Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 27. фебруар 2014.

Rumenila - Deborah HI TECH vs BourjoisDrage moje danas pisem o rumenilima Deborah i Bourjois.

*Svaku sliku mozete da uvelicate klikom na sliku pa na lupu


Jos jedna italijanski proizvodjac ali ovog puta su to Deborah HI TECH rumenila. Dve nijanse koje ja trenutno koristim su 58 Paprika i 59 Mogano (a evo i linka ka sajtu gde mozete videti nijanse - koje veze nemaju sa tim nijansama :D ). 

Levo 58 Paprika, desno 59 Mogano
Rumenila su kupljena u Jasminu po ceni od 720din (po komadu). Lepo, elegantno pakovanje, od kvalitetne plastike kombinovane iz crne boje i providne plastike. Poklopac je providan i rumenilo nema ogledalce. Sa zadnje strane se nalazi mala cetkica, potpuno beskorisna, ali simpaticno izgleda. Cudno da nigde ne pise koliko grama je pakovanje.Veoma lako se nanosi na cetkicu i lepo se blendira na licu. Imaju malo simera u sebi sto ja licno kod rumenila volim. A evo i jedne slike za one koje interesuje sastav proizvoda.


Kliknite na sliku i uvecajte za bolji prikaz
Ova tamnija nijansa (59 Mogano), je bas tamna i stavljam je po malo jer se jako lako pretera.
Moj licni dozivljaj je da je rumenilo ok, ali bih sledeci put kupila nesto drugo da probam.


Francuska Bourjois rumenila nijanse 16 Love-stuck Rose i 33 Golden Lilac su kupljena u Sephori po ceni od 920din (cena na racunu ne znam da li je sa snizenjem od 10%, ali tu je negde). Male slatke elegantne kutijice, sa ogledalcem unutra i (opet beskorisnom) okruglom cetkicom napravljene su od kvalitetne plastike za 2,5g proizvoda. Mali magnet koji drzi kutijicu zatvorenom izgleda skroz simpaticno i neobicno. Boja svake kutijice je drugacija i ona je zapravo kao nijansa rumenila. Sledece sto me odusevilo kad sam ih otvorila i sto me i dalje svaki put iznenadi i ponovo odusevi je predivan miris ovih rumenila. Cini mi se da bih ih mogla stavlajti na vrat samo da mirisem tako  :D

Dobra strana ovih rumenila je sto su BEZ PARABENA.
Naravno necu vam ostati duzna sastav i ovih rumenila koji se nalazi na poledjini kutijice ispod gornjeg sloja nalepnice.


I naravno klik na sliku pa na lupu za veci prikaz
Losa strana ovih rumenila je sto mi treba celicna cetka ili smirgla da nanesem proizvod na cetkicu, ok sporo se trosi, ali ja i hocu da ga trosim  :D  Treba mi vise vremena i da ih nanesem. Na licu lepo izgledaju, diskretno, nista napadno i rumenila su dosta svetla. Koliko god proizvoda da nanesem necu dobiti tamnije. Kao i Deborah i ova rumenila imaju stras (zlatkast).

A evo i kako izgledaju


Prirodno svetlo bez blicaBlic
Razlika u velicini kutijica je primetna, ali ne mora da znaci da je tolika razlika i u gramazi.DEBORAH - Levo 58 Paprika, desno 59 Mogano (rumenilo u dva sloja)

BOURJOIS - Levo 16 Love-stuck Rose, desno 33 Golden Lilac (rumenilo u dva sloja)Jedan sloj rumenila (bez blica) - redosled sa leva na desno 16 Love-stuck Rose, 33 Golden Lilac,
58 Paprika, 59 MoganoDva sloja rumenila (bez blica) - isti redosled


Jedan sloj rumenila (sa blicem) - isti redosledDva sloja rumenila (sa blicem) - isti redosled

Da li ste vi imale iskustvo sa ovim rumenilima i kakvi su vasi utisci? Znate li za neko bolje?Hvala sto citas  :)