Translate

понедељак, 6. октобар 2014.

MAC mono senka za oči

Ovo je moja prva i jedina MAC senka... takodje ovo je i početak redovne kupovine MAC senki  :D
Ove senke vrede SVAKI DINAR koji date za njih... 

Evo šta me je toliko oduševilo...



Pri mojoj prvoj poseti MAC prodavnici (o kojoj sam pisala OVDE) gde me je ljubazna blogokoleginica Ana (za čiji blog tada nisam ni znala) uslužila i nesebično pomogla da potrošim novce, došla sam do ove senke.

Posle (čini mi se) nekolikočasovnog biranja senki konačno se odlučih za jednu (kupila bih i više da nisu bile tako skupe). U tom momentu mi se činilo mnogo (oko) 1900din za jednu senku, ali sada bih kupila celu paletu ovih senki. Malo je reći da sam oduševljena. Ipak za 1900din dobijemo 3.4g senke koja traje čitavu večnost  :)

Da se vratimo temi. Kada sam došla kući, ne baš presrećna izborom senke (nije bilo ni jedne koja se meni svidela pa sam na kraju jedva izabrala PINK FRONTIER nijansu), ćušnula sam je na dno kofera za neke bolje dane. Možda sam se i pribojavala da je probam da se ne bih razočarala i u kvalitet...
Malo po malo, našla se ispred PUPA senki (za koje sam mislila da su najbolje senke ikada napravljene).

Ovde izgleda ko da vuče malo na narandžastu, a nije uopste takva


Čini mi se da je na ovoj slici nijansa najpribližnija realnom stanju  :)



Moram reći da se na slikama ne vidi prava nijansa!!! Ko je video ili koristio ovu senku zna o čemu govorim. Jedva uslikah i ovo, ali na slikama (u kutijici) izgleda malo tamnija nego što zaista jeste, a na ruci izgleda mnogo svetlija i jedva je uslikah. Ovu senku treba videti uživo da bi se stekao pravi utisak. Senka je sedefasta i toliko svečana, a opet je isto toliko nosiva (za svaki dan).





 
Sa NYX bazom (koja košta oko 600din), ova senka se odlično blenda i ne mrda CEO DAN! Odlično pigmentovana, pakovanje od 3.4g sporo se troši (iako izgleda kao da se kruni), a i kutijica je simpatična i lagana. Koristim je kao klasičnu senku (na starinski način). Nisam probala da je kvasim, niti znam da li su za to predvidjene...

Ne znam šta bih još rekla, a da već nisam... Ako sam nešto zaboravila da napišem slobodno pitajte  :)


Da li ste koristile i kakvo je vaše iskustvo sa ovim senkama?




Hvala što čitaš  :)


20 коментара:

  1. Za sada nemam nijednu MAC senku, ali sam sigurna da vrede svaki dinar! :)
    Ova nijansa je prelepa, i verujem da bih se i ja odlučila za tako neku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Priusti sebi br jednu. Idu praznici, pa samim tim i izgovori za poklone ;) Pocasti se bar sa jednom, neces se pokajati :)

      Избриши
  2. Meni ovo izgleda super, ali mi je žao da dam toliko para za jednu senku :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A jos na slici nije ni blizu kako izgleda uzivo. Iskreno i ja da ne radim, verovatno bi mi bilo mnogo da dam, ali ovako kada vidim na devojkama kako izgleda i kada znam koliko mi je lako i uzivancija da radim sa istom, pokupovala bih sve one koje postoje tamo :D

      Избриши
    2. Ja sam krajem septembra u Solunu naletela na 30% snizenje u ulici Tsimiski, vazilo je u Sephori, MAC-u, svim parfimerijama.. Ne znam koliko cesto to bude, nikako da se raspitam.. Konkretno, MAC studio fix fluid (bez pumpice) platila sam 22 eura (redovna cena u Grckoj i Italiji 31e, USA 27$, Bgd 4100 din). Pa eto ako neko ide vani, sad ce i bozicna snizenja..
      P.S. Milice, slucajno naleteh na tvoj blog, citajuci neke putopise i brodske dnevnike.. toliko si sjajno docarala brodsku avanturu, kao film da sam nocas gledala.. Svaka ti cast na upornosti i izdrzljivosti!
      Veliki pozdrav, Jelena

      Избриши
    3. Jelena, ja koliko sam obavestena MAC nikada nema snizenja... Ali nisam sigurna da li je to samo za Srbiju... Bas cu proveriti tu informaciju. Imas pravo da je preko sminka jeftinija :)
      Hvala ti za ove lepe reci i drago mi je da si uzivala citajuci... Opet sam konkurisala za brod, pa ako budem te srece, bice jos postova za citanje :)

      Избриши
    4. MAC Thessaloniki, Tsimiski 53, adresa na zvanicnom sajtu, zvanicna prodavnica, bilo je snizenje na sve proizvode. Nikad ne kupujem u nekim sumnjivim radnjama. U Italiji snizenje u MAC-u nikad nisam videla, a cesto sam tamo i drugarica koja tamo zivi kaze da nije ni ona.
      U Solunu je te subote bio popust u Tsimiski ulici (najelitnija shopping ulica) u bukvalno svakoj parfimeriji i drogeriji, pa se i MAC pridruzio akciji. Kriza i njih drma, mozda zato.
      J

      Избриши
    5. Juce sam saznala informaciju iz prve ruke, bio je popust, ali samo u Grckoj i da jeste zbog krize... :)

      Избриши
    6. Cao. Evo ja posle godinu dana komentarisem. Vratila sam se iz Soluna pre nedelju dana. U MAC radnji popust je bio 23% na sve proizvode. Isplati se bas. Inace,odlicna si. Pozdrav!

      Избриши
    7. Nikakav problem, svaka informacija je dobrodosla ;) Nisam znala da MAC daje popuste O.o To je odlicna informacija. Hvala, hvala :) Pozdrav :)

      Избриши
  3. Одговори
    1. Stvarno je prelepa :) Opet ponavljam i vrabac na grani naucio da je mnogo lepsa uzivo nego na slici :)

      Избриши
  4. Uh, na ovoj poslednjoj slici je predivna nijansa :) Imam ja na wl mnooogo toga iz MACa...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo polako, jedno po jedno ;) Samo postavis sebi prioritete i da vidis kako ide :D Ja senke obozavam, ali ipak kuujem ono sto mi treba u datom momentu :) Eeee kada bi nam neko dao neku zlatnu karticu i pustio nas da kupimo sve sto nam "treba" ili se nalazi na nasoj WL :D

      Избриши
  5. Hvala za link! :) Samo ti javi kad imas viska para - svasta cu da ti otkrijem.... hihihihihi

    ОдговориИзбриши
  6. Ćao Milice,
    Jako mi se dopadaju njihovi brendovi i čim sakupim pare probaću neku senku.Želim da te pitam da li si izimala karmine od njih i da li si zadovoljna?Puno pozdrava Matea.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cao Matea. Kako mislis dopadaju ti se njihovi brendovi? Od karminka nisam nista probala, ali devojke kazu da su im mat karmini odlicni, a ovi drugi nista posebno... Veliki pozdrav i tebi :)

      Избриши