Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 13. март 2014.

Masazer - Relax & Tone

Drage moje i dragi moji, evo jos jedne nase "uspesne" kupovine.

Pre tri dana na kucnu adresu nam je stigao masazer koji je kupljen preko sajta "Kupime.com". Redovna cena masazera bila je  oko 5 000din, a na popustu negde oko 1 600 din. Uz masazer se dobiju svi oni nastavci za 100 nekih masaza i uputstvo. Nigde nije pisalo da se dobije vec koriscen, prljav masazer sa izguzvanim uputstvom.

Kada smo otvorili kutiju imali smo sta i da vidimo. Izrada masazera je bila na visokom nivou. Kuglice koje (bi trebalo da) se vrte prilikom masaze se uopste ne vrte, a sama izrada istih tih kuglica je (malo je reci) fantasticna. Slike ce pricati umesto mene.













Nazvala sam broj telefona preko kojeg smo se dogovarali oko preuzimanja. Covek je najnormalnije i najljubaznije rekao da vratimo i da ce nam zameniti (kao da je vec znoa sta nam je poslao). Kada sam pokusala da objasnim da je kvalitet izrade jako los, prekinuo me je u pola recenice i najljubaznije ponudio da nam vrati novac.

Sestra nije pristala jer je putovala na dva meseca i nije imala vremena da se cima oko toga. 
Danas se javila i kaze da joj masazer spasava zivot  :D
Iskreno se nadam da ce potrajati.

Ne znam sta bih rekla...  Ako imate slicna iskustva (da ste z acenu novog dobili polovnu stvar) slobodno podelite sa mnom i utesite me  :)



Hvala sto citas  :)