Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

среда, 11. фебруар 2015.

Balea - Vanila ispodtušna tuširalica

Balea DuschBodymilch Vanille - Limited Edition 400mlOduševljena ovim proizvodom reših da podelim sa vama moje iskustvo! Pravi zimski proizvod koji će vam skratiti vreme i muke.

Ja sam osoba koja je zimogrožljiva i zimi se tuširam vrelom vodom kako bih (kako ja to kažem) ugrejala kosti i onako crvena kao rak mislite da imam vremena da se mackam kojekakvim losionima i čekam da mi upije koža?!
Od te vrele vode koža mi se jadna osuši pa nije retka situacija da me peče kad se sagnem da zavežem pertle. Svrbi, peče, golica koliko je suva. 

Ove zime to nije bio slučaj. 
Početkom ove godine dobila sam Balea paketić od divnih saradnica sa portala Lepotica.Rs u kojem se našao ovaj proizvod. U kombinaciji sa gelom za tuširanje, celu zimu nisam namazala ništa drugo na sebe, a ni jednog momenta nisam osetila ono golicanje i zatezanje. Iskreno nisam znala da moja koža može da bude tako mekana.(moj)Način upotrebe:

Do sada nisam koristila ništa slično pa mi je bilo interesantno i neobično da se mackam mlekom za telo u kadi i na mokru kožu, pa još i da isperem to isto mleko za telo. Takodje mi se svidela ideja da je koža hidrirana bez čekanja da koža upije mleko, losion ili ulje.

Nikada vam nisam pisala o mojoj rutini tuširanja, pa evo ukratko kako to izgleda uključujući i novu tuširalicu:
 - prvo se pokvasim vrućom vodom
 - pustim da voda curi preko mene kako bih se sto brže ugrejala
 - kad je koža dovoljno crvena na red dolazi gel za tuširanje (ovo zvuči kao neki recept za kolač)
 - namažem se gelom i odmah zatim isperem
 - na red dolaze ključne tačke za koje ne koristim gel za tuširanje (verujem samo u sapun i trudim se da ne narušim pH vrednost)
 - sledi ispiranje
 - posle toga ovu tuširalicu nanesem na celo telo (izuzev ključnih tačaka)
 - ostavim da stoji dok ne operem zube
 - kad operem zube detljno isperem celo telo i izlazim iz kade


Mleko je prilično gusto. Vodim računa da mi ne ispadne u kadu jer bi se neko posle mog tuširanja mogao okliznuti, ne daj Bože slomiti nešto.
Žao mi je sto je Limited Edition jer mi sve u vezi sa ovim proizvodom odgovara i cena (oko 400din, malo manje) i 400ml i blag miris koji prija prilikom tuširanja (ali se ne zadržava posle na koži) i način na koji se koristi i efekat koji ostavlja za sobom!

Jedino što treba još da testiram je njegova efikasnost u kombinaciji sa drugim gelom za tuširanje.

Moja ocena za ovaj proizvod je 5/5.

Ovo je proizvod koji bih svakako preporučila devojkama koje imaju situaciju sličnu mojoj. Da li ste ga koristile i kakvo je vaše iskustvo?
Hvala što čitaš  :)