Translate

четвртак, 21. новембар 2013.

PUPA maskare - Diva's Lashes vs Vamp

Kao neizostavni deo naseg magicnog nesesera i dnevne rutine ulepsavanja, bas ona je zasluzna za sjaj u ocima (ne racunam zaljubljenost). Svaka od nas se trudi da pronadje ono sto joj najvise odgovara. Buduci da su neke trepavice guste, neke retke, neke su duze, neke krace, svetlije, tamnije i zahtevi su nam razliciti. 

Ovde cu opisati moje iskustvo sa ovim maskarama. 





Moje trepavice su su dugacke, retke i svetle. Pre nego sto sam dosla do ovih maskara koristila sam dugo MAYBELLINE Colossal (zutu). Sa tom maskarom sam bila prezadovoljna jer je ispunjavala sve uslove. Lagana na trepavicama, toliko da cesto zaboravim i da sam je stavila (za razliku od maXfactor 2000 kalorija ). Koliko god slojeva da stavim ne naprave se one odvratne grudve. Ne kruni se i sto je jako bitno dugo traje, a i cena joj je odlicna. 

Zelela sam da probam nesto novo pa sam prvo kupila Diva's lashes i prvi utisak je bio "Nista specijalno za te pare". Bila je prilicno retka, kako to obicno biva sa novim maskarama. Naravno to nikada nije prava sika maskare. Dala sam joj drugu sansu, trecu, cetvrtu, petu i svaki put mi se sve vise dopadala. Za ovu maskaru vazi sve sto sam napisala i za MAYBELLINE.

Sledeci put sam otisla u istu parfimeriju i kupila Vamp. Naravno opet da probam nesto novo. Medjutim i posle 5 puta nisam promenila misljenje. Od pocetka mi se nije dopala. Ona je vise kremasta, teza je na ocima, cetkica je cudna i na njoj se zadrzava dosta nepotrebne maskare. Tesko se maze i trepavice se lepe. Oduzima mi mnogo vise vremena nego Diva's lashes, a u krajnjem rezultatu ima razike ali ne toliko velike (sto mozete da vidite na slici dole).

Inace svaki put kada skidam maskaru ja se prvo umijem kako bi se maskara razmeksala pa tek onda ocistim sredstvom za skidanje sminke. Kada se umijem ona se (normalno) razmaze po licu ali se nekako zalepi i treba mi vise vremena da je skinem.

Nekako mi je Diva's lashes draza. Uvek razmisljam koju da stavim, da malo promenim i uvek uzmem nju  :)  Vamp koristim za vecernju sminku.

Mana ovih maskara je njihova cena. Kostaju oko 2 000din u JASMIN-u. Ne mogu reci da je toliko velika razlila u kvalitetu u odnosu na MAYBELLINE.



Kakvo je vase iskustvo sa ovim maskarama? Jeste li zadovoljne? Ima li neka bolja koja ispunjava kriterijume?  :)

Hvala sto citate  :)


9 коментара:

  1. Levo izgleda prirodnije, mozda malo duze, a desno gusce, sto ja vise volim :) Iskreno, od Pupe sam koristila samo senke i parfeme, tako da ne znam kakve su im maskare..
    I ja najcesce koristim Maybelline maskare, i to svaku koja izadje, ali uvek se vracam onim starim teget i crnim okruglim :) Skoro sam uzela neke Bourjois i Golden Rose maskare, i nisam nesto odusevljena. A Max Factor 2000 sam poklonila drugarici :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kad si spomenula PUPA senke ja sam kupila dve njihove mono senke i odusevljena sam! Imam i SEPHORA maskaru ali je jos nova pa je retka i nije jos za komentarisanje :) maXfactor 2000 sam koristila celu srednju skolu :D sada mi ne odgovara vise.

      Избриши
  2. I meni ova levo izgleda prirodnije :) Što se tiče Max Factor 2000, osuši se već posle 5-6 korišćenja tako da postane skrou neupotrebljiva :/ Ja sam trenutno oduševljena sa dve maskare, prva je po preporuci nekog make up bloga, Essence I love extrime tj ona pink, s'obzirom da su mi kratke trepuške jako ih lepo izvuče, bez grudvica i onog groznog slepljivanja trepavica a cena joj je oko 600 din. A druga maskara je Astor, Big&beautiful BOOM! i trenutni favorit, bukvalno mi nije potrebno drugo nanošenje. Nju sam dobila od drugarice sa Kosova na poklon a kako je ovde nisam nigde našla, i dalje je dobijam svaka 3-4 meseca :) mislim da ni ona nije skupa ali meni savršeno radi posao :)
    Da li si imala iskustva sa nekom od njih?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam cula ni za jednu, ali mi ova druga zvuci primamljivije :) Ako je pronadjem negde javicu ti gde sam je nasla a i moj utisak :)

      Избриши
  3. slažem se s tobom, diva mi je nekako više za dan, a vamp za noć :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ovih dana mi đavo ne da mira i razmišljam se da uzmem drugu maskaru. Naime, ja već imam moju THE maskaru, moj sveti Gral-Masterpiece Max, ali me Pupine privlače. Dvoumila sam se između Vamp i Energizer. Presudila sam u korist Energizer, jer mi se četkica Vamp maskare nije svidela (nisam je još kupila). Nakon tvoje recenzije ću ipak još jednom da razmislim da li da kupujem Pupa maskaru ili ne. Da li iritiraju oči? Ja nosim sočiva te mi je podnošljivost jako bitna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene prilicno odbija cena ovih maskara. Mislim da mozes naci ovakva maskare i za manje novce. Sto se tice iritiranja ociju Vamp je malo jaca i nju uvek osetim na ocima, a sa Divom nemam taj osecaj. Ne verujem da ce ti diva smetati, ali za vamp ne mogu da garantujem. Nezgodno je jer maskare su nesto sto ne treba "pozajmljivati". Ja ih ne probavam u parfimerijama. Ako je tamo probas moguce da ti iritora oci jer su ih i druge devojke koristile. Razmisli jos jednom :)

      Избриши
  5. Super post, ja sam ti prava Pupa devojka :-) Imala sam obe ove maskare i Vamp mi se malo više dopala od ove crvene. Cena njihovih proizvoda jeste malo veća, tako da većinu toga kupim kad je neko sniženje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Dobro dosla u PUPA fun club :D I ja volim njhovu sminku, ali mi nije tako dostupna i finansijski, a i moram u BG ako hocu da kupujem, tako da ne mogu da "pratim" snizenja nego na sta naletim...
      Sto se cene tice da "malo" je veca :D Nisu normalni u Srbiji tako nabiju cene kao da milione zaradjujemo, a "preko" vece plate a nize cene, pa ko voli nek izvoli... Mogu tek da zamislim koliko ce MAC kostati sad kad se otvori u BG... O.o

      Избриши