Translate

понедељак, 12. јануар 2015.

Tag - Potroši 10 do proleća


Jeee još jedna igrica :)  Hvala Ani sa bloga Anin avon kutak što me je tagovala.

Ovo je moj prvi post "ove vrste". Nikada nisam radila te "potroši" tagove, pa mi ovo deluje sad baš interesantno. 
Za one koji ne znaju, pravilo igre je da izdvojim 10 proizvoda koje ću potrošiti do odredjenog datuma (u ovom slučaju do početka proleća). Često nam se vuku proizvodi po kupatilu i vitrinama, pa i zaboravimo na njih, a onda im istekne rok pa ih bacimo. Ovo je dobar način da uštedimo novac i nateramo se da završimo započeto. 

Evo šta sam ja izabrala da potrošim do 21.03.2015.  :)


Brinula sam da li ću sakupiti baš 10 proizvoda, ali kad sam počela da redjam ispalo je lakše nego što sam mislila.

Možete očekivati recenzije proizvoda u toku ove godine (neke pre neke kasnije), sad ih samo stavljam na listu  :)


Dakle:

1. Krema za lice - Organic SPA (samo joj je ime egzotično, niti je Ogranic, niti je SPA)



Neću je kupiti ponovo. Biće recenzija.


2. Okoloočna krema - RoC




Ističe joj rok sad u januaru pa je red da je potrošim. Biće recenzija.

 
3. Dezodorans - Aloe - Evo recenzija (klik) ako nekoga interesuje zašto ću ga kupiti ponovo  :)




Ostalo je još malo, ali već prilično dugo mi se čini da ga je malo, pa reko da se obavežem i požurim malo sa trošenjem.
Koristim ga već dugo i ponovo ću ga kupiti.  

4. Krema od nevena




Ovu kremu sam dobila još dok sam radila na brodu i spasila mi je ruke u tom trenutku. I njoj već joj ističe rok pa je red da se potroši  :)

 
5. Losion za telo - Isana Rossmann
 



Neću pisati recenziju posebno za ovaj proizvod jer nema šta mnogo da se kaže. Predivna, lagana, hidratantna tekstura koju koža brzo upija i blag i "čist" miris koji ostaje i do 24h na njoj (što mi se baš dopalo). Koža je hidrirana samo tog momenta i narednih nekoliko sati nakon čega se vraća na staro. Naročito posle tuširanja. Ne regeneriše kožu. "Drži vodu dok majstori odu!" Potrošiću ga zato što ga imam, ali ga neću ponovo kupiti.

 
6. Gel za tuširanje Balea


Skoro sam ga dobila. Bila je objava na instagramu, FB-u i na blogu  :) Nisam sigurna šta zapravo radi, ali u kombinaciji sa in shower mlekom stvara čuda  :)

 
7. Dusch Bodymilk Vanille - Limited Edition


Očekujte recenziju za koji dan. Oduševljena sam!
Ove dve Balea stvarčice sam skoro dobila, i skoro su nove, ali verujem da ću ih potrošiti jer sam se toliko zaljubila u njih da ih koristim svaki dan  :)


8. Freshka gora - Cimet pasta za zube



Kupih je odavno, ali nikako da je potrosim.  
Ova voda je od četkice koju umačem ne bi li zagrabila pastu. Nije bas higijenski, ali samo ja je koristim, pa mi se može  :D
Lep ukus, kao neki kolač da jedem i prija mi, ali nekad poželim onaj osećaj svežine u ustima, što sa ovom pastom ne dobijam. Čisti su mi zubi, ali nemam onaj osećaj hladjenja i svežine pa je ne koristim redovno nego kad se setim. Doživljaj u ustima je svakako drugačiji od onog na koji ste navikli. Kao da muljate glinu (zapravo to i jeste glina) po ustima, ali su zubi posle pranja nekako baš čisti i svidja mi se taj osećaj. Dopada mi se ova pasta i verovatno ću je kupiti ponovo, ali možda neki drugi ukus.

9. Macadamia ulje za kosu - Davno beše recenzija (klik)




Ostalo ga je još malo (okrenula sam bočicu naopako da vidite koliko mi je ostalo), pa bi bio red da se baci ambalaža  :)  Kupila bih neko grugo ulje da probam. Ako imate neko da preporučite slobodno  :)  Koristim AURA ulje i isto mi je ok.

 
10. Anticelulit gel



I za kraj... 
Pošto nikada ništa nisam radila u kontinuitetu (osim kad pijem neke antibiotike ili sam na nekoj terapiji), nikada nisam ni videla neke rezultate tih anticelulit gelova  :)  Sada sam rešila da otvorim novu kutiju i da je potrošim (zato što moram). Valjda će biti rezultata, taman do proleća da se sredim  :)  Dobro mi došlo da se nateram  :)


Tagujem sve devojke koje su voljne da raščiste svoje vitrine i kupatilo!  :)






 Hvala što čitaš i komentarišeš  :)



 


20 коментара:

  1. I ja tagovana,ali trenutno malo lenja. :)
    Izabrala sam proizvode,ali bi bio red da izbacim prvo onaj tag post do Božića. :D
    Uglavom eto i mene!
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ajde, nema lenjosti. Lenjost najgora bolest kazu :D Samo odabrati adekvatne stvarcice :)

      Избриши
  2. Orofluido ulje da probaše OBAVEZNO! :D
    Super si stvarčice odabrala, pišem i ja ovih dana, imam par tagova (svi znaju za moju bolest haha) :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znas da sam ga merkala, ali nikako da se odlucim na kupovinu... :) Pa sta sam drugo mogla da izaberem, ovo je sigurica da cu potrositi, sminka je vecna :D

      Избриши
  3. Sad nešto čitam i razmišljam, možda se i ja osetim tagovanom kod tebe, pa odradim. Samo da odaberem stvarčice ovih dana. Red je malo da odgomilam nagomilano. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Red bi bio, znas koliko ces se lakse osecati! :) Jos nisi pocela sa pisanjem posta?!!!! :)

      Избриши
  4. Sviđa mi se odabir i zanima me recenzija ovog Balea čuda od vanile,ne mogu da verujem da stika još imaš to samo znači da ću ga i ja trošiti cele godine jer sam tek nedavno počela :).Macadamia ulje je po meni the best of ali ako želiš da probaš neko drugo uzmi Velnea ulje u Liliju odlično je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ej Balea je odlicna, sto me nisi pitala danas prenela bih ti svoje odusevljenej uzivo :D A stik je nepotrosiv :D Videces, 6 meseci konstantnog koriscenja (svaki dan). Macadamia mi malo dosadila, volela bih da probam nesto drugo, malo da promenim, a imam jednu Velnea kremu za ruke koja je totalno beskorisna, pa sam malo skeptik kad je velnea upitanju :)

      Избриши
  5. bome lijepa brojka proizvoda do proljeća. sretno!

    ОдговориИзбриши
  6. Zanimljiv tag :) Mozda ga i uradim :) Srecno sa trosenjem :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super je "igrica" :) Onda se stvarno potrudis da potrosis nesto do kraja :)

      Избриши
  7. Super tag, baš interesantan pothvat :). Ne znam da li bih se odlučila za ovakvu "igru", nisam dovoljno disciplinirana za takvo nešto ;). Sretno s trošenjem :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Ni ja nisam dosledna sto se tih stvari tice, ali evo sad sam dala sebi sansu da vidim sta cu i kako :)

      Избриши
  8. Sviđa mi se odabir proizvoda, mislim da uz redovno korišćenje ne bi trebalo da bude problema u trošenju :) Baš me interesuje kakav će ti utisak biti o anticelulit gelu tj. da li ćeš primetiti neki efekat. Ja sam odradila 7 proizvoda do proleća, a moraću da se priključim i onom tagu do petog maja, ideja mi je fantastična, taman potrošimo neke zapostavljene proizvode i vidimo jesmo li dobro organizovane :) Srećno u trošenju! <3
    P.s. Očekujem recenziju Baleinog mleka :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :0 Daaa i meni se svideo tag pa sam ga uradila kako bih, kao sto sam vec napisala ispostovala bar nesto :) Ja vec vidim rezultate sto se anticelulita tice, a mazem ga tek nekoliko dana... Ej moram uskoro napisati tu recenziju, ali nikako da dodjem do kompa, sve nesto na frku i na kratko... :)

      Избриши
    2. Ma biće to sve superiška! :) E pa odlično da to čujem, inače sam nepoverljiva prema anticelutit stvarčicama. Ma samo polako, ja čitam kad god da bude :) <3

      Избриши
    3. I ja sam nepoverljiva bas sto se toga tice, ali konjska mast je pobedila i odlucila sam da uzmem od istog proizvodjaca i nisam pogresila :D To je ujedno i moj pri anticelulit tretman u zivotu, ne znam kako drugi rade i da li uopste rade posao, ali meni ovaj radi :) Hvala sto pratis :) :*

      Избриши
  9. koliko mazalicaaaa :) sretno u trosenju i "mackanju" :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Linijom manjeg otpora ;) Da se trosi ono sto se moze potrositi :D Necu valjda sminku da izaberem, koju svakako ne mogu da potrosim ni za godinu dana, a ne za dva meseca :) Ovo svakako ide, bar kod mene ;) Hvala :)

      Избриши