Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 25. септембар 2014.

Lak za nokte Inches Aura - nijansa 315

Ovo je moja prva recenzija laka za nokte.

Slika je preuzeta sa zvanicnog sajta AURA

Iz nekoliko razloga nokte retko lakiram.

1. Mrzi me da čekam da se lak osuši
2. Obično mi traje dva dana
3. Mrzi me da posle skidam taj lak
4. Takodje mrzim neuredne nokte.

Iz tih razloga nokte lakiram samo na nogama (lak mi dugo traje - valjda zato što ne perem sudove i veš nogama, a i ako se skine ne vidi se od čarapa).

Za podlak, nadlak, medjulak, prekolak, ispodlak i koznaštajošlak sam čula tek kada sam počela da pišem blog. Nikada ih nisam probala, pa pišem recenziju onako izvorno kako smo mi "stara škola" naučili da ih lakiramo. 

Ovaj lak je za mene totalno otkriće!
Osuši se u roku od ODMAH!

Dok ostalim lakovima treba čitav vek da se osuše i gotovo uvek mi ostane reljef (od jorgana, jastuka ili ćebeta) po njima, ovaj lak je nešto sasvim drugačije.

Pre neko veče sam žurila u izlazak i nisam imala vremena da lakiram nokte, a bila sam potpuno sredjena (čak sam i kosu oprala). Nisam želela neuredne nokte. Crveni (ili slično tome) nokti bi samo začinili ceo moj izgled  :) 

Skroz spremna, već u cipelama i sakou, uzela lak, nalakirala nokte, sela u kola i posle 5 min vožnje stigla na odredište, sa potpuno suvim lakom (kao da je juče namazan). Jeste da je bio u jednom sloju, ali sasvim dovoljno da sine "crveno" u mraku.

Sutradan dodajte još jedan sloj ako vam je malo, mada je meni ovaj jedan sloj sasvim dovoljan. Kad se osusi, lak kao da malo izgubi sjaj (ne mnogo, tek tek), pa ako baš želite možete preći bezbojnim ili nadlakom (valjda on služi za to), ja sam i ovako zadovoljna.

Lak (u tom jednom sloju) mi je trajao nekoliko dana i kada se skidao izgledalo je kao da su mi vrhovi noktiju obrisani gumicom za brisanje. Ne otpadaju parčići laka, što se meni dopada, jer čak i kad se skidaju ne izgledaju jako neuredno.

Nikada ga nisam mazala u dva sloja da bih vam mogla reći kako se ponaša.

Bočica me podseća na OPI lakove (da ne kažem kopija istih), samo što je za nijansu manja (12ml, dok OPI ima 15ml). Cena mu je 253din na AURA i-shop-u. Takodje ga možete kupiti u Liliju i DM-u. Moj je nijansa 315, mogla bih reći da je tamno rozi. 
Ovo sam slikala da bi se bolj videlo da lak nije crven nego tamno rozi. Pored laka je NYX karmin 516a nijansa.


Zahvaljujem se  AURA kompaniji od koje sam dobila ovaj lak.  Da ga nisam dobila, verovatno ga nikada ne bih kupila jer ceo život koristim GR lakove ili Flormar i nikada nisam dala više od 120din za lak za nokte.

Sigurno ću ponovo kupiti ovaj lak i volela bih da imam vise boja, jer sam konačno pronašla lak koji ispunjava sve moje zahteve :)  Po mom mišljenju, vredi svaki dinar.
Da li ste probale ovaj lak i kakvo je vaše iskustvo?  
Hvala što čitaš  :)