li je neka od vas imala iskustva sa jednim od ova dva proizvoda ili mozda sa nekim trecim koji je ostavio utisak?  :)



Hvala sto citas  :)