Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

среда, 4. јун 2014.

MAC u Beogradu - moja prva poseta

Verujem da nisam jedina koja je jedva čekala da MAC dodje u Srbiju.
Juče sam, na svoju veliku radost bila prvi put u prodavnici.
Kako imam običaj da se informišem unapred, procunjala sam malo po netu da vidim šta da očekujem. Pronašla sam nešto malo informacija i zaputila se pravo u Ušće šoping centar.


Kada sam ušla u prodavnicu dočekala me je ljubazna prodavačica. Odmah sam prešla na stvar i tražila ono žbog čega sam došla. Prajmer (koji mi je stigao pre nekoliko meseci pravo iz Kanade i o kojem sam pisala OVDE) mi se potrošio i rešila sam da nabavim novi jer sam zadovoljna sa ovim. Planirala sam da kupim dva jer ne mogu stalno trčkati u BG kako bih nabavila to što mi nestane. 
Kad me nije šlog udario - 3600din!!! Očekivala sam da je malo skuplje (od moje prve nabavke), ali baš toliko... Hmmmm.... Dilema.... Šta je tu je! Devojke su zadovoljne sa šminkom, niko se ne žali, baza je odlična, a sve ima svoju cenu. "OK UZEĆU JEDNU..."

Sledeće što sam tražila bilo je rumenilo (kajsija). Devojka mi je pokazala jedno rumenilo, pogledala sam ga, pogledala sam i ostatak ponude i na kraju se odlučila za predloženo  :D 
Cena: 3300din

Ok, kupila sam šta mi je bio prioritet, a sada malo zadovoljstvo... SENKE!!!  Neko voli karmine, neko sjajeve, neko četkice..Ja obožavam senke i koliko god da ih imam uvek mi baš neka nijansa fali  :)Majko mila, kada sam videla one senke htela sam da padnem u nesvest od sreće  :D
SVE mi trebaju i svakoj bih našla namenu.
Počela sam da skeniram i opet da tražim ono što mi je prioritet, a ne zadovoljstvo (još uvek). Na kraju pretrage kada sam našla savršenu nijansu za sebe, NEMA VIŠE! Kako nema?!  O.o  Osećala sam se kao malo dete kada mu mašete lizalicom ispred nosa i taman da uzme lizalicu vi je bacite u  vodu! 
Ok, nema, šta je tu je, ajde da nadjem drugu, nema ni druga....  O.o  U tom momentu su mi dve stvari pale na pamet. 
1. PA DA KAD SI BAKSUZ!
2. KO TI JE KRIV KAD ŽIVIŠ U SRBIJI!

Ok, ajde da vidimo šta dalje, nema pa nema, ne može da se stvori... Odlučila sam se za jednu senku.

Posle mog razočaranja, mama je rekla da će me častiti i da će mi kupiti dve kutijice pigmenata da se malo oraspoložim :)
Sreća, sreća, radost!  :D

Zajedno sa ljubaznom prodavačicom smo otišle do pigmenata i počele da biramo. 
- "Ova?"
- "Nema."
-"Ova?"
- "Nema."
- "A ova?!"
- "... :(   Nema..."
-"A koja ima?"

E tako sam se i tu razočarala...
Mama mi je odabrala jednu nijansu na poklon (sa kojom sam prezadovoljna) i predložila da kupimo jedan prajmer u zamenu, kad već ne mogu da se odlučim za drugu nijansu...
Cena: 2.990din

Sama prodavnica lepo je organizovana i čista. Devojka koja je radila u prodavnici (Ana) je bila izuzetno ljubazna i od velike pomoći. Povrh svega stručna i nije od onih koje gledaju samo da ti prodaju, nego stvarno sluša šta tražiš. Ne ubedjuje te da kupiš. Ona jednostavno zna šta da ti ponudi.
Iako nisam pronašla sve što sam tražila (nego sam kupila alternativu), posle posete prodavnici  osećala sam se jako srećno i zadovoljno.
Nadam se da će zadovoljsvo biti još veće kad počnem da koristim proizvode (o tome u nekom od sledećih postova) :)

Jedina moja primedba je na snabdevenost prodavnice (u mom slučaju sa senkama i pigmentima... da sam tražila pudere možda bi bilo sve sto tražim).

Jedva čekam moju sledeću kupovinu, samo mislim da ću pre toga nazvati da vidim kada im je stigla roba  :)