Translate

четвртак, 25. септембар 2014.

Lak za nokte Inches Aura - nijansa 315

Ovo je moja prva recenzija laka za nokte.

Slika je preuzeta sa zvanicnog sajta AURA

Iz nekoliko razloga nokte retko lakiram.

1. Mrzi me da čekam da se lak osuši
2. Obično mi traje dva dana
3. Mrzi me da posle skidam taj lak
4. Takodje mrzim neuredne nokte.

Iz tih razloga nokte lakiram samo na nogama (lak mi dugo traje - valjda zato što ne perem sudove i veš nogama, a i ako se skine ne vidi se od čarapa).

Za podlak, nadlak, medjulak, prekolak, ispodlak i koznaštajošlak sam čula tek kada sam počela da pišem blog. Nikada ih nisam probala, pa pišem recenziju onako izvorno kako smo mi "stara škola" naučili da ih lakiramo. 

Ovaj lak je za mene totalno otkriće!
Osuši se u roku od ODMAH!

Dok ostalim lakovima treba čitav vek da se osuše i gotovo uvek mi ostane reljef (od jorgana, jastuka ili ćebeta) po njima, ovaj lak je nešto sasvim drugačije.

Pre neko veče sam žurila u izlazak i nisam imala vremena da lakiram nokte, a bila sam potpuno sredjena (čak sam i kosu oprala). Nisam želela neuredne nokte. Crveni (ili slično tome) nokti bi samo začinili ceo moj izgled  :) 

Skroz spremna, već u cipelama i sakou, uzela lak, nalakirala nokte, sela u kola i posle 5 min vožnje stigla na odredište, sa potpuno suvim lakom (kao da je juče namazan). Jeste da je bio u jednom sloju, ali sasvim dovoljno da sine "crveno" u mraku.

Sutradan dodajte još jedan sloj ako vam je malo, mada je meni ovaj jedan sloj sasvim dovoljan. Kad se osusi, lak kao da malo izgubi sjaj (ne mnogo, tek tek), pa ako baš želite možete preći bezbojnim ili nadlakom (valjda on služi za to), ja sam i ovako zadovoljna.

Lak (u tom jednom sloju) mi je trajao nekoliko dana i kada se skidao izgledalo je kao da su mi vrhovi noktiju obrisani gumicom za brisanje. Ne otpadaju parčići laka, što se meni dopada, jer čak i kad se skidaju ne izgledaju jako neuredno.

Nikada ga nisam mazala u dva sloja da bih vam mogla reći kako se ponaša.









Bočica me podseća na OPI lakove (da ne kažem kopija istih), samo što je za nijansu manja (12ml, dok OPI ima 15ml). Cena mu je 253din na AURA i-shop-u. Takodje ga možete kupiti u Liliju i DM-u. Moj je nijansa 315, mogla bih reći da je tamno rozi. 




Ovo sam slikala da bi se bolj videlo da lak nije crven nego tamno rozi. Pored laka je NYX karmin 516a nijansa.






Zahvaljujem se  AURA kompaniji od koje sam dobila ovaj lak.  Da ga nisam dobila, verovatno ga nikada ne bih kupila jer ceo život koristim GR lakove ili Flormar i nikada nisam dala više od 120din za lak za nokte.

Sigurno ću ponovo kupiti ovaj lak i volela bih da imam vise boja, jer sam konačno pronašla lak koji ispunjava sve moje zahteve :)  Po mom mišljenju, vredi svaki dinar.




Da li ste probale ovaj lak i kakvo je vaše iskustvo?  




Hvala što čitaš  :)

10 коментара:

  1. Prosto ne mogu da verujem da je ovo jedan sloj. Izgleda fenomenalno.
    Ja volim one male Aurine SheBunny, uvek nađem neku zanimljivu nijansu. Doduše, koristim i ove silne podlakove i nadlakove pa ne znam koliko brzo se suše, ali probaj ih :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaaa jedan sloj, kazem ti sasvim dovoljno :) Eeee imam jedan sa sljokicama rozi neki 519 broj, ali mi se skine isti dan (bez nad i podlaka) O.o Jedino dobro kod njega tu gde se skine mozes da dodas, a da se ne vidi :D E pa kad meni ovaj izdrzi toliko, zamisli koliko ce vama izdrzati :)

      Избриши
  2. Jaoj, ja obozavam ovaj lak. Divna, divna, prava malinasta nijansa. Uvek kada ne znam koji lak da namazem, posegnem za ovim. Ja ga ipak mazem u 2 sloja, navika ili sta vec :) Super post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eee boja je fantsticna i obozavam tu boju! :) Bas kakosi je opisala malinasta :) Koliko ti se bro osusi kad ga mazes u dva sloja? Hvala :)

      Избриши
  3. 1. Mrzi me da čekam da se lak osuši :D ista prica. Ali pazi, ja se svaki put setim pred spavanje da treba da ih lakiram, i onda ustanem sa otiscima svega i svacega :D Moracu kupiti onaj sprej za brzo susenje :) Bas lepo izgleda lak na noktima i nije skup ne znam kako ga do sad nisam zapazila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da, nemam ja ceo dan pred sobom da sacekam da se gospodin Lak osusi (i NIKADA se ne osusi a d ga ne ubrljam)... A ne, setim se ja i ranije, nije samo pred spavanje, ali onda me lk sprecava da radim bilo sta drugo, tako da svesno ostavim to za pred spavanje :) Ej veruj mi i kad ti se skine, ako siu zurbi, skines ga za minut, za dva ga nalakiras i za 5 min skroz suv... Mozes da radis sta hoces :) OVo je idealan lak za mene :)

      Избриши
  4. Одговори
    1. Ja sam stvarno prezadovoljna :) Staaalno ga koristim i bas sam se vezala za njega :) Uvek mi je u tasni, za svaki slucaj ako mi trebaju lepi nokti na brzaka :)

      Избриши