Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

понедељак, 12. јануар 2015.

Tag - Potroši 10 do proleća


Jeee još jedna igrica :)  Hvala Ani sa bloga Anin avon kutak što me je tagovala.

Ovo je moj prvi post "ove vrste". Nikada nisam radila te "potroši" tagove, pa mi ovo deluje sad baš interesantno. 
Za one koji ne znaju, pravilo igre je da izdvojim 10 proizvoda koje ću potrošiti do odredjenog datuma (u ovom slučaju do početka proleća). Često nam se vuku proizvodi po kupatilu i vitrinama, pa i zaboravimo na njih, a onda im istekne rok pa ih bacimo. Ovo je dobar način da uštedimo novac i nateramo se da završimo započeto. 

Evo šta sam ja izabrala da potrošim do 21.03.2015.  :)


Brinula sam da li ću sakupiti baš 10 proizvoda, ali kad sam počela da redjam ispalo je lakše nego što sam mislila.

Možete očekivati recenzije proizvoda u toku ove godine (neke pre neke kasnije), sad ih samo stavljam na listu  :)


Dakle:

1. Krema za lice - Organic SPA (samo joj je ime egzotično, niti je Ogranic, niti je SPA)Neću je kupiti ponovo. Biće recenzija.


2. Okoloočna krema - RoC
Ističe joj rok sad u januaru pa je red da je potrošim. Biće recenzija.

 
3. Dezodorans - Aloe - Evo recenzija (klik) ako nekoga interesuje zašto ću ga kupiti ponovo  :)
Ostalo je još malo, ali već prilično dugo mi se čini da ga je malo, pa reko da se obavežem i požurim malo sa trošenjem.
Koristim ga već dugo i ponovo ću ga kupiti.  

4. Krema od nevena
Ovu kremu sam dobila još dok sam radila na brodu i spasila mi je ruke u tom trenutku. I njoj već joj ističe rok pa je red da se potroši  :)

 
5. Losion za telo - Isana Rossmann
 Neću pisati recenziju posebno za ovaj proizvod jer nema šta mnogo da se kaže. Predivna, lagana, hidratantna tekstura koju koža brzo upija i blag i "čist" miris koji ostaje i do 24h na njoj (što mi se baš dopalo). Koža je hidrirana samo tog momenta i narednih nekoliko sati nakon čega se vraća na staro. Naročito posle tuširanja. Ne regeneriše kožu. "Drži vodu dok majstori odu!" Potrošiću ga zato što ga imam, ali ga neću ponovo kupiti.

 
6. Gel za tuširanje Balea


Skoro sam ga dobila. Bila je objava na instagramu, FB-u i na blogu  :) Nisam sigurna šta zapravo radi, ali u kombinaciji sa in shower mlekom stvara čuda  :)

 
7. Dusch Bodymilk Vanille - Limited Edition


Očekujte recenziju za koji dan. Oduševljena sam!
Ove dve Balea stvarčice sam skoro dobila, i skoro su nove, ali verujem da ću ih potrošiti jer sam se toliko zaljubila u njih da ih koristim svaki dan  :)


8. Freshka gora - Cimet pasta za zubeKupih je odavno, ali nikako da je potrosim.  
Ova voda je od četkice koju umačem ne bi li zagrabila pastu. Nije bas higijenski, ali samo ja je koristim, pa mi se može  :D
Lep ukus, kao neki kolač da jedem i prija mi, ali nekad poželim onaj osećaj svežine u ustima, što sa ovom pastom ne dobijam. Čisti su mi zubi, ali nemam onaj osećaj hladjenja i svežine pa je ne koristim redovno nego kad se setim. Doživljaj u ustima je svakako drugačiji od onog na koji ste navikli. Kao da muljate glinu (zapravo to i jeste glina) po ustima, ali su zubi posle pranja nekako baš čisti i svidja mi se taj osećaj. Dopada mi se ova pasta i verovatno ću je kupiti ponovo, ali možda neki drugi ukus.

9. Macadamia ulje za kosu - Davno beše recenzija (klik)
Ostalo ga je još malo (okrenula sam bočicu naopako da vidite koliko mi je ostalo), pa bi bio red da se baci ambalaža  :)  Kupila bih neko grugo ulje da probam. Ako imate neko da preporučite slobodno  :)  Koristim AURA ulje i isto mi je ok.

 
10. Anticelulit gelI za kraj... 
Pošto nikada ništa nisam radila u kontinuitetu (osim kad pijem neke antibiotike ili sam na nekoj terapiji), nikada nisam ni videla neke rezultate tih anticelulit gelova  :)  Sada sam rešila da otvorim novu kutiju i da je potrošim (zato što moram). Valjda će biti rezultata, taman do proleća da se sredim  :)  Dobro mi došlo da se nateram  :)


Tagujem sve devojke koje su voljne da raščiste svoje vitrine i kupatilo!  :)


 Hvala što čitaš i komentarišeš  :)