Translate

четвртак, 27. март 2014.

Proizvodi koje obozavam i rado koristim

Evo liste nekoliko proizvoda koje vec dugo (neke i godinama) koristim i koji su se pokazali kao odlicno resenje. Naravno da bih mogla bez njih, ali ako bi ih nekada povukli iz prodaje bila bih veoma tuzna.
Verujem da se dobar deo vas oseca kao da sam zavirila u vase kupatilo i izvukla ovo  ;)





 
Ovako stoje stvari  :)

1. Pocecu sa SERICAL Frutta pakovanjem za kosu koje je privuklo paznju mnogih blogokoleginica i da ne bih pisala sad (po ko zna koji put na netu) o njemu i prenosila odusevljenje, potrazite na google-u ima vec milion postova u vezi sa ovim proizvodom.




2. Sledece na red dolazi Macadamia ulje za kosu o kojem sam detaljno pisala ovde i nesto bez cega ne dozvoljavam sebi da ostanem je ALOE LIPS (stik za usne) o kojem sam pisala ovde.






3. Deciji sapun uz koji je odrasla vecina nas  :)  To je sapun koji se proizvodi vec godinama i sa kojim su nas mame kupale kad smo bili bebe  :)  Ne priznajem ni jedan drugi sapun (ove vrste). Za tusiranje koristim ove sapune vec duze vreme.



Postoji ovaj obicni u belom pakovanju, med i mleko - zuti omot i sa alojom u zelenom omotu. Proizvodi ih Henkel i teze 87g sto moze da potraje.






4. Evo dva proizvoda koji su mi spasili zivot na brodu  :)  Prve dve nedelje sam imala uzasne zuljeve na nogama od novih cipela, pa sam morala izaci napolje i prvom prilikom kupiti hanzaplaste. Tada nisam znala koje da uzmem i po preporuci apotekarke sam kupila ove. Bila sam prilicno iznenadjena. Nisu se odlepljivali, i bili su udobni. Cak se desavalo da se i tusiram sa njima i nisu otpadali. Sledeci put sam kupila kutiju od 100kom (da se nadje) :D  Jos ih imam...
Kao konobarica u restoranu morala sam cesto prati i dezinfikovati ruke. Vreli tanjiri su takodje doprineli da mi popuca koza na prstima. Da ne spominjem svakodnevnu izlozenost hemikalijama (ribanje restorana, kabine, kupatila)... Koza na rukama mi je bila kao koza gustera, suva i ispucala... Jedan kolega sa broda mi je dao da koristim ovu kremu sa nevenom dok mi se ne oporavi koza. Odmah sam videla poboljsanje, a posle sam se i navukla na kremu  :D  Poklonio mi je  :)








5. Ovde vam predstavljam  ALOE PROPOLIS kremu koju sam "upoznala" pre godinu dana i od tada smo nerazdvojne  :)  O njoj cu pisati u jednom od sledecih postova jer zasluzuje potpunu paznju!

Konac za zube ORAL - B  koji je sastavni deo odrzavanja higijene mojih zuba. Imam jako guste zube (dva su mi morali izvaditi kad sma bila mala da bi stali svi) i cetkica ne moze da dopre do svih delova, pa sam primorana da koristim i konac. Na ovaj sam se navikla i stalno njega kupujem. Mozda postoji i neki bolji, ali ja ga jos nisam otkrila.








6. Za kraj sam ostavila NIVEA Intimo Sensitive - losion za intimnu negu. Probala sam i zeleni (Natural sa kamilicom), ali sam se ipak vratila na rozi i ne planiram da ga menjam. Jedno vreme sam koristila gore pomenuti bebi sapun (za intimnu negu), ali moja intimna regija nije bas bila zadovoljna  :D  Vratila sam se na staro i provereno  :)




Koje proizvode ste koristili i znate li za neke bolje?  




Hvala sto citas  :)



22 коментара:

  1. Probala sam par stvarčica, ali Macadamia ulje je ubedljivi pobednik! :)) Savršeno je!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ga obozavam i sve u vezi sa njim :) Volela bih da probam jos nesto od njihovih proizvoda, probala sam farbe z akosu, ali su bile uzasne... Volela bih onu masku ili kremu, ali sada trenutno mi ne treba imam jos pola kutije ovog pakovanja, znaci narednih godinu dana ne kupujem :D

      Избриши
    2. Ja imam i masku i kremu i od srca ti ih preporučujem, ako imaš suvu kosu, spasiće te! :)

      Избриши
    3. Hvala na preporuci, polako cu jedno po jedno probati :)

      Избриши
  2. Анониман28. март 2014. 11:08

    Koja je cena nivea losiona za intimnu negu?

    ОдговориИзбриши
  3. U Aloe Lips i Aloe Propolis kremu se kunem! :D Bez njih ne-mo-gu! :D Divni su! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aj reci :D A ja ne mogu to ljudima da prepricam i objasnim... Kad kazem cenu kreme niko vise nece nista da slusa, a svima je super kad vide efekat :D Stik nije skup pa se i odluce za njega, ali meni je bas olaksao zivot :)

      Избриши
  4. Aloja je majka za ubode od komaraca,veruj mi provereno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aloja je majka za sve :D Ja sam se preporodila od nje... Sredila imunitet, eserihiju i jos neke bakterije u mokraci... Herpes mi je poslednji put iskocio kad mi je baka umrla u januaru, ali nema tu aloje koja bi pomogla, a stik sam navikla da imam uz sebe i sta god da se desi ja samo stik :D Ko neka zavisnica :D

      Избриши
  5. Dečiji sapun mi je doživotni favorit :)
    S vremena na vreme mi se koža toliko iziritira da ništa ne smem da stavim na nju, i onda koristim samo ovaj sapun. Fasciniralo me je kako iskusni pirseri savetuju da se pirsing čisti samo ovim belim sapunom :)
    Moram da priznam da ostale stvarčice nikada nisam ni probala...
    Macadamia ulje za kosu sam dobila uz No Tangle četku, ali još ga nisam isprobala...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma da, bebi sapun je kod nas u kuci od kako ja znam za sebe :)
      Sto se pirsinga tice, nisam cula za bebi sapun, ja sam ispirala fizioloskim rastvorom dva puta dnevno prvih nekoliko (9 meseci), a onda se zagnojilo O.o Dobila sam savet (na kojem sam zahvalna do neba), 3% hidrogen i hidraciklin mast (mislim da je bilo dvonedeljni tretman). Posle tog tretmana, kuc kuc, nikad vise nikakvih komplikacija :)
      A sad BRRRRRRRRRRRRRRRZO u kupatilo operi kosu i probaj ulje!!! Ne znam samo kako te nije interesovalo do sada da ga probas :D Pa ja bih crkla od znatizelje :)
      Sta god od ovih proizvoda da probas, verujem da ces biti zadovoljna (osim konca za zube, on nije nista specijalno) :)

      Избриши
  6. Macadamia ulje je najbolje, prelepo miriše :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam godinama koristila ovu roze Niveu, isput eksperimentisala sa Clivenom, Avonom i Oriflameom. Trenitno koristim Eucerinov gel i najbolji mi je od svih do sada...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala taj eucerinov... Jesam cliven, carefree i jos neke, ali nivea se pokazala kao najbolja do sada... :) Videcu o cemu pricas ;)

      Избриши
  8. Meni Niveina kupka za intimu nikako nije prijala cak mi se beli sektret od njega pojavio i alergija me izbila .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce, svaka od nas drugacije reaguje... Verovavatno ti nesto nije prijalo. Koliko si je dugo koristila? Mozda je od neceg drugog? Ja je bas dugo koristim i nemam problema.

      Избриши
  9. A gde se mogu kupiti ovi proizvodi od aloje? Ja sam jednom prilikom htela da probam cini mi se bas ovu kremu medjutim rekli su mi da pozovem neki broj na koji se niko nije javljao i ja sam odustala.:)

    ОдговориИзбриши
  10. Ove dečije sapune i ja obožavam i koristim stalno godinama,kupim više komada pa ih držim među vešom ili majicama dok ne dođu na red za trošenje :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sestra mi rece skoro da je becutan sada bolji, da ne prave vise te sapune kao ranije kakvi su bili kad smo mi bile bebe :/ tako da mi sad koristimo te becutan sapune...

      Избриши