Translate

среда, 3. децембар 2014.

Aesop - Moje oduševljenje

Evo jednog neplaniranog posta...
*Sve slike su preuzete sa interneta

Retko se desi da me neki proizvod toliko oduševi da razmišljam o njemu duže od dan - dva. O ovoj kremi razmišljam već danima!

Neću vam pisati o brendu, ceni, ambalaži (koja izgled kao farba za kosu), napisaću vam samo moj utisak. 




Kako krene hladnije vreme krema za ruke mi se uvuče u torbu i ne izlazi odatle do leta. U torbi, u kupatilu, u sobi, u kolima, u kuhinji, svugde imam po jednu za svaki slučaj. Koža na rukama mi je toliko suva da mi ruke izgledaju kao da imam 60 godina, a ne toliko koliko imam  :) 

Mi smo devojke, žene i treba da budemo negovane. Koža treba da nam bude mekana, nežna i svilenkasta, a ne kao šmirgla i da škripi. Ruke su "prvi fizički kontakt" sa nekom osobom i treba da ostavimo utisak dame. Često nije moguće biti i dama i "kućna pomoćnica", pa još ako radimo posao gde su nam ruke izložene štetnim uticajima, ulogu dame možemo slobodno prepustiti drugoj ženi.
Ovo je zvučalo kao neka reklama  :D



Pre neki dan na red je došlo ribanje kupatila. Veliko ribanje podrazumeva detaljno spremanje celog kupatila i na kraju ribanje poda ribaćom četkom (dama). Kada radim sa jakom hemijom obavezno koristim rukavice i to one debele žute. Čim vidim da su se oštetile, zamenim ih novim. Ovog puta kasno sam primetila da su se pojavile rupice na njima. Kada sam ih skinula već je bilo kasno. Isprala sam ruke i naravno kao što sam i očekivala, moju već suvu kožu ovo je dotuklo... 

Spremajući kupatilo naletela sam na uzorke koje sam dobila u bašti Metropoliten parfimerije još letos kada sam bila na okupljanju blogera  :)
Ne znam kako te uzorke sam izgubila iz vida. 
"Balzam za ruke! Odlično! Baš ću sada da ga probam!"

Spremila sam se za spavanje i namazala ruke. 

"Fuj miris limuna!" bilo je prvo što sam pomislila, da bi se ubrzo (posle minut, dva) taj miris izgubio i ostavio trag svežine i čistoće.
Jedan sloj koža je upila u sekundi, drugi, treći... Potrošila sam skoro ceo uzorak. 
Ne mogu da vam opišem koliko se promenila koža na mojim rukama. Zategla se, vratila joj se prirodna boja i elastičnost... Taj osećaj je ostao do jutra. Posle nekoliko pranja ruku koža je i dalje bila u boljem stanju nego pre kreme. Već je danima ne koristim i koža se vratila na staro. 

Ja vam ovde prenosim oduševljenje od samo jednog nanošenja! Ne mogu ni da zamislim kakva bi koža bila posle družeg korišćenja.

Ujutru sam otišla na sajt Metropolitena u potrazi za cenom. 3.025,00din za 75ml... kad me nije šlog udario... 
Prvi susret sa cenom je bio prilično neprijateljski. Danima već razmišljam o ovoj kremi i stavila sam je na wish listu za neka bolja vremena. 

Svakome ko je u mogućnosti da odvoji ovu svotu novca za kremu za ruke ovo je moja preporuka! Jedino što me teši je tih 75ml ("veliko" pakovanje). 

Uskoro će i ostali uzorci doći na red, ali tako u razmišljanju upadnem u dilemu da li uopšte da probavam ovo savršenstvo kad ne mogu da ga kupim...  :)


Evo nekoliko linkova o samom brendu detaljnije kod mojih blogokoleginica:

http://makeupandmore.net/blog/aesop-krema-od-mandarine/
- http://supernovakozmetika.blogspot.com/2014/05/promocija-aesop-proizvoda-u.html
http://pudrijera.blogspot.com/2014/06/beauty-event-aesop.html
- http://wannabemagazine.com/beauty-trendovi-stigao-je-aesop/
http://budilepa.com/pticica-stize-nova/



 Da li ste koristile išta od ove kozmetike i kakvi su vaši utisci?



Hvala što čitaš i komentarišeš  :)





 

10 коментара:

  1. Skupa je jako, mada verujem sa je krema odlicna:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je skupa i pri samoj pomisli da mogu kupiti 10 mixa kremi jos mi je skuplja :D Ali kada znam koji efekat pravi (skupa je i dalje ali) razmisljam o njoj vec danima :) A znam sebe, jednom cu se pocastiti, samo je pitanje vremena :)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Jeste mnogo, ali mislim da je u zivotu je sve stvar prioriteta :) Evo npr meni bi bilo mnogo da dam za BMW 50 000e (zamisimo da ih imam :D ), pre bih otisla na put oko sveta a te pare, a nekome je to sasvim normalno jer voli taj auto i nikada ne bi dao te pare za putovanje :) "Ljubav" nikada nije skupa ;)

      Избриши
  3. Ja koristim njihovu kremu za lice i okoloočno područje i mogu reći da vrede svaku paru!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesu kvalitetne i dobre u odnosu na druge kreme kao Bioderma u odnosu na druge micelarne? :D To bi mi mnogo pomoglo :D Ako imas neku recenziju daj link :)

      Избриши
  4. Jao, tako je i meni sa Bioderma kremom (nije za ruke, no za telo, al je vrh). Al jeftinija je od ove tvoje, pa ću je sigurno uzeti uskoro :)
    A i ti šta kukaš - par šminkanja i zaradiš za kremu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahahah da da, bas si vickasta :D :'( :D Mora se od necega i ziveti, ne mogu Aesop kremu mazati na 'leb(a) (doduse pakovanje bi i moglo proci kao one pastete u tubi) :D

      Избриши
  5. Skup brend nažalost, ali koliko čitam recenzije, poprilično kvalitetan :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rekla bih da je ovaj brend za Wish listu, pa jednog dana, polako jedno po jedno ;)

      Избриши