Translate

Svilene trepavice

Konačno možete imati zanosan pogled i trepavice o kojima ste oduvek maštale...

Make up - Moj rad

Neki od mojih radova

Sadrzaj mog metalnog koferceta

Zavirite slobodno ;)

Rad na recnom brodu

Kako sam ja otisla...

Vestacke trepavice

Za ili protiv?

четвртак, 25. децембар 2014.

Angel - Thierry Mugler - LJUBAV!

EVO KAKO SAM SE ZALJUBILA!!!!!

Ovaj post odlažem, kao treba mi još malo vremena da bih stvorila pravu sliku. Ne! Ne treba mi!
Treba mi samo dnevna svetlost da u najboljem mogućem svetlu uhvatim aparatom svu njegovu lepotu (nisam sigurna koliko sam uspela).

Thierry Mugler - Angel Rising Star 100ml (refillable version)

refillable version
refillable version
refillable version
refillable version


Verujem u ljubav na prvi pogled, ali meni se nije desila (do sada). Suviše sam realna da bih se prepustila tek tako.

Ovaj parfem sam probala pre nekoliko godina i dobro se sećam moje tadašnje reakcije. Momentalna mučnina. Nisam mogla da razumem kako devojke mogu da stave tako nešto na sebe. *

Nisam tip koji voli prejake parfeme, ali mi je i prag tolerancije na iste veoma visok. Takodje se sećam horora koji mi je sestra priredjivala svaki dan sa Avon-ovim Far Away parfemom... 


Obožavam parfeme. Da sam u mogućnosti verovatno bih ih imala 16021792185 (za dan, za noć, za izlaske, za šetnje, za leto, za zimu, za jutro, za podne, za posao, za šoping, za trening, za spavanje...)

Moja koža je jako čudna i svaki parfem se promeni na njoj. Svi znamo da se parfem promeni, ali kod mene se BAŠ promeni da ne možete ni da naslutite koji je to parfem. 
Jednom prilikom sam u parfimeriji probala neki kul, novi, elitni parfem. Pečena paprika! (ona crvena špicasta za salatu sa blim lukom!) BUKVALNO miris pečene paprike  :D
Takodje svaki parfem i koji se promeni nekako vuče na kiselo (kiselo - D&G Light Blue).

Sećam se 2004. godine kada je sestra "radila Avon". U katalogu se pojavio novi parfem "Surrender". To je poslednji parfem za kojim su se okretali i pitali me koji je to parfem. Svaki put kad bih ga stavila bar jedna osoba je rekla kako je divan i pitala koji je to parfem.
Na žalost, on se odavno više ne proizvodi. 


Od onda sam pokušavala da pronadjem nešto što mi odgovara, ali bezuspešno. Bili su ok, ali niko me nikada nije pitao koji parfem koristim :(

Da se vratim na zvezdicu gore...
*Pre nekoliko dana imala sam priliku da biram parfem za sebe. Deda Mraz me izgleda baš voli pa je rešio da me obraduje, a ruku na srce baš sam bila dobra cele godine. 

Svima je dobro poznato pravilo "Ne više od tri parfema". Kao malo majmunče morala sam dobar deo pomirisati kako ne bih slučano propustila nešto. Možete da zamislite zbrku! Iako znam da se parfemi ne biraju tako, ja sam to uradila (isto kao što znam da se puder bira u nijansi kože, ali ja ipak stavim 2 nijanse tamniji i ešarpu) O:)
U momentu kad mi je već bilo muka bio je red da izaberem nešto. Od 4 koja su završilana mojoj koži, odabrah jedan, kao odlučila sam. Odluka je pala na Armani - Si. Nakon toga dobila sam jednu pumpicu "Angel"-a za vrat uz komentar "Sada je možda prejak, ali videćeš za pola sata..."
Hm, od svih onih pomešanih mirisa ovo je bio šlag na tortu. Hitno mi je bio potreban svež vazduh. Izašla sam navlačeći duks na vrat kako mi ne bi miris "Angel-a" ostao na jakni. Prvi moj susret sa ovim parfemom je prošao neslavno, pa sam bila oprezna i nisam želela da perem jaknu (kad joj još nije vreme).


Nakon nekog vremena (kada sam se izluftirala) samo u momentima sam osećala prijatan miris oko sebe. Počela sam da njuškam jaknu i duks tražeći taj miris. Želela sam ponovo da ga pomirišim... Posle nekoliko minuta, opet i još jednom... Nisam mogla da se oduprem želji da ponovo osetim taj miris.

Iako je sestra uporno luftirala kola, kreveljila se i govorila da smrdim, ja sam se kao opijena samo smeškala i uživala. Kada smo došle kući znala sam da sam da sam pogrešila u izboru parfema. Kontaktirala sam prodavca i zamolila ako je ikako moguće da uz doplatu zamenim parfem. Na moju sreću bilo je moguće.

Tu noć nisam mogla da zaspim do 3 ujutru. Stalno sam razmišljala o tom mirisu, njuškala i jedva čekala da svane. 

Zar se ne osećate isto tako kad se zaljubite?  :)  Stalno mislite o toj osobi, uzivate u njenom prisustvu i zbog nje ne možete da spavate...  :)

Sutradan sam otišla da ga zamenim. U momentu kada sam ga stavila na sebe osećala sam se kao narkoman kad uzme dozu (ne znam iz iskustva, ali valjda je to taj osećaj)... Svaki put posle tuširanja jedva čekam da ga stavim na sebe i da osećam taj miris... 
Sada bih napisala da se sa ovim parfemom "Osećam čarobno", ali mi odmah sine slika Čvarkova i njegovo dobro poznato "Sad ću se u*rati"...


Sestra i dalje luftira i buni se, ali živ se čovek na sve navikne... Ni ona mene nije pitala kada je koristila Far Away  :)

Izvini sestro, ali ako neko može da razume ljubav onda si to ti  :) 

Po komentarima na netu vidim da su mišljena podeljena i da se ovaj parfem ili voli ili mrzi, da sa njim nema izmedju.


Postoji interesantan sajt Punmiris gde možete naći skoro sve parfeme i sve o njima. Takodje dole možete pročitati utiske korisnika.

Da li ste se vi zaljubile ili još čekate? Ako ste se zaljubile očekujem vaše komentare... ko, šta, kako, gde  :)


Hvala što čitaš i komentarišeš  :)