Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

уторак, 25. новембар 2014.

Seminar Vurdelja Dragana

Oni koji me prate na instagramu (ovde), znaju da sam najavila ovakav post. 

Napisaću vam kako sam ja doživela ovaj seminar. Moram vam reći da su ovi seminari jako dobra stvar je ako uspešno iskoristite bar jedan trik znači da je seminar vredeo, a ja sam videla bar tri trika  ;)

Evo šta sam pronašla od informacija:

Dragan Vurdelja, ugledni make up artist, tokom svog boravka u Beogradu, a nakon velikog uspeha na Londonskoj nedelji mode ce odrzati serijal seminara o najnovijim make up trendovima:
-Old school- new tricks (conturing and highlighting)
-Make up trendovi sa svetskih nedelja mode za prolece- leto 2015.
-Ethnic skin


Seminari ce se odrzavati nedeljom od 15-17h u skoli sminke Dragan Vurdelja, Prote Mateje 30.
Broj polaznika je ogranicen!
Cena u promotivnom periodu za prijavljene do kraja oktobra iznosi 50 evra.
Prijave na e-mail: majaradakovic@yahoo.com i 062/ 777 008

Na moju veliku radost imala sam tu čast da prisustvujem seminaru renomiranog šminkera Vurdelja Dragana, čiju impresivnu biografiju možete pročitati ovde. Zahvaljujem se mom prijatelju Galić Branku što mi je omogućio besplatno prisustvo na seminaru pod nazivom "Old school, new tricks!" koji je održan 23.11.2014. u Beogradu. 
Seminar se bazirao na ujednačavanju tena i nanošenju ajlajnera.

Jedina slika na kojoj se vidim :)

Pošto sam završila sa formalnostima, sada da vam prenesem svoje oduševljenje  :D

Slike su tu, naravno jer su uz njih informacije potpune  :)

Prijatno okruženje

Prvo je bilo reči o samoj pripremi kože za šminkanje. Čišćenje lica i nega. Slažem se da je ovo veoma bitna faza, jer šminka naravno da uvek lepše izgleda i manje se primeti na negovanoj koži.
Što se mene tiče ovo je moguće ispoštovati ako šminkate jednu devojku, eventualno dve i njima se maksimalno posvetite. Ako imate 5 ili 6 devojaka i treba da ih našminkate do 13h da stignu na venčanje, nema tu mnogo mesta za negu  :)
Devojke treba same kod kuće da neguju lice i pripreme ga za šminku (piling, hidratacija...).
 
Nakon toga ten. Naredjali su se proizvodi mnogih poznatih brendova kao što su ARMANI, TOM FORD, MAC, NARS... Konturisanje lica (da ne kažem hajlatning i konturing)  :)
Ten savršeno odradjen. Ne znam koliko ćete videti na slikama. Znate da na slikama (nas običnih smrtnika) šminka nikada ne izgleda realno.

Par (za mene) novih trikova i beauty blender (kao što možete da vidite dole na slici)...


Spomenuh brendove koji kod nas ne mogu da se kupe ili je vrlo teško doći do njih. To bih navela kao manu, jer koliko ljudi u Srbiji može sebi da priušti tu šminku (kao i taj sundjerčić koji kod nas postoji samo kao loša kopija)... Ali dobro, tu je internet pa ko voli nek izvoli, sve se može poručiti (uz manji ili veći rizik da će nam neki kinez spakovati pesak umesto šminke)...
Na red je došao ajlajner. Kao što već znate (ili ne znate) mladi gospodin Vurdelja je za kompaniju AURA kreirao gel ajlajner - evo i link (ne znam samo ko će mi platiti za ovu reklamu :D ). Na seminaru nam je predstavio sasvim drugačiji način nanošenja ajlajnera (od onoga na šta smo mi navikli)... Stvar je ukusa, ali ako mene pitate, ovaj način je nosiv i privlači pažnju svakako (u pozitivnom smislu). Probaću uskoro, očekujte na instagramu  ;)
D


Ovako devojke slušaju na seminaru...

Savršen karmin za ovaj look


Krajnji rezultat

Opet moram da vas podsetim da je blic jednako pomogao i odmogao... Mnogo prirodnije i lepše je sve izgeldalo uživo. Savršeno iskonturisano lice!

Vidite šta sam zatekla tamo!  Profesionalac, očigledno koristi samo najbolje  :)
Zbog velikog interesovanja ovaj isti seminar će biti ponovljen 20.12. 2014. Informacija iz prve ruke  :)

To bi bilo to. Nadam se da ste uzivali bar upola koliko sam ja i da sam uspela da prenesem bar deo opuštene i prijatne atmosfere.Da li ste vi nekada prisustvovale ovakvim seminarima, ako jeste kojim i kakvo je vaše iskustvo bilo?Hvala što čitaš  :)