Translate

четвртак, 13. март 2014.

Masazer - Relax & Tone

Drage moje i dragi moji, evo jos jedne nase "uspesne" kupovine.

Pre tri dana na kucnu adresu nam je stigao masazer koji je kupljen preko sajta "Kupime.com". Redovna cena masazera bila je  oko 5 000din, a na popustu negde oko 1 600 din. Uz masazer se dobiju svi oni nastavci za 100 nekih masaza i uputstvo. Nigde nije pisalo da se dobije vec koriscen, prljav masazer sa izguzvanim uputstvom.

Kada smo otvorili kutiju imali smo sta i da vidimo. Izrada masazera je bila na visokom nivou. Kuglice koje (bi trebalo da) se vrte prilikom masaze se uopste ne vrte, a sama izrada istih tih kuglica je (malo je reci) fantasticna. Slike ce pricati umesto mene.













Nazvala sam broj telefona preko kojeg smo se dogovarali oko preuzimanja. Covek je najnormalnije i najljubaznije rekao da vratimo i da ce nam zameniti (kao da je vec znoa sta nam je poslao). Kada sam pokusala da objasnim da je kvalitet izrade jako los, prekinuo me je u pola recenice i najljubaznije ponudio da nam vrati novac.

Sestra nije pristala jer je putovala na dva meseca i nije imala vremena da se cima oko toga. 
Danas se javila i kaze da joj masazer spasava zivot  :D
Iskreno se nadam da ce potrajati.

Ne znam sta bih rekla...  Ako imate slicna iskustva (da ste z acenu novog dobili polovnu stvar) slobodno podelite sa mnom i utesite me  :)



Hvala sto citas  :)

4 коментара:

  1. Ja sam prošle godine preko jednog sajta sa popustima (ne znam da li da navodim ime) kupila kupone za klizanje, ali je klizalište bilo zatvoreno pre isteka mog kupona, pa sam zvala, ostavila podatke i najljubaznije mi rekli da će mi pare uplatiti na račun u banci i isto tako me najljubaznije iskulirali.
    posle mesec dana na istom tom sajtu se pojavila ponuda za magnetnu podršku za leđa, pa sam to naručila dečku. čekali smo pošiljku skoro 10 dana, i zvala sam milion puta, svaki put je bilo "danas će, sutra će" i prilično je bilo iritantno, jer ne možeš ništa za sigurno da isplaniraš nego čekaš kurira... i stigne čuvena magnetna podrška koja je izgledala kao ja da sam uzela iglu da proštepam po ivicama :) pritom je veličina za dete od 10 godina (a piše XL). ja se šlogirala i zvala da reklamiram i čovek kaže: "ne morate nam vraćati to, poslaćemo vam novo", baš kao da je to najnormalnije da ti stigne raspadnuto, naravno da sam htela da mi vrate novac, jer posle tog njegovog stava, pretpostavila sam da je svaka ista :)
    vraćanje novca je potrajalo par meseci i bukvalno sam im se smučila, jeste to bilo 1000 dinara i nije bilo vredno tolikog cimanja i nerviranja, ali nisam htela da ispadam budala, ipak je to mojih 1000 dinara i za to neću da me neko zeza (da se ne izrazim drugačije)...
    raspisah se, ali može da pomogne ovo iskustvo nekome :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :D bas si se raspisala, ali kako bi drugacije i objasnila sta ti se desava... Inace mi cesto uzimamo preko tih sajtova sa popustima, cak sam i ja davala ponudu za profi sminkanje... Ne znam da smo nesto lose prosli (osim jednog rucka na strandu, gde smo dobili becku sniclu kao koru od drveta i krompire napola pecene), ostalo sve je bilo i vise nego korektno... Uglavnom je to neka hrana i spa (Hotel Park i O Sole Mio)... Evo sad prvi put da je sestra uzela proizvod... Znam sta znaci traziti svoje pare (ja jos cekam ove iz Simpa - ima u jednom od postova) i reklamirati (poslednjih par meseci kod mene samo neke reklamacije, cak sam i neke cipele skoro vracala, mozda bude post i o tome :D )
      A DA!!! Upravo kao da je to najnormalnije da takav proizvod stigne... Inace ne mislim da su krivi ovi sa popusta, nego taj koji prodaje... Popusti su korektni i ispostuju svoj deo, a za ostalo njih briga....

      Избриши
  2. Ja sam jos davno preko sajte popusti.rs kupila 2 pismo torbice po ceni od 400 din. Sve je delovalo ok, cula sam se sa prodavcem koji mi je poslao katalog, izabrala dezen torbica i cekala :) Posle nekog vremena javio mi se prodavac da me obavesti da nisu u mogucnosti da mi posalju torbice izabranog dezena jer imaju veliku narudzbinu te da biram da li zelim da mi posalju neke 2 po njihovom ili da mi vrate novac. Izabrala sam ovo prvo i evo torbice ni dan danas ne videh :)
    Inace, ja sam svoj prvi masazer narucila preko Top Shopa, platila ga oko 4000 i pokvario se posle 4 meseca. Drugi sam narucila preko Limunda (nov), platila ga oko 1200 i evo ga jos radi :) Pozzdrav :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :D Mozda su hteli da ti posaljeu, ali su izgubili adresu ;) Trebala si ih zvati jos koji put da ih podsetis :D
      E ja ne znam da smo mi uzimali nesto preko top shopa, jedino iz Dormea i jednom su poslali navlake manje nego sto meni trebaju i bez problema su mi zamenili (uz neku malu doplatu) vec sutradan. Inace se trudim da kupim ono sto vidim i pipnem, ali ni to ne daje najbolje rezultate :D Pre neki dan sam reklamirala cipele koje sam kupila u novembru i ona postava unutra se sva iskidala i pocele da se odlepljuju spolja (inace je to vec drugi par istih cipela koje vracam), trazila novac, uz malo cekanja dobila i otisla u timberland i kupila cipele k'o svet, samo je sad jako vruce za njih, tako da do sledece sezone sta mi Bog da :D Ako se raspadnu, bice post o njima sigurno :D O ovim prethodnim jos nisam napisala...

      Избриши