Translate

среда, 5. март 2014.

Blogodarivanje za 8. mart - moje prvo darivanje :)

Drage moje dame, kako nam se blizi ovaj nas dan, resila sam da obradujem jednu od vas :)

Preuzeto sa  http://en.trend.az/article_photo/2009/03/07/8_mart.jpg
Ovo je moje prvo blogodarivanje i evo nekih smernica za vas koje se budete prijavile.

Resila sam da darujem dva pokloncica :)

ARTDECO torbica za cetkice sa 10 pregrada za cetkice (dve debelie, jedna srednja i 7 tanjih). Ukupna duzina cetkice (drska + dlacice) koja staje unutra je 16cm. Cetkice duze od toga vam nece stati.
Dimenzije zatvorene torbice 18cm x 10cm
Dimenzije otvorene torbice 30cm x 18 cm








A drugi poklon je Macadamia ulje za kosu od 30ml o kojem sam pisala u jednom od postova (evo link).




Jedan pokloncic ce dobiti devojka koja napise (po mom misljenju) najinteresantniji odgovor na pitanje "KAKO ZAMISLJAM 8. MART KOJI BIH VECNO PAMTILA?", a druga srecna dobitnica ce biti izvucena putem True Random Number Generator-a. Devojka sa najkreativnijm odgovorom ce moci da izabere koji od ova dva poklona zeli, a preostali pokloncic ide na adresu one najsrecnije od vas.

Resila sam da bilo koja devojka moze da ucestvuje u igri, jer postoje osobe koje ne pisu, ali prate blogove  :)

Ne trazim da serujete moj blog ne znam gde ili da posaljete na 10 e-mail adresa pa da cekate da se desi nesto lepo i nece vas zgaziti kamion ako ne serujete ovo...

Jedino ako zelite mozete obavestiti svoje drugarice kako bi i one ucestvovale u igri i dobile nagradicu, jer u blogodarivanju moze da ucestvuje bilo koja devojka. Muskarce na zalost izostavljam ovaj put, jer je ovo ipak nas dan  ;)

Ostavite komentar ispod posta, a ja cu u odgovoru ostaviti broj ispod svakog komentara kako ne bi doslo do nekih zabuna. Izvlacenje ce biti 07.03.2014. kasno uvece i dobitnice cu objaviti na mojoj FB stranici (evo link) i ovde u dopunjenom postu. U komentarima ostavite ime, prezime i pozeljno je ostaviti link vaseg bloga (ako ga imate) ili FB stranice kako bih mozda i ja saznala za neke nove blogove  :)  Svako ko bude komentarisao vise od jednog puta bice diskvalifikovan.

U ovom blogodarivanju mogu da ucestvuju devojke iz Srbije i iz regiona. Za tacne podatke cu kontaktirati osobe posle objavljivanja. 

Zelim vam srecu  :)




Hvala sto citas  :)







36 коментара:

  1. Probijam led :)
    Hmmm, verujem da savršen dan dolazi spontano, bez puno pripreme. Budim se ujutru i zatičem Najlepše želje i loto listić pored kreveta, što je u mojoj porodici već postala tradicija. Viđam se sa drugaricama i sve sa ružama u rukama krećemo da čestitamo drugu rođendan, i jedna drugoj praznik. Vraćam se kući i stiže mi poruka:"Izadji na terasu". Uzbudjena, izlazim i vidim dečka sa kako pušta gomilu balona do mene, a za jedan je zavezana malena kutijca sa nakitom. Silazim dole i zajedno idemo do "našeg" mesta, Mali znaci pažnje i ljubav koja mi je pružena ulepšaju mi svaki dan, pa tako i taj idealni 8. mart :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман6. март 2014. 08:14

    Ja nemam blog ali volim da ih citam previse i modne i sto se tice kozmetike. Divan giveaway :)
    ja sam na pocetku zabavljanja sa deckom, pre 4 godine na 8. Mart dobila crvenu ruzu. Cuvam je i dan danas, jer obozavam ruze isto toliko koliko obozavam njega. :)
    amy90vr@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 2.

      Volim da poklonim nesto sto ce nekome zaista biti od koristi ;)
      Hvala na odgovoru, srecno... :)

      Избриши
  3. Анониман6. март 2014. 08:51

    Posto nemam decka i nemam od koga da dobijem poklon ove godine, ovaj giveaway bi me zaista obradovao haha :D
    Ćatić Renata
    https://www.facebook.com/profile.php?id=1104981304

    ОдговориИзбриши
  4. http://cokinsvet.blogspot.com/ Ovo je moj blog,mada sam tek na pocetku,ali dobro,bice tu zanimljivih stvari!! :) Nemam jos uvek stranicu,bloga,ali i oko toga se razmisljam!!
    Posto jos nisam njegova zena,uvek me obraduje nekom sitnicom,cestitkom,cvecem,cokoladom,i ono sto mi napise u cestitki je sasvim dovoljno,da me drzi do sledeceg Dana Zena!! :) Divno darivanje!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 4.

      Hvala :)
      Eto lepih vesti :) Drago mi je da si odlucila da nam se pridruzis, ja sam davno trazila tvoj blog, ali nista nisam nasla. Odoh da vidim sta se tamo desava :)
      Zelim ti srecu :)

      Избриши
  5. Black Gold Visa bez limita i Sephora, Sppace n K, MAC i Boots :)

    ОдговориИзбриши
  6. Moj 8. mart je već organizovan. Moj osmogodišnji sinčić me vodi u bioskop da gledamo Gospodin Pibodi i Šerman 3D. Mnogo se radujem, jedva čekam subotu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 6.

      He he crtaci, obozavam ih :) Ja sam prosli vikend bila sa drugaricinim klincima da gledamo zaledjeno kraljevstvo, odusevila se :D Zelim vam lep provod i srecno :)

      Избриши
  7. Svaki dan koji provedem sa svojim deckom mi je kao Dan Zaljubljenih ili kao 8. Mart (zvuci otrcano, ali jeste tako, pocetak svake veze je uvek takav)... Moj idealan 8. Mart bi bio ceo dan preveden sa njim u nekoj setnji, bioskopu i nekoj vecerici a kao poklon koji bi ulepsao taj savrsen dan, ne bih volela da dobijem ni nakit, ni ruzu vec jednu malu, cupavu, belu zenku cincile da i moj Mikica (cincila) konacno ima devojku... I tako bi svi bili happy :)
    marina.horvat.di@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 7.

      Da, da znam o cemu pricas, jer je moj prosli 8. mart izgledao upravo tako (samo bez cincile, ona je stigla pre, u novembru ) :)
      Srecno :)

      Избриши
    2. Анониман6. март 2014. 16:55

      volim poklone

      Избриши
    3. Ovaj komentar je nevazeci, jer nema potrebne podatke!

      Избриши
  8. Aaaaaa sad tek vidim ovo da sam među blogovima koje rado pratiš, jaooo <3 divno HVALA!! I ja rado čitam tvoj blog od samog početka i divim se TVOM radu, hahahha (znaš ti zašto naglašavam ovo) :D Način na koji si organizovala giveaway je fenomenalan, uvek me oduševi kad neka devojka odstupi od kliše načina za nagrađivanje i smisli neki dobar uslov :D

    Ovaj praznik mnogo volim, ali je prvi put da ga neću provesti kao prethodnih 18 pošto sam se preselila u Bg zbog fakulteta i ne živim više sa porodicom. Tata ima praksu da posle posla svrati u cvećaru, knjižaru ili parfimeriju i istinski obraduje mene i mamu. Pošto toga za mene više nema, ostaje mi samo da zamišljam kako bi bilo kad bi bilo, tako da je ova tema kao stvorena za mene :D
    Što se tiče mojih želja - putovanje je ono što uvek priželjkujem. Kad pogledam sav nakit (ili bilo šta drugo materijalno) koji sam dobila od prijatelja, porodice i dečka, uopšte nisam sigurna šta mi je ko od njih kupio jer takve stvari ne pamtim. Ali kad odem sa nekim na putovanje, da me u sred noći probudiš znala bih da ti ispričam svaku sitnicu koju sam proživela. :D Takve stvari su jednostavno otete od zaborava. Da ne bude da sam prezahtevna, zadovoljio bi me i izlet negde daleko od grada, smoga i prašine... dobra muzika sa telefona i neka domaća hrana koja miriše na kuću. I da, bose noge bi bile idealne ako vremenske prilike dozvole - dosta mi je više čizama i zimskih cipela.
    Nadam se da sam uspela da odgovorim na pitanje, a sad odoh da smišljam svoj uslov jer i ja planiram svoj prvi giveaway! : :*

    milica_mrt@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 8.

      Hvala za pohvale i nema na cemu (za pracenje bloga), kako moj momak kaze "Sve po zasluzi" :D
      Takodje hvala za ovako opsiran komentar :D
      Srecno :)

      Избриши
  9. Posto nemam bujnu mastu,napisacu sta se desilo prosle godine za 8.-mi Mart,jer mislim da cu to vecno pamtiti :) Kolega sa fakulteta je taj dan dosao na predavanje,profesorki dao buket cveca,a nama (koleginicama) svakoj po jednu ruzu :D Ni jednu nije izostavio,a bilo nas je 30-ak :) tijanasimic994@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 9.

      Lepo je imati tako pazljive kolege :) Da neverovatno je koliko jedna sitnica moze da ti ulepsa dan :)
      Srecno :)

      Избриши
  10. Пре мало мање од годину дана сам се удала и одселила из Београда. Овај 8.март ће ми бити јако тужан јер први пут нећу добити руже од тате и брата. Али данас су ме моји ученици одушевили и донели мали поклончић пошто сутра немамо часове. То је мали знак пажње који ми је улепшао читаву недељу.
    Пошто ми је ово први 8.март који ћу провести као удата жена, усрећиће ме и гледање неког филма са мужем.
    Драгана Николић
    Мој блог је http://queenofmirrors.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  12. Mrnjaauuu, pozdravljam te :D Veoma pohvalno za ovako nesto, ne prestajes da me iznenadjujes! Poljubac za tebe! :* :*
    Jao 8.mart, pa to je u subotu, a ja jos nisam mami kupila poklon! Moracu sa tatom da se konsultujem da joj nesto lepo uzmem, posto ide na veceru taj dan, npr neku majcicu ili kosulju :) Ja bih najvise volela za pocetak momka da nadjem, a kad ga nadjem onda cu da razmisljam o 8-om martu i mestu na kom cemo ga provesti hehehe ...Uvek sam bila iskrena, a do tad, ja cu da kupujem pokloncice drugima i da ih obradujem. ;)
    mala mrvica
    https://www.blogger.com/home?pli=1

    ОдговориИзбриши
  13. volim poklone jednostavno posto nemam decka ali bilo bi vrh da dobijam i ja nesto

    ОдговориИзбриши
  14. Večno bih pamtila kada bih otišla u Diznilend!Ala bi to bio divan 8.mart i za mene i za moju porodicu!Ali pošto mi je Diznilend daleko,zadovoljiću se odlaskom u poslastičarnicu.Sreći čine male stvari zar ne? :*
    Emilija Novakovic (ex Lecei na FB),od skoro blogerka,nadam se da ću uskoro i ja biti u prilici da poklanjam :)
    http://emilijaema82.blogspot.com/2014/03/golden-rose-miracle-lash-maskara.html
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 13.

      Hvala na odgovoru, a Diznilend...i ja mastam o njemu :D Samo napred i sve pohvale da si dve tako velike stvari (blog i beba) pocela u isto vreme ;)
      Srecno :)

      Избриши
  15. Анониман7. март 2014. 09:01

    Za početak sve pohvale za blog koji rado čitam i obradujem se svakom novom postu.
    Ovaj mesec je za mene počeo jako turbulentno i zbog nekih neočekivanih promena sam pod konstantnim sresom. MM mi je zbog toga organizovao spa vikend za 8.Mart jer kaže da više ne može da podnese moju nervozu i da se iz aviona vidi koliko mi treba opuštanje. Danas pravo sa posla krećem put Zlatibora pa mogu u ponedeljak da potvrdima da li je bio za pamćenje :)
    Jelena (milojkovicjelena@yahoo.com)

    ОдговориИзбриши
  16. Pokloni su divni :-)
    Ja nisam neki romanticar i nisam previse mastovita niti zamisljam kako bi izgledao savrseni dan zena za mene ali imam jednu anegdotu koju cu dugo pamtiti i koja mi je ostala u lepom secanju. Naime, prosle godine na 8. mart dok sam bila u skoli tata je svratio u stan u kome sam zivela sama dok sam isla u srednju skolu i na radnom stolu ostavio malu kesicu sa poklonom i porukom ocekujuci da cu je videti. Medjutim, ja sam tog dana resila da posto je, jelte, 'moj' dan ne radim nista sto je vezano za skolu pa tako nisam ni pogledala radni sto kad sam stigla u stan. Istusirala sam se, popila kafu i legla da odmorim. Onda sam sa drugaricom otisla do grada i vrati se tek uvece. I onda me je tata pozvao da me pita kako mi se svidja poklon a ja sva u cudu pitala kakav poklon, misleci da se sali. Onda mi je objasnio da je ostavio kesicu na stolu i ja sam tek tad primetila da je nesto na stolu. U pitanju je bio mali, unikatni prsten koji sam dugo zelela da kupim :-) to je ujedno bio i najlepsi i najzanimljiviji osmi mart a taj prstencic je najdrazi poklon koji sam dobila iako je cena bila smesna :-)
    Zelim ti srecan 8. mart i sve najbolje :-)
    milicica1993@hotmail.com Milica

    ОдговориИзбриши