Translate

понедељак, 7. март 2016.

Olival za telo i lice



Dugo nisam pisala kozmetičke postove, pa evo jednog za promenu. 

Dobila sam proizvode na testiranje i da napišem svoje mišljenje o njima.
Retko se prihvatam ovakvih saradnji jer znate da ja postove pišem onako iz srca i iskustva i ne volim da umotavam i pakujem, nego pišem onako kako ih zaista doživljavam. Takodje ne volim da mi neko sedi za vratom i tera me da pišem recenzije. Ovog puta sam napravila izuzetak i drago mi je zbog toga.




Ovde ću vam pisati o OLIVAL CC kremi sa uljem smilja i čarobnom mleku za telo.

Pre svega ukratko za one neupućene kao što sam ja bila, upitanju je hrvatski brend, prirodna kozmetika, širok asortiman proizvoda za negu kose, tela, lica, nogu, preparati za sunčanje, masažu, farmaceutski proizvodi...
O samoj Olival kozmetici pročitajte OVDE , a o linijama proizvoda koje nude možete čitati više OVDE, takodje ih možete pratiti na FB OVDE i OVDE.

Da predjemo na stvar.


OLIVAL CC krema sa uljem smilja (50ml)



Proizvodjač formulom 7u1 obećava ujednačen ten, negu i zaštitu od spoljašnjih uticaja, prekrivanje crvenila kože, hidrataciju kože, prirodan izgled kože, snažan ANTI AGE učinak, SPF 12.




Da vidimo šta je od svega ispunjeno u mom slučaju?

Sedela sam u sobi kada je poštar doneo paketić. Otvorila sam i naravno kako mi devojke to obično radimo rešila da samo malo proizvoda istisnem čisto da vidim kakva mu je struktura. 

Moja prva misao je bila da je krema PRETAMNA za moj ten. Svetla sam i koristim nasvetlije pudere. Medjutim kada sam razmazala kremu po licu lepo se stopilo sa tenom i ujednačilo ga. Maaaalo je tamniji, ali meni lično to ne smeta.







* Kada se lepo razmaže još više se stopi sa kožom. Ne bude ovako velika razlika i ne bude tako primetan.

Sledeće što je ostavilo utisak je miris. Predivan, ali malo jači, dugo se zadržava na koži, ali je prijatan i nije "naporan".

Iako sam šminker ne šminkam se često. Kada to radim gledam da proizvodi što manje opterećuju moju kožu, pa volim da koristim BB i CC kreme. Ne očekujem mnogo od njih i bitnija mi je činjenica da su prirodne, nego ostale njihove karakteristike.




Ova krema je namenjena svim tipovima kože, sa čime se ja ne bih složila. 
Moja koža lica je masna, a dehidrirana što je užas. Navikla sam da mi lice "sija", ali sa ovom kremom to je previše. 
Kao što već znate mojim idejama nikad kraja, pa sam odlučila da namažem kremu na moje izrazito suve ruke. Efekat je odličan! Pored toga sto mi je u momentu omekšala kožu ruku pokrila je sitne nepravilnosti i ujednačila boju, dala im izgled zdrave kože. Zato verujem da bi ova krema bila odlična devojkama sa suvom i normalnom kožom

Pumpica je odlična jer dozvoljava da istisnete proizvoda baš koliko vam je potrebno. Mekana i ne koči.




Žao mi je što ne odgovara mom tipu kože jer mi se stvarno dopada ideja proizvoda.






OLIVAL čarobno mleko za telo (200ml)


Nasuprot problema sa masnim licem, ostatak kože mi je izrazito suv. Zimi od hladnoće, grejanja i namirnica koje (ne)unosim u organizam, leti od prženja na suncu i tuširanja 5 puta dnevno.

Mleko za telo mi je uvek dobrodošlo, ali ga retko mažem jer nemam strpljenja da čekam da upije. Volim kada se preparati za negu tela lako razmazuju, brzo upijaju i lepo hidriraju. Ovo mleko je baš takvo. Lako se razmazuje, brzo upija i lepo hidrira. Složila bih se u potpunosti sa proizvodjačem u tvrdnji da "povećava elastičnost i rezultira svilenkastom mekoćom kože". 









Jedino što mi se ne dopada kod ovog proizvoda je intenzivan miris koji mi ne prija. Ja inače ne volim teške mirise u kozmetici (čokolada, badem) pa mi ni ovaj miris ne prija odmah po nanošenju, ali kasnije se razvije u prijatan blag miris koji ostaje baš dugo na koži. Najdraže od svega mi je što je proizvod prirodan (ulje lešnika, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana).

Pakovanje je toliko lepo da će mi verovatno biti žao da bacim ambalažu kad potrošim proizvod.

Ova dva proizvoda se mogu naći u DM drogerijama i TC Merkator. Nisam sigurna koje su im cene, ali videla sam da ima akcija u DM-u 30% na ove proizvode do 09.03.2016. pa požurite da iskoristite tu priliku, jer šteta bi bilo propustiti takav  popust  :)



Da li ste koristile ove proizvode? Kakva su vasa iskustva? 









6 коментара:

  1. Od Olivala sam probala za sada kremu za ruke sa lavandom koja je fantastična i ulje za kosu čičak koje mi se isto dopada. Ovo mleko mi je zapalo za oko i njega ću najverovatnije sledećeg kupiti. A ta cc krema deluje kao da bi mi odgovarala jer imam suvu kožu :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao kad smo kod kreme za ruke... O.o Sledeci moj post je na tu temu... Preporuci mi NAJBOLJU kremu za ruke koju si ikada probala! A mleko je stvarno lepo i kada budes u prilici probaj ga :)

      Избриши
  2. imala sam jednom priliku da radim promociju Olival proizvoda i tada mi je bio prvi susret sa njima.. Super su mi njihovi proizvodi a pogotovo linija sa uljem smilja :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam za sada probala ova dva i dopali su mi se :) Videcu jos nesto da probam, jer sve vise se okrecem prirodnoj kozmetici :)

      Избриши