Translate

недеља, 30. новембар 2014.

AURA Explicit - Ulje za kosu

Evo došlo je vreme da podelim sa vama moje utiske  :)

Danas ću vam predstaviti Aura Explicit - Nourishing Hair Oil Treatment (rich in Argan Oil). 
Hranljivi uljani tretman namenjen negovanju slabe, oštećene i hemijski tretirane kose.
Šta o ovom proizvodu kaže proizvodjač pročitajte ovde.

E pošto sam prepisala sve sa ambalaže da počnem sa onim što vas najviše interesuje.


Moje iskustvo

Kao što već znate (ili možda ne znate) za negu moje plave farbane i izblajhane (pramenovi su krivi za to) kose koristim Macadamia ulje o kojem sam pisala ovde
Jednom prilikom dobila sam ovo ulje i dugo odlagala probavanje istog. Volim da koristim proverene proizvode i kada mi je neki proizvod dobar teško se odlučujem da ga zamenim.

"Sad idem u grad treba mi lepa kosa... Ok uzeću ipak Macadamia, to mi je provereno...", "Sad idem na fax nema baš smisla da idem sa metlom na glavi, ajde probaću oaj Aurin sledeći put..."
I tako sam ja moje "probavanje" odlagala.

Prvi put kada sam ga stavila na kosu, nisam primetila da bilo šta radi. Vratila sam ga u vitrinu i ostavila ga da se malo privikne na mene.
Miris mi nije dao mira i morala sam ga probati ponovo. Opet ništa bitno... I tako sam ja bila uporna sve dok nisam primetila da mi je posle izvesnog vremena kosa malo došla sebi. Znači, ako već prvog puta ne vidite rezultate budite strpljivi. 

Što se učinka tiče stvari stoje ovako. 
Moja kosa kada se opere i kada stavim Macadamia ulje ona je mekana, svilena i lepršava ali je kao ona pena na štapu sto se kupuje deci na seoskim slavama. Sutradan je super.
Sa Aura uljem kosa je mekana, svilena i lepršava ali je mnogo smirenija i nekako malo teža.

Prednosti:
 - Miris (malo je jači ali meni se dopada i dugo se zadržava u kosi)
 - Učinak
 - Ambalaža (koja je savršena)
 - Cena (na sajtu stoji 479din, evo i link)
 - Domaća proizvodnja




Ako mene pitate kao treba da izgleda ambalaža za ovakav proizvod, ja bih rekla ovako.

Staklena bočica (30ml), sa pumpicom koju moram da pritisnem 4-5 puta za moju dužinu kose, koja se lepo zatvara (sa onim osećajem klika) sa ovim providnim poklopcem.
Znam da sam napisala 4 - 5 puta, ali nemojte da vas to uplaši. Jako malo proizvoda izlazi i super je što možete da dozirate tačno onoliko koliko vama treba i bas sporo se troši.

Takodje postoje ove "reckice" (kako ih ja zovem) na grlu bočice i gore na pumpici u obliku strelice što sprečava klizanje prstiju (što me užasno nervira kod nekih pakovanja kao što su Serical maske za kosu koje kada su mi mokre ruke ne mogu da otvoim, a obično su mi mokre ruke kad perem kosu)  O.o

Mane:
 - Ne vidi se rezultat odmah
 - Miris bih navela i ovde jer je malo jači pa se možda nekome ne bi svideo

Evo i sadržaja preparata:




Jeste probale ovo ulje i kakva su vaša iskustva? 



Hvala što čitaš  :)






12 коментара:

  1. Koristila sam dugo Aura silikonske kapi kad sam se farbala u plavo i bile su mi jako dobre,ovo ulje nisam probala ,zvuči zanimljivo :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Silikonske kapi kazes? :) Nisam znala da postoji, ali ako kazes da su dobre, procunjacu malo po netu da vidim o cemu se radi pa mozda i probam :)

      Избриши
    2. Koliko me sećanje služi,kutijica je bela sa zelenim i piše silicone drops,meni su bile spas kad sam se punih 10 godina blajhala i farbala u belo,uvek sam imala lepu kosu zahvaljujući njima,obavezno probaj :)

      Избриши
    3. Bas cu pokusati da ih nadjem ako ih ima u prodaii i probam :) Hvala na preporuci :)

      Избриши
  2. Sećam se da sam je davno koristila, ostala mi je u lepom sećanju. A onda me je moja ludost odvela do nekih drugih, sada već dugo trošim Avonove, jednu sam kupila, drugu dobila i ima već 100 godina kako nisam kupila ništa drugo. Jedva čekam da potrošim pa da isprobavam dalje :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaa ova stvar se prilicno sporo trosi, jos kad imas dva pakovanja traje citavu vecnost :D Meni tako kad dosadi nesto ja kupim nesto drugo pa koristim, a ovo ostavim po strani i onda kad mi dosadi to drugo, ja malo yamenim :D Vredi probati :)

      Избриши
  3. Trebalo bi mi nešto što mrvicu oteža kosu,jer stvarno se razleti nakon pranja :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se moje kose tice AMICA ulje mi j jaaaako otezalo kosu, da ne kazem ulepilo :D Mozda da probas ovo, ne znam, meni je malo smiri... :)

      Избриши
  4. Koristila sam samo macadamia ulje i avonov serum za kosu, ali vidim da i ovo ulje ima jako puno pluseva :)

    ОдговориИзбриши
  5. hahahahha ista stvar sa Serical maskom, prosto poludim svaki put kad se to desi! Koristim Avonove serume i Macadamia ulje, zadovoljna sam. Auru volim kao brend i rado ću probati kad potrošim zalihe :D

    ОдговориИзбриши