Translate

уторак, 9. децембар 2014.

LR kozmetika u Srbiji

Znate li za ovu kompaniju i da li ste koristili nešto od njihovih proizvoda? Kakvo je vaše iskustvo?

*Sve slike su preuzete sa interneta
 
Pre neko veče imala sam priliku da prisustvujem prezentaciji LR Health and Beuty kompanije kao i njihovih proizvoda, kako "jestivih" tako i kozmetičkih.


Evo nekoliko informacija koje sam ja dobila (i zapamtila). Neću vas daviti, obećavam  :)

Nemačka kompanija koja putem mreža distribuira svoje proizvode u 26 zemalja širom Evrope.
U Srbiju su došli ne tako davno, a u Novi Sad pre 8 meseci.
Fresenius institut (za koji sam ja prvi put čula, ali sreća google zna sve) garantuje za kvalitet "jestivih" proizvoda.

Postoji više vrsta i linija proizvoda (ja bih ih podelila ovako): 
          Vrste
- Proizvodi koji se piju (proizvodi za zdravlje)

 

- Proizvodi za spoljnu upotrebu - za negu (kreme, mleka, tonici...)




- Proizvodi za ulepšavanje - Šminka, parfemi (iza kojih stoje poznate ličnosti kao što su Bruce Willis, Heidi Klum, Ralf Möller, Marcus Schenkenberg, Karolina Kurkova - Viktorijin "andjeo")















          Linije
- Aloe Vera
- Micro Silver Plus
- Racine
- Linija za muškarce
- Bebi program

Nekoliko sertifikata koji stoje iza ovih proizvoda...
Proizvodi od aloje, sa alojom i na bazi aloje...




Cela ova priča mi deluje kao Aloja FLP (Forever Fiving Products), čak postoje i proizvodi koji se koriste za istu svrhu, samo se drugačije zovu (našla sam sličnost sa alojinim First-om, propilis kremom, "žutom bocom", ko je koristio ove proizvode zna o čemu pričam).

Probala sam napitak Sivera od aloje, sa dodatkom meda i koprive i mogu reći da je prijatnog ukusa, ukus nije onakav kakav očekujemo (kao ona voda iz mariniranih šampinjona).
Naravno ovim proizvodima treba dati vremena da bi pokazali neke rezultate. Ovo ipak nije šminka da nanesemo na lice pa vidimo kako se ponaša u narednih nekolio sati...

Takodje sam probala tri parfema i malo je reći da sam se oduševila  :)
Devojka je na prezentaciji rekla da u zavisnosti od kože parfemi mogu da se zadrže na koži i do 24h, što ja mogu da potvrdim (uz tuširanje i pranje ruku) i naravno da se miris u ta 24h promenio nekoliko puta, ali je do kraja ostao prijatan. Duks mi još uvek miriši. Ni sa jednim parfemom do sada nisam imala ovakvo iskustvo. A i cena im je pristupačna što je takodje doprinelo mom oduševljenju  :)  Cena se kreće od 15 do 40e za 50ml.

Planiram da probam i ostale proizvode i bilo bi mi drago i od velike pomoći ako biste mi napisali vaše iskustvo sa ovim proizvodima!


Evo i kataloga KLIK, bacite pogleda za malo detaljnije informacije.




Hvala što čitaš i komentarišeš!  :)

5 коментара:

  1. Nisam cula za ovu kozmetiku,pa samim tim nista nisam ni probala,ali volim da probam novosti!! :D Pa cekam da mi nesto preporucis!!?? :P :D

    ОдговориИзбриши
  2. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Malo sam koristila dekorativnu kozmetiku, jedino sam neke parfeme probala, i mogu reci da se zaista dugo oseca miris.
    Ja sam pocela da koristim Aloe Vera gel sa ekstraktom koprive, posle sam probala i neke druge preparate za ocuvanje zdravlja, i mogu reci da su zaista izvrsni preparati.
    Osim toga koristim i neke kozmeticke preparate sa Alojom (za tusiranje, pastu za zube, kremu za ruke ), i sa ovim preparatima sam zadovoljna. Mogu preporuciti i drugima da slobodno probaju. Pozdrav

    ОдговориИзбриши